Poradna duly
Jana Čurdová
A je tady nekdo z Olomouce? holky toe bude nase prvni miminko verime v tom.Uz mate nekdo tehotenskou knizku?
Holky tak jsem to zakrikla ze mi nic není. Bolí me hlava jako prase, mam zimnici a fakt tu ležím, doma binec…Dnes začínám osmý týden a to mi to v minulém tehotenstvi taky začlo.
@Dočkyna na to je asi brzo tehotenska knizka se dava az okolo 12 tt
@123l no tak lez a na bordel se vykasli holdkazdy nemuze mit uklizeno
a vzala sis paralen? ten by mohl poct
@jeřáb Co vis? Mozna to bude ted holcicka
Jinak Nela se mi libi, ale manzelovi nee ![]()
@123l Tak si predstav, ze me nevolnosti konci kolem 9tt. Jsem 7+4 a od zacatku mam nevolnosti. Vse co jsem snedla, nebo vypila jsem
Mela jsem to stejne i v minulem tehotenstvi. Po 9 bude dobre. Akorat vune mi budou prekazet celu tehu
My zenske jsme bojovnice!!! ![]()
Já doufám že druhé těhu bude klidné jako první…jediné co jsem nesnesla byli pachy a vajíčka
stačilo že teď jsem se vyhrabala z nachcípání,14 dní doma a děs běs, dcera nemocná, manžel úplně k. o…bylo to super takže doufám že jsem si vše vybrala už teď ![]()
@jeřáb píše:
@Dočkyna na to je asi brzo tehotenska knizka se dava az okolo 12 tt
@123l no tak lez a na bordel se vykasli holdkazdy nemuze mit uklizenoa vzala sis paralen? ten by mohl poct
Jeden jsem si vzala a je mi líp
Já mam doma 10 letého a ročního. Takže za chvíli prijde chlap z práce a uvidí mazec. Ale nevadí, bude hůř ![]()
@Dočkyna Ja uz ji mam. Kdyz jsem byla na UZ 6+0 -bilo uz srdicko
Dr. mi vypsala teh. knizku ![]()
@Khalesi píše:
Já doufám že druhé těhu bude klidné jako první…jediné co jsem nesnesla byli pachy a vajíčkastačilo že teď jsem se vyhrabala z nachcípání,14 dní doma a děs běs, dcera nemocná, manžel úplně k. o…bylo to super takže doufám že jsem si vše vybrala už teď
Já měla první jako úplně bez jedinyho problemu ale porod nešel, byl vyvolavanej a pro syna s následky. Ale druhé těhotenství hrůza. Nevolnosti, bolest kycli a spodku ze jsem nemohla chodit, pálení záhy, neklidné nohy, nespavost..a..porod na termín a hladký. Tak jsem zvědavá na třetího sviste ![]()
@maminkajajis to byl teda fofr. Tak tu knizku davaj asi kdyz je to srdicko ze? Me ji dali minule okolo 12tt.
@123l první jsem měla dost podobný…těhu úplně klidné, porod vyvolávaný ale dcera ok, v pořádku. sice podle mě porod hrůza, nakonec ho napsali jako komplikovaný ale je fakt že já byla nespolupracující a hysterická rodička takže se nedivím že to nešlo ![]()
ted se tak nějak těším že už budu vědět o co je a nenechám si sr*t na hlavu. těším se že nebudu tak vyjukaná jako prve.
toto těhotenství zatím trpím na prsa.to je bolest a mazec že to nechápu. jsou aspoň 2× větší a pořád si nedají pokoj! snad tedy už tentokrát budu kojit a bude mléko…
Ahoj holky. Ráda bych se taky přidala, jestli můžu? A teď se jdu snažit vás dočíst ![]()
Jinak jsem z Jinočeského kraje, za týden mi bude 37,mám syna z předchozího vztahu (13) a zítra jdeme na další utz i s náběry krve, mám trochu nahnáno, třikrát jsme už o mimčo přišli, teď beru nějaké léky, píchám injekce a zítra vlastně končíme náš kritický 9.tt.Ale doufáme, že tentokrát už bude vše o. k.
Tak koukam ze nas tu je dost s vyvolavanym porode a z vetsiny i spatna zkusenost. @Khalesi my meli nespolupracujiciho tatinka napsali to i do karty
no kdyby sme vedeli to co sme si pak precetli v pribalovych letacich leku ktery do me rvali tak by byla i silne sprosta a nespolupracujici maminka. no tak ted uz vime do ceho dem tak si nenechame od dr sr… Na hlavu ![]()
Jinak me teda prsa bolej desne a mam porad pocit zkazeneho zaludku ale nic vic tak to zatim jde
@Mber ahoj no tak to drzim palce at uz je vse ok sve uz sis vytrpěa tak snad uz bude vse jen dobre