Poradna duly
Jana Čurdová
@jeřáb píše:
@123l no snad tam ani ted nechod akorat tam jedna holka psala ze de na revizi
Ja mam ted desny strach v minulem tehu sem mela vse ok az do porodutak se bojim abych si to nevyzrala ted.
Jinak mas teda dobry nervy ja se dusovala ze taky pudu k dr pozdeji ale v patek sem to nevydrzela a objednala sem se na stredu. Chci uz vedet zda to je tam kde ma.
No 42 tt mi snad uz nehrozi ale uz se mi o tom i zdalo. Mam kluka a pokud se zadarilo tak termin porodu budu mit jen o den pozdeji nez mel syn:) nahoda je blbec navic je to dva dny po mejch narozeninach tak si snad nadelim pekny darek k tricatinam:)
Zatim si dělám testy, jestli čárka sílí no a to víš že se bojím. Ale minule mi doktorka rekla ze mam přijít az na desátým týdnu / v předešlém tehu / ze tam prd vidí, tak si rikam počkám. ![]()
Ahoj ja mam termin 16.4. Uz to mam potvrdene aj od MUDr. Zatial zvazujeme Kubicka a Kristynku. Inak holky od vcera nonstop
Nemate nejake tipy ako na to? Uz neudrzim ani vodu, co moze byt problem.
@Khalesi píše:
Tady taky dubenbuď 18 nebo 25…což je dva dny před mýma narozkama takže si asi taky nadělím dáreček
a nebo, jako většina tady koukám, si to střihnu do 42 týdne. i já
mladý se nechtělo ven.jména teda už máme, máme je od prvního těhotenství ale tentokrát jsou tajná a neveřejná a zůstanou tak až do porodu.
Aby ti je nikdo nezosklivil co? Já mam termín 21 dubna.
@123l no on to má každý doktor jinak mě sestra řekla že se mám objednat poslední týden v srpnu nebo první v září. ono prý záleží i na tom jaký má dr ultrazvuk.
no tak přeji silné nervy, jak jsem psala dřív já bych to nevydržela ![]()
@Kaska85 píše:
Ahoj ja mam termin 16.4. Uz to mam potvrdene aj od MUDr. Zatial zvazujeme Kubicka a Kristynku. Inak holky od vcera nonstopNemate nejake tipy ako na to? Uz neudrzim ani vodu, co moze byt problem.
Zrovna jsem četla ze dehydratace ze zvracení je problém. Kdybys byla malatna, tak jeď na pohotovost, dají ti kapacku. Jinak sladký caj ten cukr je důležitý a po douskach. Ja zatim nevolnosti nemam. Teda jen trochu dá se to.
@jeřáb píše:
@123l no on to má každý doktor jinak mě sestra řekla že se mám objednat poslední týden v srpnu nebo první v září. ono prý záleží i na tom jaký má dr ultrazvuk.
no tak přeji silné nervy, jak jsem psala dřív já bych to nevydržela
Ty me jeste nahlodas. Tak ja tam zavolám a řeknu ze chci ultrazvuk, pak objednavaji až po měsíci.
@jeřáb píše:
@123l ne ja nenahlodavam jen rikam ze ja bych to nedala
Ja vim, ale jak jsi psala, tak me napadlo se objednat dřív..:-)
@123l ne ani tak nezošklivil ale v prvním těhu věděli všichni všechno a teď bych si to ráda užila trochu víc soukromě…a protože to jsou dost neobvyklá jména tak chci i ten moment překvapení ![]()
Holky která jste pražská? Bude chtít někdo rodit u Apolináře? že by jsme se tam potkaly? ![]()
@Khalesi no ja prazska jsem kde chci rodit jeste nevim. Jen vim ze do motola uz nechci
. A odkud si z prahy my bydlime na zlicine
Holky a uvazujete ze si nenechate rict pohlavi? Me to strasne laka
@jeřáb já minule vybrala apolináře a teď bych do toho šla zase. teda pokud bude místo
já vlastně nejsem pražská, kvůli osobním problémům tu na emiminu a vlastně kyberšikany mi bylo doporučeno si změnit profil a trochu se utajnit.
pocházím z prahy a teď bydlíme kousek za. nicméně pořád jsem tak pražská vopice ![]()
pohlaví si určitě necháme říct, mám po dceři tuny růžové výbavičky tak aych věděla estli dokupovat modré nebo ne ![]()