Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4559
26.7.13 10:08

@Natali14 no já se za sebe strašně stydím :-( takže až hodně pozdě, ted jsem jako vorvan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
26.7.13 10:16

@lusilper
tesi me… nevim jestli jsi cetla, ale konkretne pro tebe… Dana, 28 let, zdravotni sestra :-), nevdana (ale v planu urcite je po porodu), bydlime v byte, ale planujeme zmenu, bud postavit domecek nebo nejaky terasovity byt

Edi - nevim jak je velky ani kolik stoji, vim ze to plastovy stoji do 100,– takze drahe neni ikdyby na ty mesice ale je fakt ze to latkovy mi prijde univerzalnejsi… mozna ne… vim ze kdysi kdyz mel bracha „kamosku“ s mimcem tak jsme maleho koupali normalne ve vane a na ruce… tehdy nas ani nenapadlo kupovat cokoli a slo to v pohode… ale ted vanicku poridime, a doufam ze nekde spichneme i takovou desku na vanu, kt. zespod bude mit zabrany proti klouzani ( -,–-,– )a nebudu muset byt zohnuta

dala jsem si sem fotku z genetiky ale je mazla, uvidime co na te druhe vyplodime :-)… a pupik mam malinky takze ta by byla k nicemu :-)… pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
26.7.13 10:18

@DanulkaF ano četla jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
26.7.13 10:23

@lusilper
fakt uz nabiras tolik? nebo se jen hodne kriticky na sebe divas :-)? ja jaksi porat jeste ani kilco… ale nebojim se ze by to neprislo… ale mamka rikala ze se mnou pribrala jen asi 10kg takze by to nemuselo byt strasny, mela pry i male brisko a rodila komplet od prvnich priznaku ani ne 10h :-) a jeste jsem mela krasnych 2500g 49cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
26.7.13 10:30

@DanulkaF hmm, tak to já mám nahoře 2kg :-( ale nikdy jsem nebyla štíhlá měřím 155cm takže každé kilo je na mě vidět, no a ted jsem 3 měsíc doma a nemůžu skoro nic dělat, byla jsem zvklá sportovat. No mamina přibrala přes 20kg, ale doufám, že to u mě nebude, doufám kolem těch 10 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
26.7.13 10:33

@DanulkaF a kdepak jsi pracovala nebo ještě stále pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
26.7.13 10:37

@lusilper
nu ja jsem taky skoro 3 mesice doma :-)
ve FN na ARO
a chodim jen na prochazky, ani tehu cviceni… nelaka me to a poboliva me brisko, takze mam od Dr nakazany klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
26.7.13 10:42

@DanulkaF :-) ano vycházky jen 6 hodin je to málo, jet někam na turu nemá cenu a takové to hromadné cvičení ted o prazdninách stejnak není. Mě bylo do 14tt dosti zle pořád jsem jenom zvracela, takže jsem byla ráda, že jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
26.7.13 10:45

@lusilper
fujky :-)

me bylo nevolno asi tyden a to bylo vse… jsem samoze rada :-)

tech 6 hodin je vazne k smichu… a kor kdyz mi bylo nevolno tak mi dobre bylo jen venku… ty mas aspon domecek, ale me musel stacit balkon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.7.13 10:46

Hm tak koukám, že nejvíc jsem přibrala já, mám už 4kg nahoře, teda to bylo na poslední kontrole před třemi týdny :/ takže určitě ještě víc.. furt jím je to děs ale mám furt hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
26.7.13 10:47

@DanulkaF jo, to máš pravdu a jak dávaš ty vedra v paneláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
26.7.13 10:48

@Natali14
to neee ty… to miminko :-)

ja na nej svadim vsechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
26.7.13 10:49

@lusilper
ted je to dobre, ale pred mesicem jak byla vedra tak jsme tu meli 28stC… mame maly vetracek tak ten kdyztak frci… as nebo zajdeme k veceru na chvili na bazen
nu, zadna slava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
26.7.13 10:52

@Natali14 no tak to já mám 2kg ale vypada to tak na 4 a neboj taky pořad jím, jak mám trošinku hlad tak je mi hrozně zle, tak raději preventivně a ted si ujíždím na ovoci a zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
26.7.13 10:56

Mně teda zle naštěstí nebylo vůbec.. já mám chut hodně na slaný, chipsy, ořišky, pizza, hranolky.. no zkrátka samý zdravý věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí