Rodíme v dubnu 2014 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
515
6.9.13 18:22

@simuška 1 Jee tak to gratuluji :-) 5. Dubna. A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.9.13 19:57

Jeee, tak to je moc pekne. Jdu na kontrolu 25.9 a tam vse dostanu. Nasemu zlaticku, take bilo srdicko :srdce: :D a bylo to uzasne. Pred 4 mesici jsem o mimco prisla a ted bije srdicko. V pondeli jsem trochu krvacela letela jsem k dr. a jen nejake podrazdeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.9.13 20:51

Ahoj holky.Je tady nekdo z Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.9.13 13:54

Ahoj holky, já mám také termín v dubnu, a to 14., takže to vyjde moc hezky: 14.4. 2014 :D Ono se „pomamilo“, já jsem zase 3.3. 1993, ke všemu ve středu, ve 13:30hod., jako třetí dítě a třetí vnučka:D Už se na něj moc těšíme :srdce: V pondělí jdu na ultrazvuk (10. týden) :) Už, abych byla minimálně ve třináctém! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
15.9.13 11:09

Holky vyklízím po malé šatník, kdyby jste některá měla zájem, tak mrkněte na mimibazar ID 464628, postupně přidávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.13 09:56

Holky, už jste některá byla na tom screeningu? Já se na něj chci objednat u nás v Ústí do centra Tornero a docela se obávám té punkce. Ta představa, že mi někdo vráží jehlu do břicha za mého plného vědomí mě docela děsí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.9.13 14:50

@Karlalala proc ti budou pichat do bricha? Co jsem byla na screeningu v minulem tehu byl to jen odber krve a podrobny ultrazvuk. Kamoska na tom byla v breznu a taky jen krev a ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.13 15:15

@jeřáb Jo? Já jsem četla, že dělají i odběr plodovky a snad i kousku placenty, tak nevím nevím…možná jsem to s něčím popletla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.9.13 15:37

@Karlalala to asi jo :) klky nebo plodovka se odeberou pokud ti vyjdou spatne vysledky screeningu. Plodovka se navic odebira snad az po 16tt.
Neboj je to jen odber krve a ultrazvuk. Navic na tom lepsim ultrazvuku uz je detatko nadherne videt minule mi pri nem ukazovala dr ze ma syn vsechny prstiky. Byl to uzasny zazitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.13 15:43

@jeřáb Jé, moc Ti děkuji, uklidnila si mě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
20.9.13 09:29

Ahoj tady to nejak uslo. Predevcirem sme byli na ultrazvuku a vse je zatim ok. Byl tam se mnou i syn nesehnala sem hlidani, ale zvladl to, jen me musel celou dobu drzet za ruku :D 3.10 pudu na krev a dotanu prukazku. Tesim se jak male dite, je to pro me dalsi meta. Pak uz jen screening, pohyby, 2. screening a porod :lol:
No a jak vam je? Me uz se zaludek trochu srovnal jen nesmim poslouchat sve chute, protoze to na co mam chut mi nedela dobre :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
20.9.13 09:41

Ahoj holky.No já mám po kontrole v úterý, dle utz jsme 11+4,paní doktorka již krásně našla nosní kůstku, šíjové projasnění, ale přístí pátek ještě jedem na genetiku do Budějovice na ten screening. Takže jsme překlenuli naše kritické období a snad budeme tak i pokračovat. Zdravím všechny… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.9.13 14:52

duben 2014

Ahojky těhulky. Tak se k vám také hlásím. Termín porodu mám 8.4. 2014. Bude to moje první miminko a jsem z toho pořádně paf. S manželem jsme chtěli miminko už dlouho a pořád se nedařilo. Loni v dubnu jsem o jedno přišla v 9-tém týdnu. Teď pomalu končím 12-tý. Tak věřím že to bude v pořádku. A strašně se těším. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
26.9.13 11:03

@Symi Moc Tě vítám! Určitě všechno bude v pořádku :hug: Já se taky strašně těším! Také čekám první a už se nemůžu dočkat! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
26.9.13 11:17

Ahoj holky, tak já jen že duben opouštím… předevčírem jsem byla na revizi, ZT v 9tt :( snad jindy a jinde… pa a hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí