Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak já na gyndu musela jít co nejdřív kdyby mi totiž potvrdil dr těhu tak bych musela užívat léky na udržení těhu… tím že nebylo nic vidět mě vyděsil a ted jsem dělala test (z odpolední moči a hned na mě vykukli dvě čárky) a takhle pozitivní jsem neměla ještě ani jeden takže jsem zase v klidu
přidávám foto
@ywettka16 buď v klidu, určitě je vše ok a doktor ještě nic vidět nemohl
mě mudra pozvala až 16.8. ( poslední ms 8.7) na kontrolu jdu už v 5+5 taky si myslím, že je to moc brzy. Klidně bych šlavo týden dýl, aby tam už bylo něco vidět jak uvidím, že je srdíčko budu v klidu
bez srdíčka budu na nerva, navíc moje gynda si zve okolo 6 tt pak až okolo 12 tt a pak už po měsíci
těch 6 týdnu bylo u prvního dost náročných, ale zase jestl by to mělo odejít tak to odejde i kdybych byla na UTZ každej den.
Holky, ale ty utz v kolem 5tt jsou fakt na nic.
Proč vás děsí mimoděložním?
Protože lékaři v práci nejčastěji vidí ty patologické stavy.
Gynekologové mají nějaký speciální kongres/školení, kde se rejpají jen v těch nejhorších scénářích
.
To neznamená, že se vám to hned stane, jsou prostě deformovaní a hned sypou, co by se „mohlo“ stát. Jenže si neuvědomují, jaký to má vliv na konkrétní maminku v očekávání.
Proč se to některým nedaří?
Pomiňme ostatní důvody a uvnitř sebe si ujasněte, proč vlastně dítě chcete - pro svoje potěšení, z nějakých sobeckých důvodů, abych ho taky měla, když ho jiní mají, nebo prostě rozmnožovací pudy, nebo proto, abych umožnila příchodu duši na Zemi a poskytla jí vše, co bude potřebovat do doby, než se o sebe postará sama? Dokážu jí, až přijde čas, propustit a nechat jít svojí cestou? Opravdu to chci? Chce to i můj partner? Často se nedaří, když si dítě opravdu nepřejí obá.
To, že se nedaří, je forma lekce, smutné, ale je to tak ![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat? PM jsem měla 25.6. a k dr jdu až 19.8. tak to už by mělo být i
Doma už jednoho prcka mám ![]()
Pridat se muze kdokoliv, jede to v uzavrene skupine, pridejte se https://www.emimino.cz/…ankovani/20/ , moderatorka ted ale dovolenkuje, takze vas vpusti az tak za 5 dni ![]()
Ahoj, dneska jsem mela pozitivni test. Opozdeny darek k narozeninam.Muzu se pridat, meli bychom rodit v pulce dubna ![]()
@michalkab já podle těhu kalkulačky mám termín 1. dubna ![]()
@balenka držím palce ![]()
@neprih. saxa píše:
Pridat se muze kdokoliv, jede to v uzavrene skupine, pridejte se https://www.emimino.cz/…ankovani/20/ , moderatorka ted ale dovolenkuje, takze vas vpusti az tak za 5 dni
To jo, začátek práznin se dařil asi dobrej vzduch nad republikou
![]()