Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla7 Jojo, ale už ho nemůžu ani vidět, koupila jsem obyčejný… ten hrací se vždy musí vytírat úplně do sucha, jinak stále hraje, když venku pršelo tak jak bylo vlhko tak mi hrál celou cestu v autě v kufru ![]()
Ahoj holky můžu se přidat poslední MS jsem měla 14.7. takže dnes 5+4 v pondělí sem byla u doktorky mám potrvrzené těhu v děloze takže vše OK a na poradnu jdu 17.9.
@tehulka001 Ahoj, gratulace ke kontrole, ze je vse, kde ma byt…ja jdu teprve az 5.zari a doufam, ze taky bude mimi v deloze…jsi na materske?
Ahojky ne na mateřské už nejsem zkončila mi v březnu. Já už čekala miminko loni bohužel to špatně dopadlo tak se modlím ať teď dojdem do šťasného konce
@tehulka001 a copak se stalo, pokud se ti o tom chce mluvit…mas holcicku nebo chlapecka? ja mam Natalku
Mám 3-letého chlapečka jmenuje se Patrik a teď od září jde do školky
jsem zvědavá jak to zvládne. A kolik je natálce? Takže jsi těhu podruhé? V 9tt jsem zakrvácela z nemocnice mi poslali domů že je vše ok v 10tt jsem zakrvácela znovu to mi našli hematom 5,5×4,5cm se kterým sem tam pár dní ležela pak mě pustili domů nařídili klidový režim do toho mi vyšel screening se zvýšeným HCG ale negativní jenže jak to v českým zdravotnictví umí mě začali strašit že mimi je postižené ve 14tt jsem začala krvácet z hematomu prý se vypradňoval, ale opět natekl novou krví takže od 14tt do 18tt jsem lítala mezi nemocnicí domovem a střihla sem si i další testy na genetice které taky vyšli s jedním zvýšeným výsledkem a strašili mi že udělají amnio vzhledem k tomu že jsem krvácela tak nemohli. V tom 18tt mi pustili jeden den domů že hematom neni že už to nakonec odteklo vše ale že mam ležet ráno ultr. čistý přijela jsem domů a za dvě hidiny jsem začala krvácet večer mě odvezla sanita na ultr hematom a začali do mě rvát kapačky na zastavení to ze mě teda lezly i hrozný sraženiny velikosti 10cm to bylo opravdu strašný když to viděla sestra říkala ať se připravím na nejhorší krvácení na pár dní přestalo chtěli mi vysadit kapačky a já začala krvácet znovu to mě odvezli na porodní sál a čekalo se dali mi 3 transfuze a ráno mě poslali zpátky za 3 dny jsem krvácela znovu to mě opět odvezli nahoru na porodní sál s tím že pokud znovu silněji zakrvácím jdu na císaře vzhledem k tomu že dýl bych to kvůli ztrátě krve nemusela vydržet byla jsem ve 20tt aten večer jsem šla na císaře eště když jsem jela na sál tak jsem cítila jak malinká kope po operaci mi dali salší 2 transfuze a řekli že jsem v břiše měla hematom 20×20cm, že jsem k tomu eště měla vrostlou placentu a miminko bylo mrtvé když mě otevřeli na histologii mi řekli že to byla holčička a že byla úplně zdravá omlouvám se za román
@tehulka001 to ne…sem to precetla jednim dechem a uplne me zamrazilo…to je mi moc lito, vazne…obdivuju vsechny zeny, ktere si necim takovym projdou a maji silu dal…ja mam Natalku, te budou ted 6.rijna 2 roky…co kdybych uzavrela skupinu, pridala by ses?
Už jsem to odeslala akorát jsem nepsala žádnou zprávu pro moderátora tak snad to nevadí
@tehulka001 prijala jsem te…jen nevim jak zalozit diskusiakupiny…nekde mi to
@JaninaK18 a prvni ma kolik? Nechces se pridat k nam do uzavrene skupinky? https://www.emimino.cz/…bnatka-2014/