Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
8.8.13 11:27

Holky tak já na gyndu musela jít co nejdřív kdyby mi totiž potvrdil dr těhu tak bych musela užívat léky na udržení těhu… tím že nebylo nic vidět mě vyděsil a ted jsem dělala test (z odpolední moči a hned na mě vykukli dvě čárky) a takhle pozitivní jsem neměla ještě ani jeden takže jsem zase v klidu ;-) přidávám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.8.13 12:44

@ywettka16 buď v klidu, určitě je vše ok a doktor ještě nic vidět nemohl ;-) mě mudra pozvala až 16.8. ( poslední ms 8.7) na kontrolu jdu už v 5+5 taky si myslím, že je to moc brzy. Klidně bych šlavo týden dýl, aby tam už bylo něco vidět jak uvidím, že je srdíčko budu v klidu :-) bez srdíčka budu na nerva, navíc moje gynda si zve okolo 6 tt pak až okolo 12 tt a pak už po měsíci :-) těch 6 týdnu bylo u prvního dost náročných, ale zase jestl by to mělo odejít tak to odejde i kdybych byla na UTZ každej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
8.8.13 13:12

Holky, ale ty utz v kolem 5tt jsou fakt na nic.
Proč vás děsí mimoděložním?
Protože lékaři v práci nejčastěji vidí ty patologické stavy.
Gynekologové mají nějaký speciální kongres/školení, kde se rejpají jen v těch nejhorších scénářích :roll:.
To neznamená, že se vám to hned stane, jsou prostě deformovaní a hned sypou, co by se „mohlo“ stát. Jenže si neuvědomují, jaký to má vliv na konkrétní maminku v očekávání.
Proč se to některým nedaří?
Pomiňme ostatní důvody a uvnitř sebe si ujasněte, proč vlastně dítě chcete - pro svoje potěšení, z nějakých sobeckých důvodů, abych ho taky měla, když ho jiní mají, nebo prostě rozmnožovací pudy, nebo proto, abych umožnila příchodu duši na Zemi a poskytla jí vše, co bude potřebovat do doby, než se o sebe postará sama? Dokážu jí, až přijde čas, propustit a nechat jít svojí cestou? Opravdu to chci? Chce to i můj partner? Často se nedaří, když si dítě opravdu nepřejí obá.
To, že se nedaří, je forma lekce, smutné, ale je to tak :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.8.13 13:23

Něco podobného jsem tedka psala na uzavřenou a souhlasím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
8.8.13 14:58

PeBa moccccccc krasne napsane :-)) ted jsem opravdu v klidu.-)) :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
13428
9.8.13 11:47

Ahoj holky můžu se k vám přidat? PM jsem měla 25.6. a k dr jdu až 19.8. tak to už by mělo být i :srdce: :) Doma už jednoho prcka mám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprih. saxa
9.8.13 15:56

Pridat se muze kdokoliv, jede to v uzavrene skupine, pridejte se https://www.emimino.cz/…ankovani/20/ , moderatorka ted ale dovolenkuje, takze vas vpusti az tak za 5 dni ;-)

• Citovat
  • Upravit
michalkab
9.8.13 16:01

Ahoj, dneska jsem mela pozitivni test. Opozdeny darek k narozeninam.Muzu se pridat, meli bychom rodit v pulce dubna :-)

• Citovat
  • Upravit
3780
9.8.13 16:12

Dávám si vás do oblíbených a valím pro test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
9.8.13 16:16

@balenka tak hooodně štěstíčka při testování ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.8.13 16:22

@michalkab já podle těhu kalkulačky mám termín 1. dubna :)

@balenka držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
9.8.13 16:23
Žádost odeslána :)
@neprih. saxa píše:
Pridat se muze kdokoliv, jede to v uzavrene skupine, pridejte se https://www.emimino.cz/…ankovani/20/ , moderatorka ted ale dovolenkuje, takze vas vpusti az tak za 5 dni ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
9.8.13 16:34

Koukám, že minulý měsíc byl plodný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.8.13 16:42

To jo, začátek práznin se dařil asi dobrej vzduch nad republikou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
9.8.13 16:43

Ono se říká, že v létě otěhotní žena líp než v zimě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí