Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
11.8.13 17:06

Holky chtěla jsem se zeptat, dávají se na neschopence v těhu neomezené vycházky nebo jsou omezené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.8.13 17:15

@123l podle OVU i MS mám stejný termín jako ty :mrgreen:
@marinka5 jsou omezené, změnil to tuším že loni, nebo předloni nějaký zákon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.8.13 17:48

@marinka5 vycházky jsou omezené na 6 hodin denně, ale jestli budeš na rizikovém tak záleži na dr jestli ti dá celych 6 hodin a nebo jestli ti dá třwba jen hodku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.8.13 19:52

@marinka5 omezené. ale myslím, že si můžeš vybrat dopoledne či odpoledne…

já to chci říct taky co nejpozději, ale nevím, zda to vydržím :-) zítra jdu k doktorovi, tak se docela bojím, co tam uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.13 20:03
@veverka87 píše:
Já si koupila domů caro a v práci piju bez kofeinový. ale jestli chci fungovat, tak to kafe budu muset přežít :) Holky, kdy to řeknete rodině? ve 12.týdnu nebo po potvrzení? Předevčírem se ptala tchýně přítele, zda jsem to dostala!!

Ahoj Veverko, já do 12tt určitě čekat nevydržím, to by mi pusa asi explodovala jak bych to chtěla říct :lol: Dneska (5+1 podle kalkulačky na netu) jsme byli u tchánovských na pouti a nenápadně jim koupili perníček „babičce a dědovi“… Moje mamka bude mít koncem srpna narozky, pro ní mám vymyšlené přáníčko - uzv fotka stažená z netu s nápisem „všechno nejlepší babičko“… ostatním - kámoši, jiní příbuzní - jak to vyplyne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.13 20:09
@Honey Hooligan píše:
Ahoj těhulky,
je mi 35 let a ráda bych se k Vám přidala. Zatím nemám žádné děťátko. Za sebou mám jedno nevydařené těhotenství s revizí v Prosinci 2012. V Srpnu jsem na testu objevila // čárky :dance: jsem tak šťastná a zároveň se bojím, aby se to neopakovalo 8o. Také váhám s první návštěvou doktorky, ale nevím jak dlouho vydržím :mrgreen: Dnes jsem podle kalkulačky 5+3 a termín porodu 10.4.2014.
Všem nám držím palečky, ať máme pohodové těhulkování a dočkáme se zdravých miminek. :srdce: Iva

Ivanko jestli jsi už jeden potrat prodělala, radši na nic nečekej a k mudr se objednej. Budeš mít klid, budeš pod kontrolou :* Moc Ti držím všechny palce ať jste oba s mimískem v pořádku! Koukám že tp máme skoro stejný (já 12.4.), tak doufám že se sejdem v porodnici ;) Vidím že jsi z Vlacháče, budeš rodit ve Strakách nebo Prachaticích? Já jsem z Katovic, tak ve Strakách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.8.13 20:12

@Danča1984 mamka má v září svátek, tak jsem to taky zamýšlela jako přání, ale přeci jen je to daleko :-)
Pár kamarádkám jsem to řekla, to bych taky vydržela :D ja bych měla být podle MS měla začínat už 7.týden. ale nevím, kde je pravda :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.13 20:19
@veverka87 píše:
@Danča1984 mamka má v září svátek, tak jsem to taky zamýšlela jako přání, ale přeci jen je to daleko :-)
Pár kamarádkám jsem to řekla, to bych taky vydržela :D ja bych měla být podle MS měla začínat už 7.týden. ale nevím, kde je pravda :?: :)

Víš, manža chtěl počkat, protože první mimi jsem vytroubila do světa ještě ten den co mi vyšek test, a pak mi mudr začala říkat samé špatné zprávy, až jsem musela 17.2.2011 na revizi. Tak máme trochu strach, ale jak tu některá psala, jinou možnost než zdravého mrňouska si nepřipouštím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.8.13 20:26

@Danča1984 ahojky já za sebiu mám tři potraty a kromě přítele o těhu nikdo neví a snad to vyjde tajit aspon do toho 12 týdne…hlavní je, že nepočítáme s blbym koncem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.8.13 20:27

Ja to taky nechci zatim rikat, ale muj manzel zase zastava nazor, ze pokud se neco ma stat, stane se a okoli se to tak i tak dozvi… no nevim. ja chci stale pockat, tak uvidim kdy to praskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.8.13 20:28
@chatline píše:
Tak holky, teda tady to jede :) No, já co se týče únavy, tak sotva ráno otevřu oči, tak zívám celej den až do večera, ale pak zase nemůžu usnout…Zatím je ta únava u mě asi i proto, že jsem značně eliminovala příjem kofejnu-byla jsem celkem silná kafařka- cca 3-4 kávy denně, ale teď si dávám jen jednu po ránu a jinak přes den piju Caro, zatím se to ale dá…Já bych dneska měla být 6+0,tak jsem zvědavá, k dr.bych chtěla jít příští týden…No a rodině? Tak moje máma-ta to věděla jako první-ještě dřív než manžel, protože bydlíme v jednom baráku, manžel byl v práci a já z té radosti a šoku, jsem hned za mámou letěla a jinak to zatím ví jen manžel. V týdnu jedu s 8 letým synem za mým tatínkem, tak tomu to taky sdělím, ale nejdřív to musíme s manželem říct synovi, aby jsme ho pak nepostavili před hotovou věc…Takže rodinka se to bude dozvídat postupně průběžně-to i proto, že jsme se snažili fakt 4 roky a tohle je hodně radostná událost. Jinak já mám typické těhu příznaky-únava, prsa min. o velikost větší a bolí jak hrom, občas hlava, únava, čůrání-to neustále, ale jinak jsem zatím v poho…Holky, chtěla bych mít těhu příznaky i se zvracením, protože pak bych věděla, že čekám holčičku, takhle zatím to vypadá zase na kluka po předchozích zkušenostech :lol:

A to se podle toho pozná, že když se zvrací bude to holka? :think: Já jsem zatím jen trochu unavená (ale je pravda že po týdenní dovče a hned nastupuju na rizikovku kvůli fyzicky náročnému zaměstnání, tak jsem odpočatá), chodím víc na malou a bolí mě bradavky. Občas víc sliním jako když by mi bylo špatně v autobuse, a včera jsem měla děsnou chuť na borůvky :lol: Ale jinak spíš nechutenství než žravost - není něco špatně :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.8.13 20:29

@Danča1984 neni, kazde tehu je jine ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.13 20:30
@Danča1984 píše:
Ivanko jestli jsi už jeden potrat prodělala, radši na nic nečekej a k mudr se objednej. Budeš mít klid, budeš pod kontrolou :* Moc Ti držím všechny palce ať jste oba s mimískem v pořádku! Koukám že tp máme skoro stejný (já 12.4.), tak doufám že se sejdem v porodnici ;) Vidím že jsi z Vlacháče, budeš rodit ve Strakách nebo Prachaticích? Já jsem z Katovic, tak ve Strakách :mavam:

Ahojky :kytka:
tak si mě s tou kontrolou u doktorky trochu nahlodala :) Zítra tam zavolám a domluvím se. Původně jsem myslela na Prachatice, ale uvidíme :mrgreen:, možná se sejdeme v těch Strakonicích, to by bylo moc hezké. Také přeju hladký průběh těhulkování a zdravé miminko. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.8.13 20:30

Tak vycházky jsem měla rozdělené dopo od 10-12h a odpo 14-19h je to necelých 6let zpět a byla jsem doma na rizikovce kvůli praci, ale asi záleží i na dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.8.13 20:32

Ja mela neschopenku loni v tehotenstvi a vychazky jsem mela od 10-16 hod… tech 6 hod je fakt maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí