Poradna duly
Jana Čurdová
no vidím to na to, abys z netu nebyla moc chytrá a najednou nechtěla něco jinak, „než se u nás dělá“
Protože vzdělaný a informovaný člověk není jako pacient populární ![]()
@delfinek91 no gratuluji
taky bych uz chtela vedet ze je ve ok…uz at je 27.8 ![]()
Dekuji no ted cekat na výsledky z krve další odber a dal asi zase tam budu muset prijit nebo co
no a az 26.8. to je doba
ale 21.8. ma manzel 40 a ja 28.8. 22 takze se to oslavi a třeba na to nebudu tolik myslet ale je to desny clovek se uklidni ze to neni mimodel. ale zase jestli poroste hcg jestli poroste miminko atd..:-(
@PeBa spíš abych si nečetla ty negativa a zbytečně se neděsila.. ![]()
já mám jít tento týden na krev a za měsíc na kontrolu. nevím, zda to tak dlouho vydržím.
@delfinek91 gratuluju a držím palce
ovulaci jsem měla taky posunutou. Dle MS bych měla začínat 7.týden a dle utz jsem asi 5.-6.
Me rennie nepomaha při Nelci jsme trpěla az do porodu jak jsem porodila uplne uleva
ted jsem vypila pul litru mleka a nic
mandle nemam
asi si dam zbytek toho mleka a pujdu spinkat snad o bude lepsi tak dobrou holky zase zítra dame nejake téma ![]()
Holky
tak jsem tO nevydržela a testla se ted rano a opravdu tam asi byl slaboulinkej ale hodne slaboulinkej dusik
Tak počkám par dni a testnu znova a uvidíme. ted utíkal do práce a snad to tam přežijí do konce tydne mějte se tu krasne
@delfinek91 Ahoojky, tak myslím, že jsme měly ovu snad stejný den a kontroly jsou také na fous stejné
Už se nemůžu dočkat, aby bylo 26.8.
Ale určitě nám to všechno dobře dopadne!!!
Uvidíš, jak nebudeš mít čas na nic myslet, jste to samá oslava a malá Nelinka Tě určitě také zaměstná…já mám 31.8. svatbu, přepokládám, že bříško ještě vůbec nebude vidět - kvůli šatům? Co myslíte? Tak držím palce a všem přeju překrásný den, plný pozitivních myšlenek!!! ![]()
@beruska03 Ahojky, máš naprostou pravdu, jdeme den po sobě…
myslím, že mi docela pomáhá, že na to čekání nejsem sama, že jsme na tom všechny stejně
Není důvod se děsit, musíme se veseliiit a nemyslet na nic špatného…BUDE TO DOOBRÝ! ![]()
@Lucii H. ja myslim ze brisko opravdu videt jeste nebude, budes tak spis jakoby nafoukla
no ale uz aby bylo kolem toho 26,27.8 at uz vime vic… ja jsem z toho taky nervozni, ale rikam si, ze ted to opravdu neovlivnim, takze zbyva jen cekat…
Ahoj holky, tak mi to včera nedalo a zašla jsem k dorktorce, že to spojím s preventivkou, i když jsem si myslela, že mě pošle domů, že těhotenství stejně ještě nezjistí.
Mám už první fotku mýho tří milimetrovýho broučínka ![]()