Rodíme v dubnu 2014 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
26.9.13 11:33

Příště to určitě vyjde, hlavně nebuď netrpělivá a věř. Prošla jsem si tím před rokem. A teď věřím, že druhý pokus vyjde. :-) Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.13 06:50

ahoj :))

Ahoj, já mám termín 24.4 :) vím ze je ještě čas vybírat jméno ale musím nad nim stále přemýšlet. Stale nemůžu najít nejaké opravdu dobre!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.10.13 12:00

Ahojky těhulky. Ráda bych se s vámi podělila o své „zkušenosti“. :-) Nemohla jsem otěhotnět 3 roky a jednou jsem potratila v 9 tt zhruba před rokem. Od května jsem začala chodit do Gennetu v Praze. Testy byly v pořádku a tak mě začátkem června čekala první inseminace. Bohužel se nepovedla ale měsíc na to jsem otěhotněla spontálně.
Ke své gyndě jsem šla v terminu 6+1. Plod měl 4 mm. A už mi pustila i tlukot srdce. Do Gennetu jsem šla v terminu 7+1. Plod měl 1.11 cm a vyjeli mi prvni foto.
Na gyndu jsem šla znovu v terminu 8+1 a to jsem dostala druhé foto a průkazku. Plod měl 1.82 cm.
V termínu 9+1 mi brali v Gennetu krev a moč.
V termínu 12+2 jsem byla v Gennetu na screeningu. Byla jsem s manželem a bylo to nádherné. Už to vypadá jako malý človíček. Vše je v pořádku riskT21 je 1:31800. Miminko má 8,3 cm. Doktor říkal že si myslí že je o týden starší podle velikosti. Já vím určite ze Není. Ale Já při porodu měla 5 kg a bratr a otec taky nebyli drobní. A prý je to dědické. Navíc jím Hodně sladkého. :lol:
V termínu 13+0 jsem byla zase u gyndy ktera si jen poslechla srdicko a zmerila mi pánev a věci z Gennetu mi zapsala do těhotenského průkazu. Teď mne čeká v 16 týdnu odběr krve v 17+0 půjdu na gyndu pro výsledky a ve 20 týdnu druhý screening v Gennetu.
Doufám že to takhle alespoň jedné z Vás pomůže a uklidní. Když tak se na cokoliv ptejte. Pa a hlavně buďte v pohodě. Miminko to ocení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.10.13 12:43
@Khalesi píše:
Ahoj holky, tak já jen že duben opouštím… předevčírem jsem byla na revizi, ZT v 9tt :( snad jindy a jinde… pa a hodně štěstí

To mě mrzí… :,( Přeju, ať jsi brzo fit a co nejdříve se zase zadaří! Hodně štěstí! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.10.13 11:09

Ahoj holky, přidávám se k vám. Termín mám 1.4. dle PM nebo 5.4. dle plodu. Zatím je vše v pořádku, tak snad nám to vydrží. :lol: Jen mi teda blázní hormony, jsem strašně přecitlivělá. Citlivá jsem i normálně, ale teď je to mnohem horší. Už teď se bojím, co s mojí psychikou udělá porod. Navíc je mi jasný, že na dítě budu víceméně sama, přítel hodně pracuje, navíc pro nás rekontruuje dům - i to mě děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 12:30

Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám… termín mám 3.4. nebo 5.4. podle utz… tak jsem zvědavá. je to moje první, a moc vymodlené dítko, nejhorší máme snad za sebou a teď jsem už 14+4. jen jsem trochu nastydlá, tak jen piju čaj. nevolnosti taky docela pominuly, tak se těším, aby už byl prcek venku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 16:21

:mavam:
Já se taky přidávám :mavam:
Termín máme 17.4., čekáme druhé.
Blbě mi je pořád, hlavně ráno :poblion:
Dnes jsme byli na screeningu, mimino má vše, co má mít, tak jsem ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 16:22

@Zuzala tak gratuluji, mě už blbě naštěstí není, jen jsem nastydlá… takže taky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 16:27

@akasha143 ;) díky
Já doufám, že už mi taky přestane být blbě, ale u malé mi bylo snad až do 5měsíce.
Tak pij teplý čaj a pěkně se poť v posteli :pankac:
Mně se od pátku točí hlava, nejspíš mám bloklý krk, pěkně to bolí.

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 16:30

@Zuzala jsem ze severních čech, ale bydlím v praze… bloklý krk jsem měla minulý týden, a dost mě od toho bolela hlava, tak jsem si vzala paralen a dobrý… no já piju těhotenský čaj, občas mátový a teď i černý, ale to se moc nemá, protože obsahují chinin… tak snad to nebude na škodu…a v kolikátém týdnu jsi? já 14+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 16:36

@akasha143 A jak se jmenuješ jménem?
Já jsem 12+5 tak kousek za tebou ;) Mátový čaj já nesnáším, tak nevím, ale černý piju každé ráno a dnes bylo mimino na utz pěkný raubíř, kopalo nožičkama, ručičkama mávalo, tak ho asi ten černý čaj „nakopl“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 16:51

@Zuzala jsem Linda, no já minulý týden byla taky na ultrazvuku, a aby mi nebylo špatně v čekárně, tak jsem zobala malinké bonbonky, a miminko taky plavalo sem a tam, že ho doktor nemohl ani pořádně vyfotit, hihi… koukám, že jsi až z druhého konce republiky… škoda…jinak moje je to první, kolik je tvému prvnímu dítku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 17:03

@akasha143 Tak já jsem Zuzana - ahoj ;)
Ella je narozená v únoru, takže má rok a 8měsíců.

I mně dnes říkala pí. dr, že si mám jít dát něco sladkého, že potřebuje, aby se mimčo otočilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
7.10.13 17:07

@Zuzala těší mě :kytka: jeee, takže máš malou princeznu… já bych taky ráda holčičku, ale jako první bych ráda kluka a pak holku, aby jí pak bránil, hihi…
no s tím sladkým to holky doporučují na 3D ultrazvuku, jinak mám starého doktora, co mě ani na screening neposlal, a když mi dělá ultrazvuk, tak to vidí jen on, a já pak vidím jen ten snímek co tam zůstal… no, ale aspoň že tak… jsou i horší doktoři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
7.10.13 17:13

@akasha143 :-D tak co, dřív nebyly ani ultrazvuky, ani nic podobného a žijeme ;) Tak já u svého gyndaře vidím všechno. No a brala bych zase holčičku, nějak k těm klukům nemám „vztah“ - nikdy jsme v rodině chlapečka neměli, sestra má dvě holčičky, tak chcu taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí