Poradna duly
Jana Čurdová
To pichání a bolení v podbřišku je normální, tělo si chystá místo
jinak u mě dále prsa, nálady, chutě a dnes nově i žaludek na vodě, jo a únava ![]()
alowen, držím pěsti, dobře to dopadne ![]()
Ahojky tak se k vám také přidávám
Dnes jsem měla na testu krásné // ![]()
Já si tedy připadám fakt děsně normálně, ani víc unavená zatím nejsem, chutě jsem měla vždycky
A náladovost mám taky danou.. Takže vlastně jako kdykoli jindy ![]()
Děkuju, holky ![]()
Já mám takový pocit, že se snaží o pozornost menstruace
Termínově by to odpovídalo, bolesti břicha taky, tak hlavně nezapomenout se na to zítra zeptat.
Jinak jsem večer dost brzy unavená, ale jinak příznaky nemám. Jen ty krásný dvě čárky a flíček na ultrazvuku ![]()
No já jsem o prvním těhu,,vůbec nevěděla"..prostě jako by nic, jen to bříško a i to bylo malé..
takže už jste byly všechny u dr.?
Nene, jak říkám, já půjdu až tak za dva týdny
Však ono to mimi nikam neuteče ![]()
@Káťa.21 já jsem byla jenom kvůli tomu, že jsem krvácela, jinak jsem objednaná na příští úterý, ale možná se to zítra změní
Já byla jen na potvrzení těhu, mám skvělou doktorku, vyloučila mimodelozni, ale srdíčko bude až příště
@Káťa.21 Děkuji
Už se těším, až přijde manžel z práce abych mu tu novinku taky sdělila…Nejdřív jsem mu chtěla volat, ale pak jsem si říkala, že bych se ochudila o ten výraz co bude mít. Snažíme se o mimi rok a půl a s mudr. jsme se domluvili, že už přejdeme do CARu. Už jsme dokonce objednaní na září
Říkali jsme si, že tam půjdem až po dovolené
Já to teda poznala tak, že mě dost bolelo v podbříšku jako při ms, ale ta nikde
Tak mi to nedalo a šla jsem koupit test a takhle to dopadlo ![]()
@Elena87 gratuluju, mela jsem stejny testik a stejny udaj na nem ![]()
Holky přidávám se, já měla pozitivní první test 1.7., tak doufám, že to podruhé vyjde :/
@Alowen Proč pak by se to zítra mělo měnit?? Pořád ještě krvácíš?
@pettta no, nekrvácím, byla to jen chvilka. Ale změní se mi asi termín dalšího ultrazvuku,
. Snad už bude srdíčko, jinak budu pekelně nervozní