Poradna duly
Jana Čurdová
No to doufám, protože starat se o tu moji smečku s nevolnostma nebude to pravý ořechový.
Holky mě hlavně bolí šíleně prsa a hlavně bradavky…nemužu nosit tričko bez podprdy jak to palí a blbě mi je jen ráno…jinak bych pořád jen spala a ted pořád chodím na malou…
Ahojky, tak já se taky přidám
Já jsem v pondělí téměř po 16 měsících zadělávání našla dvě //. Už jsem v to ani nedoufala a test byl překvapením ![]()
@ywettka16 no nene
gratuluji, zase nám to vyšlo skoro nastejno
tentokrát až do konce
![]()
Teda jak tady čtu ty příznaky, tak já jsme úplně redy, jen mě teda bolí v podbříšku a trošku hlava dneska, jinak jsme v pohodě
včera jsem jela cca 10 km na kole
. Jen doufám, že toho 16.8. bude vše ok, od září nastupuju zpět do práce, končí mi RD
sice jsem chodila do práce už dřív, ale teď se vracím na svoji pozici, doma doufám nezůstanu, mám už odleželý první těhotenství, tak druhý bych chtěla být v práci co to půjde.
@Paji85 ahoj ženo
tak ty už těhu máš potvrzené a jsi trošku dál než já
no uvidíme kam to dotáhnu ted mám nového přítele tak snad už se v dubnu budu taky konečně radovat
a jak se ti jinak daří?
@Paji85 no jo tak to je jasny, že budeš ted zvracet kudy chodíš jsi zrovna v tom nejlepším týdnu co muže být
mě začíná být ted taky špatně tak snad to nják ustojím
kdy máš termínek v březnu že pokud počítám dobře? ![]()
Ahojky holky včera jsem byla uz unavena takze na gynde nic moc
hleda hledal něco tam pidi nasel na houby utz.-( pry podle PM 5+2tt podle ovulace asi 3tyden pry je moc brzy aby něco videl.mam nasazen utrigestan 1-1-1.Tak tekutina je udajne asi praskla cysta. jinak pry muzu pocitat i s mimodelznit tehu.Pry ze zeny mají zpozdeni, pozitivni testy a spini ze to muz byt mimodelzni.Ja vystresovana nervozni úolne bez nalady
unavena jsem byla a porad jsem i po tom utrousu:-(za 14dni mam prijit ale ja pujdu asi ke gynekoložce protože oprvaud nerekne mi nic, neukaze mi nic, utz uplne na prd…:-(
@lyrica píše:
@Gabinka159 no já takhle právě byl s malým a brzy to bylo. Což ale neznamená, že to bude brzy i u tebeA hlavně, snad jsou tam doktoři rozumní a nebudou hned plašit s blbinama, když je brzy.
je mozne ze me taky schvalne strasi mimodelznim? taky jsem cetla ze se to da poznat mezi 5-8tydńem, ale proc me tak strasy byla jsem 3× tehotna a ani jednou mi to nerekly a to jsem tam byla vzd kolem 4-5tyden
@delfinek91 tak jestli tam něco už našel v děloze tak to mimoděložní nebude. Držím pěsti ![]()
@delfinek91
ahojda, já si taky myslím že pokud viděl i malou fazolku v děloze tak nebude mimoděložní to ba se fakt už nevrátila ![]()
ale když to čtu, jsem na jednu stranu holky ráda že doktorka pomalu nic neříkala, proč furt děsí ![]()
já jsem u druhé taky špinila a v září jí bude 5 a je to dílo, jinak s přítelem máme dokupy taky skupinku 4 dětí
já holky 14 a 4 Petr holku 14 a kluka 8. Kluka máme na střídavou jinak holky máme doma furt, se divím že ho znás ještě nejeblo ![]()
Holky ja byla dneska u dr a ten mi řekl, že mám zatí jen zvětšenou sliznici a kontrola za týden. dneska jsem 4+3 podle ms a to prej v děloze nemusí být nic uvidíme co ukáže čas ![]()
To asi opravdu vidět nebude, musíme čekat je to dlouhý čekání ale odměna nás nemine
![]()