Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4610
7.8.13 17:29

No to doufám, protože starat se o tu moji smečku s nevolnostma nebude to pravý ořechový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.8.13 17:45

Holky mě hlavně bolí šíleně prsa a hlavně bradavky…nemužu nosit tričko bez podprdy jak to palí a blbě mi je jen ráno…jinak bych pořád jen spala a ted pořád chodím na malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.8.13 19:10

Ahojky, tak já se taky přidám :-) Já jsem v pondělí téměř po 16 měsících zadělávání našla dvě //. Už jsem v to ani nedoufala a test byl překvapením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
7.8.13 19:16

@ywettka16 no nene :potlesk: gratuluji, zase nám to vyšlo skoro nastejno :dance: tentokrát až do konce :kytka: :pankac: :cert:

• Citovat
  • Upravit
5173
7.8.13 19:16

Teda jak tady čtu ty příznaky, tak já jsme úplně redy, jen mě teda bolí v podbříšku a trošku hlava dneska, jinak jsme v pohodě :nevim: včera jsem jela cca 10 km na kole :oops:. Jen doufám, že toho 16.8. bude vše ok, od září nastupuju zpět do práce, končí mi RD :cert: sice jsem chodila do práce už dřív, ale teď se vracím na svoji pozici, doma doufám nezůstanu, mám už odleželý první těhotenství, tak druhý bych chtěla být v práci co to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.8.13 19:24

@Paji85 ahoj ženo :-D tak ty už těhu máš potvrzené a jsi trošku dál než já ;-) no uvidíme kam to dotáhnu ted mám nového přítele tak snad už se v dubnu budu taky konečně radovat :-) a jak se ti jinak daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
7.8.13 19:31

@ywettka16 mě dobře, :poblion: kudy chodím, tak mám veselo :lol:

• Citovat
  • Upravit
6379
7.8.13 19:46

@Paji85 no jo tak to je jasny, že budeš ted zvracet kudy chodíš jsi zrovna v tom nejlepším týdnu co muže být :-D mě začíná být ted taky špatně tak snad to nják ustojím ;-) kdy máš termínek v březnu že pokud počítám dobře? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
8.8.13 09:32

Ahojky holky včera jsem byla uz unavena takze na gynde nic moc :-( hleda hledal něco tam pidi nasel na houby utz.-( pry podle PM 5+2tt podle ovulace asi 3tyden pry je moc brzy aby něco videl.mam nasazen utrigestan 1-1-1.Tak tekutina je udajne asi praskla cysta. jinak pry muzu pocitat i s mimodelznit tehu.Pry ze zeny mají zpozdeni, pozitivni testy a spini ze to muz byt mimodelzni.Ja vystresovana nervozni úolne bez nalady :-( unavena jsem byla a porad jsem i po tom utrousu:-(za 14dni mam prijit ale ja pujdu asi ke gynekoložce protože oprvaud nerekne mi nic, neukaze mi nic, utz uplne na prd…:-(

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
8.8.13 09:38
@lyrica píše:
@Gabinka159 no já takhle právě byl s malým a brzy to bylo. Což ale neznamená, že to bude brzy i u tebe ;) A hlavně, snad jsou tam doktoři rozumní a nebudou hned plašit s blbinama, když je brzy. :kytka:

je mozne ze me taky schvalne strasi mimodelznim? taky jsem cetla ze se to da poznat mezi 5-8tydńem, ale proc me tak strasy byla jsem 3× tehotna a ani jednou mi to nerekly a to jsem tam byla vzd kolem 4-5tyden

• Citovat
  • Upravit
10486
8.8.13 09:42

@delfinek91 tak jestli tam něco už našel v děloze tak to mimoděložní nebude. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.8.13 09:59

@delfinek91
ahojda, já si taky myslím že pokud viděl i malou fazolku v děloze tak nebude mimoděložní to ba se fakt už nevrátila :lol:
ale když to čtu, jsem na jednu stranu holky ráda že doktorka pomalu nic neříkala, proč furt děsí :roll:
já jsem u druhé taky špinila a v září jí bude 5 a je to dílo, jinak s přítelem máme dokupy taky skupinku 4 dětí :P já holky 14 a 4 Petr holku 14 a kluka 8. Kluka máme na střídavou jinak holky máme doma furt, se divím že ho znás ještě nejeblo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.8.13 10:02

Holky ja byla dneska u dr a ten mi řekl, že mám zatí jen zvětšenou sliznici a kontrola za týden. dneska jsem 4+3 podle ms a to prej v děloze nemusí být nic uvidíme co ukáže čas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.8.13 10:07

Jinak vítám další nové maminky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.8.13 10:14

To asi opravdu vidět nebude, musíme čekat je to dlouhý čekání ale odměna nás nemine :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí