Poradna duly
Jana Čurdová
@Pekoni tak to taky gratuluji
ale je to sok, ze najednou, ze to slo tak rychle…
ted jen doufam, ze se mimco udrzi, kdyz musime porad tahat ta nase ditka…
Taky vítám ![]()
a jen k mimoděložnímu, mám ho zasebou a to nešpiníš to leješ a máš bolesti-nebojte a hlavně nic nepřivolávat. Revizím se bránit minimálně do 9tt nikdy nic není stoprocentní!!!
@beruska03 sok to byl a poradnej
to tahani je blby, ale co seda delat. Jinak to nejde
taky doufam, ze bude vse v poradku. Uz jen tyden a jdu k doktorovi ![]()
Ahojky muzu se k vám pomalicku přidat? testovat budu az za týden ale uz se cítím tak týden jinak a jsem unavená a poboliva me na pravé straně sem tam uz par dni tak nevím jestli se bát mimodelozniho nebo jestli se jen uhnizduje
či co to je. Myslíte ze to pobolivani je normální? trochu jsem spojila ale jenom po utreni a bylo to velmi slabě a hnědé. jedno mimodelozni uz mám za sebou s bolesti a spinenim a pak uz normální tehu ze kterého mám doma skoro 5.letého rostaka
.A jak tak koukám leto je hodně plodné ![]()
Pardon spinila jsem tu pres telefon, notas mám v opravě. K doktoru se objednam az v pondělí a uvidíme co mi rekne měla bych byt cca 3.týden a to je jeste brzy, u syna sem taky měla v 5tt hodně slabyho ducha a vy tu všichni mate krasne videt carky ![]()
@Luciasek86 no ja u dcery byla poprve u dr v 5 tydnu a mimi bylo videt v deloze, ale nebylo srdicko, tak jsem musela po 14 dnech znova… a ted mne objednala rovnou cca na ten 7 tyden… tak snad u dr bude videt to co si prejes a hlavne v deloze
moc moc drzim palce! jinak ja mela loni pozitivniho dusika cca ten 4 tyden, pak uz jen silil
![]()
Ahojky holky ![]()
Zatím vám sem na tajňáka nakukuju, zatím nemám odvahu se přidat, MS doufám nedorazí zítra, už od 9DPO mám slabě pozitivní testík a dneska 13DPO už jsou // pěkně vidět, ale nechci to zatím zakřiknout ![]()
Máme 2,5 letou dceru, v dubnu jsme prodělal mimoděložní a teď..snad se to neodplaví s ms a pokud vydrží tak doufám, že bude tam kde má být
![]()
Ahoj holky, já mám TP 6.4.2014 dle poslední ms. První kontrola teď v úterý 13.8. Je to třeťátko… Snad bude vše ok. Stále se bojím se předčasně radovat. Těhu příznaky nemám.
Beruska03 děkuju kez bych to brzy zjistila, mimi si moc přeju a teda je pravda ze u syna taky bylo videt 5tt na utz ale na testu byl opravdu slabounky a ted byl negativni
tak uvidíme. Boudice23 přeji at mimi vydrží a je hlavně v děloze a drží se jako klistatko.
@marinka5 píše:
Ahoj také bych se k vám ráda přidala já našla dvě čárky na testu 1.8. Jsem po třech potratech tam mám strach, ale snažím se ho nějak zvládat. K dr. jdu už v pondělí a to hlavně pro utrogestan a pro žádanku na hematologii (snad mi ji dá). A taky k ní jdu i kvůli tomu, že jsem předevčírem a včera hnědě špinila.Tady mám foto testíků
Ahoj Marinko, koukám, že svatbička přinesla dareček. Moc ti gratuluju a mysli pozitivně!