Poradna duly
Jana Čurdová
Příště to určitě vyjde, hlavně nebuď netrpělivá a věř. Prošla jsem si tím před rokem. A teď věřím, že druhý pokus vyjde.
Hodně štěstí.
Ahoj, já mám termín 24.4
vím ze je ještě čas vybírat jméno ale musím nad nim stále přemýšlet. Stale nemůžu najít nejaké opravdu dobre!! ![]()
Ahojky těhulky. Ráda bych se s vámi podělila o své „zkušenosti“.
Nemohla jsem otěhotnět 3 roky a jednou jsem potratila v 9 tt zhruba před rokem. Od května jsem začala chodit do Gennetu v Praze. Testy byly v pořádku a tak mě začátkem června čekala první inseminace. Bohužel se nepovedla ale měsíc na to jsem otěhotněla spontálně.
Ke své gyndě jsem šla v terminu 6+1. Plod měl 4 mm. A už mi pustila i tlukot srdce. Do Gennetu jsem šla v terminu 7+1. Plod měl 1.11 cm a vyjeli mi prvni foto.
Na gyndu jsem šla znovu v terminu 8+1 a to jsem dostala druhé foto a průkazku. Plod měl 1.82 cm.
V termínu 9+1 mi brali v Gennetu krev a moč.
V termínu 12+2 jsem byla v Gennetu na screeningu. Byla jsem s manželem a bylo to nádherné. Už to vypadá jako malý človíček. Vše je v pořádku riskT21 je 1:31800. Miminko má 8,3 cm. Doktor říkal že si myslí že je o týden starší podle velikosti. Já vím určite ze Není. Ale Já při porodu měla 5 kg a bratr a otec taky nebyli drobní. A prý je to dědické. Navíc jím Hodně sladkého. ![]()
V termínu 13+0 jsem byla zase u gyndy ktera si jen poslechla srdicko a zmerila mi pánev a věci z Gennetu mi zapsala do těhotenského průkazu. Teď mne čeká v 16 týdnu odběr krve v 17+0 půjdu na gyndu pro výsledky a ve 20 týdnu druhý screening v Gennetu.
Doufám že to takhle alespoň jedné z Vás pomůže a uklidní. Když tak se na cokoliv ptejte. Pa a hlavně buďte v pohodě. Miminko to ocení. ![]()
@Khalesi píše:
Ahoj holky, tak já jen že duben opouštím… předevčírem jsem byla na revizi, ZT v 9ttsnad jindy a jinde… pa a hodně štěstí
To mě mrzí…
Přeju, ať jsi brzo fit a co nejdříve se zase zadaří! Hodně štěstí! ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. Termín mám 1.4. dle PM nebo 5.4. dle plodu. Zatím je vše v pořádku, tak snad nám to vydrží.
Jen mi teda blázní hormony, jsem strašně přecitlivělá. Citlivá jsem i normálně, ale teď je to mnohem horší. Už teď se bojím, co s mojí psychikou udělá porod. Navíc je mi jasný, že na dítě budu víceméně sama, přítel hodně pracuje, navíc pro nás rekontruuje dům - i to mě děsí.
Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám… termín mám 3.4. nebo 5.4. podle utz… tak jsem zvědavá. je to moje první, a moc vymodlené dítko, nejhorší máme snad za sebou a teď jsem už 14+4. jen jsem trochu nastydlá, tak jen piju čaj. nevolnosti taky docela pominuly, tak se těším, aby už byl prcek venku. ![]()
![]()
Já se taky přidávám ![]()
Termín máme 17.4., čekáme druhé.
Blbě mi je pořád, hlavně ráno ![]()
Dnes jsme byli na screeningu, mimino má vše, co má mít, tak jsem ráda ![]()
@Zuzala tak gratuluji, mě už blbě naštěstí není, jen jsem nastydlá… takže taky nic moc…
@akasha143
díky
Já doufám, že už mi taky přestane být blbě, ale u malé mi bylo snad až do 5měsíce.
Tak pij teplý čaj a pěkně se poť v posteli ![]()
Mně se od pátku točí hlava, nejspíš mám bloklý krk, pěkně to bolí.
Odkud jsi?
@Zuzala jsem ze severních čech, ale bydlím v praze… bloklý krk jsem měla minulý týden, a dost mě od toho bolela hlava, tak jsem si vzala paralen a dobrý… no já piju těhotenský čaj, občas mátový a teď i černý, ale to se moc nemá, protože obsahují chinin… tak snad to nebude na škodu…a v kolikátém týdnu jsi? já 14+3
@akasha143 A jak se jmenuješ jménem?
Já jsem 12+5 tak kousek za tebou
Mátový čaj já nesnáším, tak nevím, ale černý piju každé ráno a dnes bylo mimino na utz pěkný raubíř, kopalo nožičkama, ručičkama mávalo, tak ho asi ten černý čaj „nakopl“ ![]()
@Zuzala jsem Linda, no já minulý týden byla taky na ultrazvuku, a aby mi nebylo špatně v čekárně, tak jsem zobala malinké bonbonky, a miminko taky plavalo sem a tam, že ho doktor nemohl ani pořádně vyfotit, hihi… koukám, že jsi až z druhého konce republiky… škoda…jinak moje je to první, kolik je tvému prvnímu dítku?
@akasha143 Tak já jsem Zuzana - ahoj ![]()
Ella je narozená v únoru, takže má rok a 8měsíců.
I mně dnes říkala pí. dr, že si mám jít dát něco sladkého, že potřebuje, aby se mimčo otočilo ![]()
@Zuzala těší mě
jeee, takže máš malou princeznu… já bych taky ráda holčičku, ale jako první bych ráda kluka a pak holku, aby jí pak bránil, hihi…
no s tím sladkým to holky doporučují na 3D ultrazvuku, jinak mám starého doktora, co mě ani na screening neposlal, a když mi dělá ultrazvuk, tak to vidí jen on, a já pak vidím jen ten snímek co tam zůstal… no, ale aspoň že tak… jsou i horší doktoři…
@akasha143
tak co, dřív nebyly ani ultrazvuky, ani nic podobného a žijeme
Tak já u svého gyndaře vidím všechno. No a brala bych zase holčičku, nějak k těm klukům nemám „vztah“ - nikdy jsme v rodině chlapečka neměli, sestra má dvě holčičky, tak chcu taky ![]()