Maminky z Olomouce - termín leden 2014

2021
21.7.13 14:38

Maminky z Olomouce - termin leden 2014

Ahoj maminy, je tu nekdo z Ol. nebo okoli a terminem v lednu 2014? Ja tu bydlim asi rok a pul a moc kamaradek tu nemam, natoz tehotnych :D tak me napadla tahle cesta. Budu rada za kazdy prispevek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2689
23.7.13 17:14

Zdravim :-), jsem z Olomouce a termin mam okolo 11.1.2014… tak treba bude tahle diskuze plodna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.7.13 19:56

Uz jsem se bala ze budu jedina lednova mamca :D ja mam termin 13. ledna, a uz vis pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
23.7.13 20:01

My s tim terminem bojujeme… podle mesicku 12., podle prvniho UZ 13. a podle dalsiho 11., takze se treba sejdeme v porodnici :-)… nu, zatim se pod to nikdo nepodepise, ale vypada to na holcicku a pritel tvrdi, ze vi co dela :-) chce prave devcatko… a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.7.13 20:25

Ja budu vedet snad v pondeli, jdu na kontrolu tak se tesim. Ja si myslim, ze holcicka, pritel tvrdi ze to bude kluk :D doktor mi na posledni kontrole rekl, ze kluk, ale co jsem cetla a slysela, tak ve 13tt se to pozna jeste tezko.. Takze uvidim :) byla jsi u dr. Polaka na screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
23.7.13 21:00

Nu, dokud neni pekne videt pytlik tak kluk nejisty :-)… proto my zatim cekame devcatko ;-)

Byla jsem ve FN a absolutni spokojenost a hlavne ZADARMO :-)… ale to uz ve 12tt a ted jsme zacali 16tt… mazec, jeste mesic a jsme v polovine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.7.13 21:04

To jo, mas pravdu, hrozne to leti :) a co kocarek? Uz mas vybrany? Ja furt hledam, mam par tipu ale chystam se nejdriv na osobni prohlidku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
23.7.13 21:09

Nu, kdyz nekde jsme tak koukame, ale jiank je nas favorit zatim Dorjan, rozmerove nejvetsi korbicka, akorat se vubec nehoupe… kamaradka rika ze pri pouzivani se trochu rozkyve ale znas ty tvrde kocarky… spis dite vyklopis :-)… me se moc libi ty moderni retro kocarky ale to pritel odmita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.7.13 21:44

Ja taky furt ted koukam okolo :D ale zatim je muj favorit Cam tak uvidime ;) a kdy jdes na dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
23.7.13 22:11

Tak to musim zitra mrknout co to je za kocarek, vubec mi nic nazev nerika :-)

5.8… posledni dve fotky z UZ mame s rucickou v pusence tak jsem zvedava na priste… to uz dostanu zadanku na druhou genetiku tak se tesim, tam maji novejsi UZ

jsi na PN nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.7.13 22:15

Jeee, to ja mam jen jednu fotku a to z genetiky, muj dr. mi fotky nedava :,( ja jdu na druhou genetiku az 3.zari.. Do prace zatim chodim, chtela bych pracovat co nejdyl tak snad to pujde vse hladce? A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
23.7.13 22:22

Nu, my mame… jdu to spocitat, mame vystavku na lednici… 8 fotek, z toho jedna z genetiky… moje mamca je moje lekarka takze kdykoli cokoli :-)… ale starsi Uz takze kvalita horsi :-)

Ja na druhou pujdu taky tak podobne, dyk jsme uplne stejne :-) jeste nejsem objednana, ty uz ano?

Jinak uz jsem doma treti mesic… mam rizikove povolani co se tyce tehotenstvi, takze jsem doma hned od potvrzeni na UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.7.13 22:40

Tak si to aspon uzivas ;) jj ja uz jsem objednana od minule.. Tak to mas super ze mas mamcu doktorku aspon jsi furt pod dohledem a mas vse z prvni ruky.. A tolik fotek?! To ti zavidim, ja furt koukam na jednu, ale i to mi staci ;) ja bych chtela pracovat do konce listopadu nebo aspon rijna, tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
24.7.13 08:50

Nu, kdybych mohla tak bych taky pracovala dyl, ale popravde jsem ted byla u mamky cely den pac nemela sestru (dovolovala se) a od 7 do 16 bylo na me vazne moc, kolem 3 jsem uplne padala na cumak, spatne mi neni a nebylo, asi jen jeden tyden nevolnosti nekdy v 2.mes.jinak uplne pohoda, ale unava je nekdy vazne mazec :-)

Jj, je fajn mit mamku v oboru, hlavne se tesim, ze si me ohlida u porodu… nato, ze jsem zdr. s., tak nejak netouzim po tom, aby me rodila por. asist… budes rodit v Ol? Ja s FN asi tak nejak pocitam, ani jsem neuvazovala o necem jinem, ale zase vim, ze se obcas neco zadrbe, vice ci mene, tak budu rada, ze ji tam budu mit, idkyz nepraktikuje v Ol, tak si ji tam spolu s pritelem vezmu :-)

Mas uz brisko? Nam tak uz druhy tyden neco maleho leze :-) ale spis vypadam trochu tluste nez tehotne :-)… a dokonce se mi od pondeli zda ze citim takove bublinky a dloubanecky uplne jemne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
24.7.13 09:57

To máš fakt supr. No asi v Ol. budu rodit, teda pokud mě to nechytne třeba dřív, pze na Vánoce a na silvestra budu asi u mamky, pocházím kousek od Pardubic takže je možný, že porodím klidně i tam :D ale počítám s Olomoucí :) Kamarádky mamča tam dělá sestřičku v porodnici a vlastně ještě jedný kamarádky mamka, tak snad mi to holky domluví aby to bylo v klidu. Mně blbě nebylo vůbec, jen jsem byla hrozně unavená ale ted už je to lepší. Jinak bříško taky lehce začíná růst, včera jsem si koupila do foroty první těhu kalhoty :D Pohyby ani bublinky ještě necítím :( nebo to spíš nemám čas pozorovat jak jsem v práci :)a co jména? už máte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí