Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj ráda bych se k vám přidala. Čekáme naše první, po skoro dvou letech snažení, dnes bych měla být 6+0tt a čekám ještě i na UZ(měli dovču) ![]()
@Dadys píše:
Ahoj ráda bych se k vám přidala. Čekáme naše první, po skoro dvou letech snažení, dnes bych měla být 6+0tt a čekám ještě i na UZ(měli dovču)
Ahojky tak to si úplně přesně jako já
. Já už teda mám doma syna takže tohle bude druhý ![]()
@tehulka001 Gratuluji k těhotenství a tvůj příběh mě opravdu velice dojal… Teď bude určitě vše v pořádku a dočkáte se druhého kulíška ![]()
Poslala jsem žádost též do skupiny ![]()
@werunkaw123
taky jsem poslala žádost…ty taky čekáš druhé viď?
Kolik vám je holky? My jsme začali trochu později a mě bude v prosinci už 34,ale necítím se na to ![]()
@Dadys Ano druhé, je mi 21 já jsem zase začala hrozně brzy.. První bylo plánované a toto druhé se tam prostě nějak vyskytlo
ale moc se těšíme, sice to k nám přišlo v tu nejnevhodnější dobu, ale takovému dárečku se prostě ne neříká ![]()
Vidíš, na věku nezáleží záleží jen na tom jak se na to cítíš ![]()
@werunkaw123 mě to děsně bralo kolem 23 let, ale to jsme s partnerem byli první rok a pak mě to nějak přešlo nebo co
…a pak jsme začali shánět bydlení a tak a když jsme se rozhoupali tak to nešlo…a teď když jsme to vzdali a odhodlali se v lednu objednat k dr.co řeší neplodnost, tak šup a bylo ani nevím pořádně jak(měla jsem v tom týdnu dokonce i pět dvanáctek ):mrgreen: Tak jeětě ten UZ ať vím, že je tam kde má a tluče nám srdíčko a budu přešťastná
@Dadys Nám to všechno vyšlo tak nějak dobře s prvním… měla jsem práci, s chlapem byla 3 roky, vlastní bydlení téměř s rekonstrukcí hotovo tak to byla pohádka, říkala jsem si že teď je vhodná doba tomu nechat volný průběh a povedlo se téměř hned… S druhým to bylo trochu jinak… Začínáme stavět vlastní dům, za necelý měsíc svatba a příští středu mám nastupovat do cukrárny do práce
Jelikož jsem v červnu byla darovat vajíčka tak jsem nebrala žádnou HA a po stimulaci to tělo bylo pěkně nachystané tak se povedlo
Ze začátku šok a teď už se jen těšíme, musíme vše posunout a vyřešit zatím bytovou situaci tady aby jsme se sem vešli i s druhým prtětem a do práce zkusím nastoupit aspoň brigádně na chvíli dokud to půjde…
Tak přeji aby na UTZ bylo vše tak jak má… Kdypak jdeš?
@werunkaw123 tak to vám ten prťousek trošku zkomplikoval
ale vy to určitě zvládnete(nic jiného totiž nezbývá
)
Já se budu v pondělí teprve objednávat, tak doufám, že mě vezmou ještě ten týden..už jsem zvědavá
Werunkaw123 děkuju snad máš pravdu strašně se bojim už abych byla po 24tt to už snad bude lepší a nebudu se bát tolik. Zase můžu říct, že mám daleko větší respekt k těhotenství jelikož když sem čekala malého ani mi nenapadlo myslet na to že by bylo něco špatně což teda nebylo a když jsem loni čekala Denisku tak už to člověk bral jako takovou samozřejmost, že se nic stát nemůže mě ne a bum a najednou to bylo teď se snažim v mimouška věřit že bude vpořádku a každej den přemlouvam svojí dělohu aby se s mimčem srovnala.
Jinak je mi 24let Páťulovi je 3 roky a 5 měsíců narodil se když mi bylo 20 a teď v září jde do školky. Já už na ultrazvuku byla 5+1 viděla jsem tmavý flíček v děloze
a 17.7. jdu na první poradnu akorát mi mrzí, že neuvidim mimíska dřiv a hlavně ![]()
@tehulka001 uz jsem si te docetla…mas toho za sebou dost.,tak neboj, po tom cim jsi si prosla, uz musis mit urcite vybrano a ted uz to bude jen a jen dobre
Ja si ani nepripoustim, ze by to bylo jinak nez v poradku ![]()
Holky jsem proti vam staroba a to cekame teprve prvni, takze zkusenosti taky nula nula prd… ![]()
@Dadys píše:
@tehulka001 uz jsem si te docetla…mas toho za sebou dost.,tak neboj, po tom cim jsi si prosla, uz musis mit urcite vybrano a ted uz to bude jen a jen dobreJa si ani nepripoustim, ze by to bylo jinak nez v poradku
Já doufám, že mi Deniska dává z nebe na miminko pozor a Paťa by sourozence potřeboval jako sůl bydlíme na vesnici kde už se všichni rozmnožili a mladý co tu bydlí buď eště chodí do školy nebo tady zůstat nechtějí teď je tu vlastně akorát jedna holčička tej byl rok jinak žádný dítě eště, že jde do tý školky bude tam mít jednoho kamaráda tak snad to bude dobrý