Poradna duly
Jana Čurdová
Jeee, tak to je moc pekne. Jdu na kontrolu 25.9 a tam vse dostanu. Nasemu zlaticku, take bilo srdicko
a bylo to uzasne. Pred 4 mesici jsem o mimco prisla a ted bije srdicko. V pondeli jsem trochu krvacela letela jsem k dr. a jen nejake podrazdeni ![]()
Ahoj holky, já mám také termín v dubnu, a to 14., takže to vyjde moc hezky: 14.4. 2014
Ono se „pomamilo“, já jsem zase 3.3. 1993, ke všemu ve středu, ve 13:30hod., jako třetí dítě a třetí vnučka:D Už se na něj moc těšíme
V pondělí jdu na ultrazvuk (10. týden)
Už, abych byla minimálně ve třináctém! ![]()
Holky vyklízím po malé šatník, kdyby jste některá měla zájem, tak mrkněte na mimibazar ID 464628, postupně přidávám ![]()
Holky, už jste některá byla na tom screeningu? Já se na něj chci objednat u nás v Ústí do centra Tornero a docela se obávám té punkce. Ta představa, že mi někdo vráží jehlu do břicha za mého plného vědomí mě docela děsí ![]()
@Karlalala proc ti budou pichat do bricha? Co jsem byla na screeningu v minulem tehu byl to jen odber krve a podrobny ultrazvuk. Kamoska na tom byla v breznu a taky jen krev a ultrazvuk
@jeřáb Jo? Já jsem četla, že dělají i odběr plodovky a snad i kousku placenty, tak nevím nevím…možná jsem to s něčím popletla ![]()
@Karlalala to asi jo
klky nebo plodovka se odeberou pokud ti vyjdou spatne vysledky screeningu. Plodovka se navic odebira snad az po 16tt.
Neboj je to jen odber krve a ultrazvuk. Navic na tom lepsim ultrazvuku uz je detatko nadherne videt minule mi pri nem ukazovala dr ze ma syn vsechny prstiky. Byl to uzasny zazitek
Ahoj tady to nejak uslo. Predevcirem sme byli na ultrazvuku a vse je zatim ok. Byl tam se mnou i syn nesehnala sem hlidani, ale zvladl to, jen me musel celou dobu drzet za ruku
3.10 pudu na krev a dotanu prukazku. Tesim se jak male dite, je to pro me dalsi meta. Pak uz jen screening, pohyby, 2. screening a porod ![]()
No a jak vam je? Me uz se zaludek trochu srovnal jen nesmim poslouchat sve chute, protoze to na co mam chut mi nedela dobre ![]()
Ahoj holky.No já mám po kontrole v úterý, dle utz jsme 11+4,paní doktorka již krásně našla nosní kůstku, šíjové projasnění, ale přístí pátek ještě jedem na genetiku do Budějovice na ten screening. Takže jsme překlenuli naše kritické období a snad budeme tak i pokračovat. Zdravím všechny… ![]()
Ahojky těhulky. Tak se k vám také hlásím. Termín porodu mám 8.4. 2014. Bude to moje první miminko a jsem z toho pořádně paf. S manželem jsme chtěli miminko už dlouho a pořád se nedařilo. Loni v dubnu jsem o jedno přišla v 9-tém týdnu. Teď pomalu končím 12-tý. Tak věřím že to bude v pořádku. A strašně se těším. ![]()
@Symi Moc Tě vítám! Určitě všechno bude v pořádku
Já se taky strašně těším! Také čekám první a už se nemůžu dočkat! ![]()
Ahoj holky, tak já jen že duben opouštím… předevčírem jsem byla na revizi, ZT v 9tt
snad jindy a jinde… pa a hodně štěstí