Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to pichnuti u psikani mam taky, obcas ikdyz se jen poradne protahnu…
Hlad noci nemam, pokud se najim vecer tak vydrzim do rana… asi jen v 2mes jsem sla 2× do kuchyne kolem 2-4hod ![]()
A na wc jdu max jednou za noc, ale pres den je to nekdy maraton a jindy vubec ne… popravde ani moc nepiju, nepila jsem nikdy tak je tezke se donutit
Já právě taky vůbec nepila dřív, kdyby mě nenutil přítel tak vypiju tak půl litru za den, ale ted mě hlídá a mám v mobilu aplikaci, která mně připomíná se napít, takže je to lepší, proto taky furt čůrám, jak na to nejsem zvyklá
chystáte se někam na dovču?
Hezke, o aplikaci na piti nevim, jedine co ted pouzivam je WomanLogPregnancy
mas? Nu, ten litr jakstaks dam… ikdyz dnes mam tak pul litr teprve, jeste musim vypit magnesko co mi mamka napsala, aby me netrapila tehot. zacpa a ted i na to pobolivani… ale je to hnus ![]()
Me spis zase hlida ohledne jidla, pry jim jak vrabec a ovoce me nevykrmi… blablabla
kdyz mi staci mensi porce a jsem plna tak co mam delat ze? ![]()
A uz mam objednanou genetiku… 2.9. ![]()
Už stahuju
já mám aplikaci Pregnancy jen zatím ale je to celkem k ničemu, jen tam vidíš velikost, že je ted prý mimčo jak avokádo
a tak.. To já jím furt a hodně a všechno
hlavně mě hodně narostly prsa, mám pocit že ty 4 kg navíc jsou jen prsa ![]()
Ha, tak me 1 ci co to je za malickost jsou porat stejne ![]()
Ja jim taky vse, ikdyz jako cokoholik jsem fakt prestala jist cokoladu a vubec me sladke ted nejak nebere
Tato aplikace je pekna, je to kalendar s tydny tehotenstvi, obrazkem aktualniho miminka a popiskem ![]()
Jj už na tu aplikaci koukám, je super, akorát já mám jiný termín podle měsíčků a jiný podle UZ, ty ty vid?! takže v tý jedný aplikaci mám termín 13.1 a v tý druhý 7.1. když jsem se ptala doktora, který datum mám spíš používat, říkal oba dva
Chodím k Burdovi, jesi ho znáš, nebo tvoje mamča ![]()
Ahojky holky, bydlím kousek od Olomouce ve Štěpánově. Termínek porodu mám 2.1.2014 a chtěla bych se k vám přidat
přistěhovali jsem se s manžou a taky moc známích tady nemáme a když ano tak nikdo není těhu ![]()
Mamka mozna ano, me to nic nerika ![]()
Nu podle mesicku by ti to preci melo vychazet pokazde stejne pokud neblbne apl… u me podle prvniho UZ a posledni menstr.je rozdil 1 den… pak samoze nekdy dalsi UZ ukazali zase max o 1-2dny driv… takze prumer 11.1. ![]()
Ahoj
… ja myslim, ze se pridat muzes… uz jsme se baly, ze jsme jedine
a povisat jsme si zacaly pred par dny, takze se porat poznavame
… Stepanov neni daleko, takze dobre
Jo podle měsíčků mě to vychází stejně jak od doktora i v aplikaci
je tam rozdíl 5 dnů, doktor říkal že naprosto v pohodě, že je tam odchylka okolo 14 dnů standartně.. já zatím říkám že mám termín 13.1. to je totiž na můj svátek ![]()
jinak ahoj lusiper, vítáme tě mezi nás ![]()
Už jste začli něco nakupovat a nebo stále čekáte jako já? mě teda doktor řekl, že je to na 70% holčička, ale to se může ještě změnit ![]()
@lusilper
mas sikovneho lekare
… me vicemene o den sem ci tam… coz je zanedbatelne
a je to tve prvni?
Ano první
Já chodím do G-centra a oni tam mají nový UZ takže jde líp vidět
a ty čekáš první??