Rodíme v dubnu 2014 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
2.9.13 18:59

A je tady nekdo z Olomouce? holky toe bude nase prvni miminko verime v tom.Uz mate nekdo tehotenskou knizku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.9.13 19:25

Holky tak jsem to zakrikla ze mi nic není. Bolí me hlava jako prase, mam zimnici a fakt tu ležím, doma binec…Dnes začínám osmý týden a to mi to v minulém tehotenstvi taky začlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
2.9.13 20:04

@Dočkyna na to je asi brzo tehotenska knizka se dava az okolo 12 tt
@123l no tak lez a na bordel se vykasli holdkazdy nemuze mit uklizeno :) a vzala sis paralen? ten by mohl poct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 20:33

@jeřáb Co vis? Mozna to bude ted holcicka :mavam: Jinak Nela se mi libi, ale manzelovi nee :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 20:42

@123l Tak si predstav, ze me nevolnosti konci kolem 9tt. Jsem 7+4 a od zacatku mam nevolnosti. Vse co jsem snedla, nebo vypila jsem :poblion: Mela jsem to stejne i v minulem tehotenstvi. Po 9 bude dobre. Akorat vune mi budou prekazet celu tehu :lol: My zenske jsme bojovnice!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
2.9.13 20:56

Já doufám že druhé těhu bude klidné jako první…jediné co jsem nesnesla byli pachy a vajíčka :) stačilo že teď jsem se vyhrabala z nachcípání,14 dní doma a děs běs, dcera nemocná, manžel úplně k. o…bylo to super takže doufám že jsem si vše vybrala už teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.9.13 20:57
@jeřáb píše:
@Dočkyna na to je asi brzo tehotenska knizka se dava az okolo 12 tt
@123l no tak lez a na bordel se vykasli holdkazdy nemuze mit uklizeno :) a vzala sis paralen? ten by mohl poct

Jeden jsem si vzala a je mi líp :-) Já mam doma 10 letého a ročního. Takže za chvíli prijde chlap z práce a uvidí mazec. Ale nevadí, bude hůř ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 21:04

@Dočkyna Ja uz ji mam. Kdyz jsem byla na UZ 6+0 -bilo uz srdicko :srdce: Dr. mi vypsala teh. knizku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.9.13 21:05
@Khalesi píše:
Já doufám že druhé těhu bude klidné jako první…jediné co jsem nesnesla byli pachy a vajíčka :) stačilo že teď jsem se vyhrabala z nachcípání,14 dní doma a děs běs, dcera nemocná, manžel úplně k. o…bylo to super takže doufám že jsem si vše vybrala už teď ;)

Já měla první jako úplně bez jedinyho problemu ale porod nešel, byl vyvolavanej a pro syna s následky. Ale druhé těhotenství hrůza. Nevolnosti, bolest kycli a spodku ze jsem nemohla chodit, pálení záhy, neklidné nohy, nespavost..a..porod na termín a hladký. Tak jsem zvědavá na třetího sviste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
2.9.13 21:13

@maminkajajis to byl teda fofr. Tak tu knizku davaj asi kdyz je to srdicko ze? Me ji dali minule okolo 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
3.9.13 08:19

@123l první jsem měla dost podobný…těhu úplně klidné, porod vyvolávaný ale dcera ok, v pořádku. sice podle mě porod hrůza, nakonec ho napsali jako komplikovaný ale je fakt že já byla nespolupracující a hysterická rodička takže se nedivím že to nešlo :)
ted se tak nějak těším že už budu vědět o co je a nenechám si sr*t na hlavu. těším se že nebudu tak vyjukaná jako prve.
toto těhotenství zatím trpím na prsa.to je bolest a mazec že to nechápu. jsou aspoň 2× větší a pořád si nedají pokoj! snad tedy už tentokrát budu kojit a bude mléko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
3.9.13 09:53

Ahoj holky. Ráda bych se taky přidala, jestli můžu? A teď se jdu snažit vás dočíst :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
3.9.13 09:59

Jinak jsem z Jinočeského kraje, za týden mi bude 37,mám syna z předchozího vztahu (13) a zítra jdeme na další utz i s náběry krve, mám trochu nahnáno, třikrát jsme už o mimčo přišli, teď beru nějaké léky, píchám injekce a zítra vlastně končíme náš kritický 9.tt.Ale doufáme, že tentokrát už bude vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
3.9.13 09:59

Tak koukam ze nas tu je dost s vyvolavanym porode a z vetsiny i spatna zkusenost. @Khalesi my meli nespolupracujiciho tatinka napsali to i do karty :) no kdyby sme vedeli to co sme si pak precetli v pribalovych letacich leku ktery do me rvali tak by byla i silne sprosta a nespolupracujici maminka. no tak ted uz vime do ceho dem tak si nenechame od dr sr… Na hlavu :)
Jinak me teda prsa bolej desne a mam porad pocit zkazeneho zaludku ale nic vic tak to zatim jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
3.9.13 10:03

@Mber ahoj no tak to drzim palce at uz je vse ok sve uz sis vytrpěa tak snad uz bude vse jen dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí