Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, zakládám tuto diskuzi, pro ty, které našly nebo najdou na testu // čárky, budou mítg termín porodu v březnu 2014 a budou si chtít povídat o případném potvrzeném těhu ![]()
Já je našla na testu dnes ráno jsem 27 DC, ale mám ještě pár dní před ms..každopádně vim, kdy byla přibližně plus minus 1 den ovulka tak testuju už od pondělí a čárky sílí, v pondělí i včera jsem musela test naklánět abych ten stín viděla, ale dnes vyběhly obě krásně v limitu..přidám foto..mylsím, že jsem si dala krásný dárek k mým dnešním narozeninám. Snad se ty // potvrdí ![]()
Snažili jsem se druhý měsíc a doma máme už dvouletého klučíka, který taky vyšel druhý měsic ![]()
@Káťa.21 Ahojky, pridavam se k tobe. Ja nasla // 29.kvetna, k dr. se chystam další tyden…A jinak gratuluju k tehotenstvi ![]()
@Petta29 Ahojík, tak tě vítám
já doufám, že se // potvrdí, jak jsem říkala mám ještě před ms. No jinak bych byla ve 4.týdnu a k doktorce bych volala příští týden aby mě objednala..chtěla bych pak vidět i srdíčko ![]()
Kolik ti je?
Ahoj holky. Také se přidávám, // jsem našla 27.6., po 16 měsících snažení a druhém IUI (první IUI vyšlo, ale bylo to biochemický). 12.7. se chystám na první ultrazvuk ![]()
Tak vám všem gratuluji, aby vám vše vyšlo podle představ. Já jsem minulý rok také přišla na // a začala jsme si psát ve skupině termín porodu 2013.Vše jsme tam všechno společně prožívali a stále si píšeme teď už o zážitcích s dětmi a různé drbárny(ženské).
Jinak termín dle ms jsem měla 16.3. dle UTZ 25.3 a malej se mi nakonec narodil až 2.4. Sice bříška budou vidět nejvíc přes zimu, ale je to mnohem příjemnější a pak na jaro léto mít miminko je super.
@Nikola 92 Ahoj..jj, mimi na jaro, léto je paráda..já mám 1.chlapečka narozenýho koncem května a bylo to super.. ![]()
@Káťa.21 Taky moc gratuluju
. Koukám, že vám to vyšlo skoro hned, no u mě už to bylo zbožné přání
, tak doufám, že příští pátek bude i srdíčko a vše bude v pohodě.
Ahoj, tak já se teda taky přidám
v květnu jsem po 5 letech vysadila prášky a dnes při první ovu se stal zázrak, podle doktorky jsem v 6tt a na
jdu až 17.7., tak se těším
jinak je mi 21 a je to moje první vytoužené miminko ![]()
velká gratulace všem tehulkám ![]()
@pettta a jak dlouho jste se snažili? je to první těhu? pokud se mi to teď potvrdí tak nám vyšli obě 2.měsíc po vysazení HA ![]()