Poradna duly
Jana Čurdová
Ozvou se budoucí maminky, které zamíří do porodnice po Novém roce? Zajímalo by mě, jestli chodíte na předporodní kurzy a cvičení v Kyjově. Já bych měla mít v lednu první miminko a nemám těhotnou žádnou kamarádku..
Čauky
já budu koncem ledna rodit taky první miminko v Kyjově
Na cvičení jsem chtěla chodit už jsem byla rozhodnutá ale než tam jdeš tak musíš mět potvrzení od gynekologa že cvičit můžeš a to já nedostala pro vys. krevní tlak takže budu cvičit asi jen lehce doma ![]()
Ahoj, už jsem si myslela, že se nikdo neozve. Jak se na leden připavuješ? Já právě moc nijak. Dokonce ani cvičit jsem ještě nebyla, protože mi to v pondělky nevyhovuje. A na předporodní kurzy chodíš?
No zatím se nijak nepřipravuju…cvičit nesmím tak se chci jít pak podívat alespoň na porodní sál(dělají prej prohlídky když se objednáš)a nad tím předporodním kurzem jsem zatím nepřemýšlela takže uvidím. Kdy máš přesně termín? já ho mám sice 2.2.2014 ale kvuli tomu vys. tlaku to bude určo v lednu tak třeba se tam potkáme ![]()
Já mám termín 9.1., ale taky myslím, že to bude dřív, protože já i moje sestry jsme se všechny narodily o dva až tři týdny dřív. Tak se asi mineme. Prosimtě a do kdy budeš pracovat? Já právě nevím, chci co nejdéle, ale na druhou stranu si začínám připadat trošku prostorově nemotorná.
Hmm tak to se asi určo mineme i když já jsem se narodila mojí mamce v sedmém měsíci to bych ale fakt rodit tak brzo nechtěla tak doufám že to vydržím alespoň do toho 38.tt
já nechodím od začátku do práce měla jsem velký problém otěhotnět takže když jsem otěhotněla doktor mě nechal zrovna na rizikovém, takže nepracuju od začátku těhotenství a jsem za to ráda dělala jsem v obchodě a jezdilo nám každý den zboží takže tahat krabice a stát celou směnu na nohách mě doktor nedoporučil…kolik si přibrala? já jsem teď 19tt a mám už 5 kg nahoře tak mám hrůzu jak budu vipadat na konci těhu…
A už víte jestli to bude holčička nebo chlapeček? já se to snad konečně dozvím v úterý to jdu s mimčem na 3D ultrazvuk se srdíčkem tak doufám že se nebude stydět a konečně roztáhne nožky prďola bo už jsem hrozně zvědavá ![]()
Přibrala jsem podobně jak Ty. Taky trnu, jak budu v lednu vypadat a hlavně, jak to budu shazovat… Nám už řekli, co to bude. Hned ve 13. týdnu si to kyjovský lékař tipnul dobře a pak mi to potvrdili v Brně.
Na cvičení tady v Kyjově asi chodit nebudu, ale je fakt, že nemám žádnou fyzičku. Teď o víkendu jsem hodně chodila a večer jsem vždycky padla zcela zničená, ovšem do ledna si kondiku už těžko zlepším…
Zdravím, můžu k Vám i když mám termín až 1.3.2014?? Nikoho v okolí neznám, přistěhovali jsme se nedávno.. Co se týče toho cvičení, na to fakt nemám (problém s dýcháním) ale nepřemýšleli jste o tom plavání?? Předporodní kurzy, také plánujeme, ale na to mám prý ještě hromadu času… mě se ale zdá, že to strašně rychle utíká…
@mellow Ahoooj jasně že se můžeš přidat
i když tady jak to tak vipadá komunikace vázne
já na to cvičení taky nemám…i sem chtěla chodit ale doktor mi to zkrz vys.tlak zakázal…a plavat jsem měla zakázané od začátku…prej bych mohla v bazénu chytit infekci mykózu atp. takže si jen válím doma šunky
ale taky se mi zdá že to letí jak blázen…
Jo a já taky nemám termín přesně v lednu…mám ho 2.2.2014 ale zkrz ten tlak to nejspíš v lednu bude ![]()
No tak po dnešním ultrazvuku mi asi taky zmeni termin. Bud mam v sobe obryni nebo mam spatne spocitano doktorem. Jinak si teda uz pres mesic taky valim sunky. Jinak se omlouvam za preklepy a nepouzivani diakritiky-jsem na telefonu. Ty jsi odkud? Ja teda z Želetic, jsme tu par let, prace v Brne, takze cas na seznamovani fakt neni. Co se tyce toho kyjova, mas tam lekare? Jeste jsem tam nebyla a recenze na ne neni moc pekna. Jinak cekas holcicku nebo chlapecka? ![]()
@mellow ahojky my čekáme holčičku
já jsem doma už od května… na rizikovém těhotenství protože jsem byla na ivf…gynekologa mám v Kyjově a jsem v celku spokojená. S nemocnicí v kyjově žádné zkušenosti nemám, ale všechny moje kamošky co tam rodily tak byly spokojené…je tam pěkné prostředí a doktoři prej taky ok tak uvidíme no…snad to taky nějak zvládnem…Já jsem z vacenovic to je 12km od Kyjova…a ty se chystáš na ten předporodní kurz? já bych se chtěla jít podívat na porodní sál atp. tak o tom přemýšlím…
@mellow a vy teda čekáte taky holčičku? Máte už vymyšlené jméno? U nás vede Elen ![]()