Poradna duly
Jana Čurdová
@Zuzala dělala jsem servírku, a šéf byl takový blázen, že chtěl po mě tahání sudů a tak, prý ho nezajímá že jsem holka, ale to jsem odmítala, navíc furt běhání po schodech prý škodí ze začátku, no a já tajila že jsem těhotná, dokud jsem nebyla tři měsíce… takže jsem ráda, že jsem pryč, ale chybí nám ty penízky ![]()
To věřím, že chybí, ale na druhou stranu, abys dělala za každou cenu a pak se něco stalo… takto jsi určo v klidu, žádné nervy, pohodička ![]()
No a jako to tu budeme kecat jen my dvě?
Že se nikdo nepřidá…
@Zuzala no já koukám, kde jsou ty ostatní dubnovky… 4. se zastavili a nic… ![]()
Ja obcas prectu co se deje, ale na psani moc nejsem
zkusim se polepsit!
Cekam druhe mimi a tp mam tez v dubnu ![]()
@MV313 píše:
Ja obcas prectu co se deje, ale na psani moc nejsemzkusim se polepsit!
Cekam druhe mimi a tp mam tez v dubnu
tak se polepši ![]()
Jinak ja se za 14 dni chystam na nt screening a nemuzem se dockat, az se dozvime pohlavi..
MV313 tak to jsi ted tak nějak 10-11týden? Nám dnes řekla doktorka tip, co nejspíš budeme mít, ale neprozradím ![]()
A za měsíc se mám objednat na další screening, to tak rychle uteče, už se těším..
11+3
Minule to rekla uz na tim nt a trefila se, tak uvidime, jak bude mimi spolupracovat a na Velikonoce se to ukaze na stopro ![]()
MV313 týýý joo, tak to jsi dobrá a hlavně „rychlá“
A já si říkám, že budeme mít děti dva roky od sebe, že je to docela brzo
tak asi není ![]()
![]()
Ahoj…
byla jsem s malou venku, máme za barákem prolézačky, houpačky, skluzavku atd.. Venku je krásně, tak jsme toho využily.
Jak je u vás?
MV313 odkud vlastně jsi?
Ahoj holky.Tak já se hlásím, že jsem pořád s vámi, jen se tu rozjel takový spíše dialog a nechtěla jsem do něj vstupovat…Průběžně dočítám a všem přeju co nejmíň nevolností a pěkně rostoucí bříška. Mě už je o dost lépe, ani nejsem tak spavá, jako dřív, jen někdy po lécích „vytuhnu“…Hezký den všem ![]()