Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
10.8.13 07:31

@Pekoni tak to taky gratuluji :-) ale je to sok, ze najednou, ze to slo tak rychle… ;-) ted jen doufam, ze se mimco udrzi, kdyz musime porad tahat ta nase ditka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
10.8.13 08:22

Vítám nové těhule :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.8.13 08:48

Taky vítám :lol:
a jen k mimoděložnímu, mám ho zasebou a to nešpiníš to leješ a máš bolesti-nebojte a hlavně nic nepřivolávat. Revizím se bránit minimálně do 9tt nikdy nic není stoprocentní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
10.8.13 09:18

@beruska03 sok to byl a poradnej :lol: to tahani je blby, ale co seda delat. Jinak to nejde :) taky doufam, ze bude vse v poradku. Uz jen tyden a jdu k doktorovi :)

@tetma @STEVIANKA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.8.13 09:27

:hug: :hug: :hug: holky jsem ráda že vás mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
10.8.13 13:42

Ahojky muzu se k vám pomalicku přidat? testovat budu az za týden ale uz se cítím tak týden jinak a jsem unavená a poboliva me na pravé straně sem tam uz par dni tak nevím jestli se bát mimodelozniho nebo jestli se jen uhnizduje :-) či co to je. Myslíte ze to pobolivani je normální? trochu jsem spojila ale jenom po utreni a bylo to velmi slabě a hnědé. jedno mimodelozni uz mám za sebou s bolesti a spinenim a pak uz normální tehu ze kterého mám doma skoro 5.letého rostaka :-).A jak tak koukám leto je hodně plodné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
10.8.13 13:47

Pardon spinila jsem tu pres telefon, notas mám v opravě. K doktoru se objednam az v pondělí a uvidíme co mi rekne měla bych byt cca 3.týden a to je jeste brzy, u syna sem taky měla v 5tt hodně slabyho ducha a vy tu všichni mate krasne videt carky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
10.8.13 14:37

@Luciasek86 no ja u dcery byla poprve u dr v 5 tydnu a mimi bylo videt v deloze, ale nebylo srdicko, tak jsem musela po 14 dnech znova… a ted mne objednala rovnou cca na ten 7 tyden… tak snad u dr bude videt to co si prejes a hlavne v deloze ;-) moc moc drzim palce! jinak ja mela loni pozitivniho dusika cca ten 4 tyden, pak uz jen silil :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.8.13 15:45

Ahojky holky :-)
Zatím vám sem na tajňáka nakukuju, zatím nemám odvahu se přidat, MS doufám nedorazí zítra, už od 9DPO mám slabě pozitivní testík a dneska 13DPO už jsou // pěkně vidět, ale nechci to zatím zakřiknout ;)
Máme 2,5 letou dceru, v dubnu jsme prodělal mimoděložní a teď..snad se to neodplaví s ms a pokud vydrží tak doufám, že bude tam kde má být :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.8.13 15:54

Ahoj holky, já mám TP 6.4.2014 dle poslední ms. První kontrola teď v úterý 13.8. Je to třeťátko… Snad bude vše ok. Stále se bojím se předčasně radovat. Těhu příznaky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
10.8.13 15:57

Beruska03 děkuju kez bych to brzy zjistila, mimi si moc přeju a teda je pravda ze u syna taky bylo videt 5tt na utz ale na testu byl opravdu slabounky a ted byl negativni :-( tak uvidíme. Boudice23 přeji at mimi vydrží a je hlavně v děloze a drží se jako klistatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.8.13 18:21
@marinka5 píše:
Ahoj také bych se k vám ráda přidala já našla dvě čárky na testu 1.8. Jsem po třech potratech tam mám strach, ale snažím se ho nějak zvládat. K dr. jdu už v pondělí a to hlavně pro utrogestan a pro žádanku na hematologii (snad mi ji dá). A taky k ní jdu i kvůli tomu, že jsem předevčírem a včera hnědě špinila.Tady mám foto testíků

Ahoj Marinko, koukám, že svatbička přinesla dareček. Moc ti gratuluju a mysli pozitivně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.8.13 18:24

@Bunnies jéé ahooj no snad u mě ten dáreček do dubna vydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí