Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, podle posledni ms bych dnes mela byt 4+3. Je tu nektera, ktera by si chtela popovidat, vymenit nazory?
Jsem na tom podobně
jsem cca 5tt minulí týden na UTZ nebylo ještě nic vidět, zítra jdu zas ![]()
@lyrica paani mate uz spoustu clenu…to i kdybych docetla tak se v tom stejne nevyznam…
@werunkaw123 jakto, ze jsi uz byla na utz? ja volala v pondeli dr. a objednal me az na zari…
@Pavla7 no já jsem nevolala normálně jsem tam přišla a bylo… dle sliznice prý opravdu těhotná jsem, ale na UTZ ještě nebylo nic vidět tak mě objednal na zítřek, byla jsem tam minulé pondělí ![]()
@werunkaw123 tak to ti zavidim…ja jdu az 5 zari… mas nejake priznaky? a kdy si mela posledni ms? ja 21.7
@Pavla7 Já 2-5.7 ale měla jsem to celé rozházené… 28.6 jsem byla darovat vajíčka, takže po injekcích apod… jsem si ani ze začátku nemyslela, že jde o těhotenství… Příznaky krom občasného bolení břicha jako před ms, citlivých prsou vlastně žádné… jak jsi na tom ty?
@werunkaw123 poboliva me bricho..ale boli me zada v krizi…docela dost a k dr. jdu az za 14 dni, tak mam obavy aby to bylo v deloze…testy mi ukazuji od nedele…ale mela jsem zvlastne 11dc a 21dc ovulku dle ovulacnich testu…a od nedele mam slabe // carky, zatim vylozene nesili, tak nevim…jestli to bylo az z te pozdejsi ovulky tudiz na dalnice je jeste cas…a ty bolesti v zadech me zneklidnuji
@Pavla7 Jojo taky jsem byla nervní z těch bolestí a taky jsem myslela na to jestli je to tam kde má být… ale to se snad dozvím už zítra… Když jsem se o tom bavila s dr tak mi řekl, že to může být i z toho že nosím malou… což je taky pravda ![]()