Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2689
25.7.13 11:11

Tak to pichnuti u psikani mam taky, obcas ikdyz se jen poradne protahnu…
Hlad noci nemam, pokud se najim vecer tak vydrzim do rana… asi jen v 2mes jsem sla 2× do kuchyne kolem 2-4hod :-)
A na wc jdu max jednou za noc, ale pres den je to nekdy maraton a jindy vubec ne… popravde ani moc nepiju, nepila jsem nikdy tak je tezke se donutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
25.7.13 12:31

Já právě taky vůbec nepila dřív, kdyby mě nenutil přítel tak vypiju tak půl litru za den, ale ted mě hlídá a mám v mobilu aplikaci, která mně připomíná se napít, takže je to lepší, proto taky furt čůrám, jak na to nejsem zvyklá :D chystáte se někam na dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
25.7.13 12:55

Hezke, o aplikaci na piti nevim, jedine co ted pouzivam je WomanLogPregnancy :-) mas? Nu, ten litr jakstaks dam… ikdyz dnes mam tak pul litr teprve, jeste musim vypit magnesko co mi mamka napsala, aby me netrapila tehot. zacpa a ted i na to pobolivani… ale je to hnus :-)
Me spis zase hlida ohledne jidla, pry jim jak vrabec a ovoce me nevykrmi… blablabla :-) kdyz mi staci mensi porce a jsem plna tak co mam delat ze? :-)
A uz mam objednanou genetiku… 2.9. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
25.7.13 13:43

Už stahuju :) já mám aplikaci Pregnancy jen zatím ale je to celkem k ničemu, jen tam vidíš velikost, že je ted prý mimčo jak avokádo :D a tak.. To já jím furt a hodně a všechno :D hlavně mě hodně narostly prsa, mám pocit že ty 4 kg navíc jsou jen prsa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
25.7.13 13:46

Ha, tak me 1 ci co to je za malickost jsou porat stejne :-)
Ja jim taky vse, ikdyz jako cokoholik jsem fakt prestala jist cokoladu a vubec me sladke ted nejak nebere
Tato aplikace je pekna, je to kalendar s tydny tehotenstvi, obrazkem aktualniho miminka a popiskem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
25.7.13 13:53

Jj už na tu aplikaci koukám, je super, akorát já mám jiný termín podle měsíčků a jiný podle UZ, ty ty vid?! takže v tý jedný aplikaci mám termín 13.1 a v tý druhý 7.1. když jsem se ptala doktora, který datum mám spíš používat, říkal oba dva :D Chodím k Burdovi, jesi ho znáš, nebo tvoje mamča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
25.7.13 13:53

Ahojky holky, bydlím kousek od Olomouce ve Štěpánově. Termínek porodu mám 2.1.2014 a chtěla bych se k vám přidat :-) přistěhovali jsem se s manžou a taky moc známích tady nemáme a když ano tak nikdo není těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
25.7.13 13:57

Mamka mozna ano, me to nic nerika :-)
Nu podle mesicku by ti to preci melo vychazet pokazde stejne pokud neblbne apl… u me podle prvniho UZ a posledni menstr.je rozdil 1 den… pak samoze nekdy dalsi UZ ukazali zase max o 1-2dny driv… takze prumer 11.1. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
25.7.13 14:01

@lusilper

Ahoj :-)… ja myslim, ze se pridat muzes… uz jsme se baly, ze jsme jedine :-) a povisat jsme si zacaly pred par dny, takze se porat poznavame :-)… Stepanov neni daleko, takze dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
25.7.13 14:04

Jo podle měsíčků mě to vychází stejně jak od doktora i v aplikaci :) je tam rozdíl 5 dnů, doktor říkal že naprosto v pohodě, že je tam odchylka okolo 14 dnů standartně.. já zatím říkám že mám termín 13.1. to je totiž na můj svátek :)

jinak ahoj lusiper, vítáme tě mezi nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
25.7.13 14:47

@Natali14… proste LEDEN to jisti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
25.7.13 15:37

Mě to vychází stejně :-) jak podle měsíčku tak i podle UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
25.7.13 15:40

Už jste začli něco nakupovat a nebo stále čekáte jako já? mě teda doktor řekl, že je to na 70% holčička, ale to se může ještě změnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
25.7.13 15:41

@lusilper
mas sikovneho lekare :-)… me vicemene o den sem ci tam… coz je zanedbatelne

a je to tve prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
25.7.13 15:43

Ano první :-) Já chodím do G-centra a oni tam mají nový UZ takže jde líp vidět :-)a ty čekáš první??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí