Poradna duly
Jana Čurdová
@delfinek91
teda to je zážitků na tvůj věk ![]()
držím palečky jdeš 8.8.?
jinak také jsem měla prvního syna v 21 ![]()
Velká gratulace tak ať je hlavně vše v pořádku. Já čekám jestli mrcha dorazí za necelé dva týdny a pak když ne tak se ráda přidám k dubnovkám 2014.
Dekuji vsem.-) no nevim na co cekat? jak jsem psala 2× jsem potratila takze me bude vice hlidat a trpim na cysty takze proto ale i proto ze chci
![]()
@mitcha píše:
@delfinek91
teda to je zážitků na tvůj věk
držím palečky jdeš 8.8.?
jinak také jsem měla prvního syna v 21
dekuji jdu 7.8.:-) jinak Nelinka mela 12.7. 2013 uz jeden rok takze ja mela drive
jj zazila jsem si toho dost a ne jen zkrz tehotenstvi snad uz bude vse v poradku. jo ještě jsme zapomela napsat, když jsme byla v 7mesici tak 21.4.2012 jsem rekla svému ANO ![]()
Jinak holky pridavejte se
budu jen rada můžete poridavat jakekoliv fotky testu grafu atd ![]()
Já taky o jedno přišla v květnu, ale honem tam teď nepoletím
.
Zdravím,
já čekám ms v těchto dnech, dneska mám 25 den MS, obvykle ji už mám. Je fakt, že jsem teď dva dny cítila náznaky, ale doufám, že nepřijde ![]()
@PeBa píše:
Já taky o jedno přišla v květnu, ale honem tam teď nepoletím.
jenze ja nechci nic zanedbat chapes? bojim se o miminko u našeho dr.se neobjednava takze je to parada
mozna si myslis ze jsem blazen ale proste bojim se
Zatím neg. Je možné mít příznaky na ms, která nemusí ani přijít? Kdyby nepřišla, zkusím test. Ještě mám dva dny.
ále jo, to je v pořádku, když se tak bojíš
já už z velebení lékařu, jako všemocných bohů vyrostla
každý jsme jiný ![]()
Ahoj holky ![]()
Já našla // na testu v pondělí, 8DPO. MS mi mešká 6dní. Termín mi vychází na 9.4.
Doma mám 20m Matýska ![]()
Můžu se přidat?
Ahojky holky dnes mi clear blue test potrvidl tehotenstvi jsem 3-4tyden tehotna. Podle kalkulacek jsem 3+5tt a TP 14.4.2014
ale je to podle kalkulacek takze uvidíme. Jinak je mi 21 (28.8.22let)mam rocni dceru Nelinku 
potrvezeni miminnk 4+6tt

Duben 2011 SP v 6tt
Cervenec 2012 porod zdrave princezny v 37+5tt
Brezen 2013 PM (15.3.)
snazeni od 22.3.2013
18.4.2013 ms nedorazila na tt //
23.5.2013 spineni bohužel mimi mělo byt 8+5tt ale bylo 8+Ott a netlouklo srdicko
24.5. revize v 9tydnu
1.7.ms
3.8.ms nedorazila a ani nedorazi
7.7.2013 jdu na gyndu snad tehitenstvi potvrdi