Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2689
27.7.13 09:59

@Natali14
Ty brdo, ty si to tehotenstvi neuzijes vubec a nenaberes potrebnou energii :-)… trochu velky zaprah, ti povim

Aj, tak mala kopana… nu, ja zase chodivam s Pajou na tenis… nastesti vesmes jen treninkove, tak si taky pinknu… jednou v tom vedru jsme byli na celodennim turnaji a byl to mazec… radeji vodaaaaaaaaaaa :-)

ale obidek s kamoskou bude fajny :-)… Vita si uvari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
27.7.13 10:09

@DanulkaF
Víta na tom turnaji už je, tak předpokladám, že si tam nějakou klobásu nebo něco koupí, ale jinak jo, vaří.. nebojí se experimentovat, to já dělám skoro vše podle receptů a jak žije od 15ti sám tak mu neměl kdo vyvyřovat, takže se tak střídáme, což je fajn :)taky bych jela radši k vodě, letos jsem ještě pořádně nebyla.. si tam lehnu někde pod strom a budu relaxovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
27.7.13 10:28

@Natali14
tak to smekam… u nas varim jen ja :-) sice mam pomocnicka, ale nekdy je to na skodu :-) kuchyni vazne nevladne ani trosku

urcite nekde sezenes podobnou hudbu… ja to CD mam tak aspon 15 let :-) je vazne stare, to mamka nekde asi dostala od dealera :-) a az ted se hodi… jesatli mas jak a kde tak propujcim ke zkopnuti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
27.7.13 10:35

@Natali14 no v sobotu v práci, vůbec nezávidím.
U nás taky vařím jen já, když k tomu pustím Jiříka tak jsou to nějaké experimenty, neříkám, že to není dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
27.7.13 10:37

@lusilper
tak u nas ne experiment ale katastrofa by to byla… udela max prilohy a steak… tot vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
27.7.13 10:43

@DanulkaF

Uvidím mrknu na net a dyžtak si něco stáhnu, ale děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
27.7.13 11:23

Ano měla jsem první kontrolu. Tak než došli sem na vesnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
27.7.13 19:27

Odpoledne na bazene a jsem grogy… ale moc jsem se nasmala… lezela jsem na brichu a mrneti se to asi nelibilo a strasne sebou mrskalo… a to mi prijde ze ho tam jeste nijak nemuzu mackat… tak jsem se musela pretocit… kdyz jsem ho chtela trochu pozlobit pred chvili nez jsme odjeli tak uz nic, asi spalo :-)… taky se vam tak hemzi? u me to tak moc bylo poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
27.7.13 19:36

U mě bohužel nic :-( prý mam placentu ve předu tak ucítím pohyby až pozdě. Dnes jsme nakonec nikam nejeli, manža musel do práce, ale doufám, že zítra někam vyjedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
27.7.13 19:54

@DanulkaF
Jee to je hezky :) ja taky jeste nic.. Na brise uz nelezim dlouho, mam vzdy spatny pocit :D i kdyz jsem cetla ze nektery tak spi i v sestym mesici..

Ja dneska nakonec po praci sla na ten obed, a stacilo mi v tom vedru sedet do tri ve meste na zahradce, pak jsem to vzdala a jela domu do stinu lezet. A zitra rano ikea a vylet do vidne, to jsem zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
27.7.13 20:54

My mame placentu vzadu… takle kdyz sedim u telky nebo tak tak to citim min a obcas ale asi se ji nelibila ta tvrda zem… jinak na brise spavam normalne a ani to co dnes necitim… ale ta tvrda zem tlacila uz, je znat ze tam neco roste… zatim mi to vubec nevadi, pry se pak odnauci spat na brise pac male desne kope jak se tam macka ale jinak v polobok polobricho spava hodne mamin, nekdy s pomoci kojiciho polstare, a ja jsem brisni spac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
27.7.13 20:55

@Natali14 do Vídně a co tam budete dělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
27.7.13 20:56

@DanulkaF taky jsem břišní spáč :-) neumím si představit, že budu muset spinkat jinak, ale jak píšeš polobok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
27.7.13 20:59

@lusilper
snad to pujde… budes kupovat kojici polstar? premyslim o nem… v Polsku maji dost veci a i pekne za fajnou cenu, tak ho mozna vezmu tam a budu s nim spat pokud mi to pomuze k pohodlnejsi poloze… a snad ho vyuziju i na to kojeni :-)

Mazete uz pupiky? nejak extra na strie netrpim ale nejakych par mam na stehnech tak se snazim na to obcas myslet a promazavam miminkovsky olejickem Hipp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
27.7.13 21:09

Ja jsem taky brisni spac ale ted se snazim max polobok, je ale pravda ze se obcas v noci probudim na brise, rychle se ale otocim, vim ze to nevadi ale mam proste takovy spatny pocit ze to je pro minco nepohodlny.. Nevin proc :) do vidne jedeme na letiste pro znamou, prileti z katachstanu tak si rovnou udelame vylet a projdem si par pamatek, akorat to pocasi nam moc nevyslo ale snad to dame, na kojici polstar jsem dnes koukala na netu asi si ho poridim, myslim te pro me bude pohodlny s nim spat i netehotna :) pac si davam stejne jeden poldtar mezi kolena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí