Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
27.7.13 21:14

@DanulkaF
Spis vypadam jak prejedena :lol: ale Vita tvrdi ze mi hezky povyrostlo, ja se mazu pokud si vzpomenu, koupila jsem elasti-q od stejny firmy mam i kyselinu listovou, spis si mazu ale prsa, pze ty mi spis vyrostli.. Pry je to ale stejne dedicny :? Nastesti mamka ani po patym porodu nic.. Akorat na zadku a to mam taky teda uz ted myslim ale ze nic hroznyho.. Zatim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
27.7.13 21:25

@Natali14
tak to ja max stocenou perinu nez mi je zima :-)
ale asi do nej taky pujdu, uz asi v zari na to spani ho koupim
my byli v prosinci na vanocni viden a to prozmenu bylo zase tech -20… taky super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
27.7.13 21:29

@Natali14
jako nove nebo jeste z puberty? ja vse co mam tak z puberty ale nic moc to neni… me prsa snad ani nevyrostou… tesila jsem se ze to bude jedina sance mit ason nejaka a nic… uvidime po porodu az se naliji, jestli se naliji

nu ja nebudu nic specialniho kupovat pac kdo ma predispozce ke strijim tak nepomuze ani buh

ale taky vypadam jak dobre najezena nez tehotna ale to by mohlo uz pomalu ustoupit peknemu brisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
27.7.13 21:36

Jo, ja taky z puberty, doufam ze to tak zustane. S tem prsama, bud rada prosim te, furt se s tim tahat, zada ne boli, no des. Jen Vita je spokojeny :lol: jak rikas, taky uz se tesim na pekny brisko, dokumentuju kazdy tyden, abych videla jak rostem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
28.7.13 10:23

@Natali14
Nu, tak ja nevim, ale trochu by porust mohly :-)… vcera na bazene, byla tehulka asi uz 8-9mes, ale ta mela teda naklad… na takova prsa nemam ani odhad, rekla jsem teda Pajovi, ze jsou to Zetka, ale urcite to bylo vic nez eFka…

Taky jsem chtela kazdy mesic 1. fotit, ale zatim mam jen z 12+tt pac to se mi zdalo prvni vzedmuti briska ale od te doby porat stejne, ale ted co zaciname 17tt a tim 5mes tak to urcite poskoci tak budeme fotit :-)… jeden tyden jsem trpela tehu zacpou a to jsem mela brisko naraz vetsi… ale zacala jsem jist jogurty, ktere jinak nejim a ten magnosolv a je dobre a brisko je zase mensi jak tehdy :-)… takze ted vim, ze je to uz to co ma :-)

Pekny vylet do Vidne a dobre dojedte domu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.7.13 12:11

@DanulkaF

Prave opoustime ikeu, hezky jsme si nakoupili :) mam radost, akora vita mi nechtel dovolit kupovat nic jako povleceni, deky a tak, pry az od zitrka az budem vedet pohlavi, tak to budu muset vydrzet.. A ted hura do vidne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
28.7.13 12:43

@Natali14
a zitra jsi kolik? 17+0 nebo vic? ja 17+0 podle UZ a 17+1 podle PM… ale na kontrolu jdeme az pristi Po tak jsem zvedava jestli budeme taky videt a vedet :-)
Vsak i bile povleceni je krasne, to zatim mame objednano… ale dalsi chci ruzovy :-) a treti nevim jeste :-)
A deku jeste nemam predstavu jakou… v Ikea maji i detske deky? i povleceni?
A co jinake jste koupili? nejakou tu komodu s prebalovakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.7.13 19:25

Zitra jsem podle UZ 17+0 a podle mesicku 16+6 tak uz by to sna melo byt videt :) jj maji tam i deky, povleceni, perinky, spaci pytle, asi vsechno no.. Bohuzel ale detska ikea se zrovna prestavovala :? Takze toho nebylo spoustu vystaveny, koupili jsme komodu bilou, postylku mame taky bilou a ten prevalovak si objednam asi z toho mamitati, koukala jsem ze tam jsou, jinak jsme koupili jeste kos na plenky, lampu a spoustu kravin.. Jinak teda ted jsme v brne, jsem uplne hotova, zpocena, hlava me boli uz od rana, nevim co si na to mam vzit :( vidim to na sprchu a sipku do postele :) ale jinak Viden super, az na to vedro teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.7.13 21:05

Teda kecam, 16+0 a 16+6 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
28.7.13 21:33

@Natali14
taky kecam :-) 16+0 a 16+1… bavim se o zacatku 17tt a tak pisu 17 :-)

Vy uz mate postylku doma? Nebo mas po brachovi? :-) my dnes spekulujeme nad pokojickem a ma z toho akorat fulas, jeden krasny, drahy, ulozne prostory velke a prakticke provedeni bez maluvek, druhy za polovic, pekny, detsky, se zajickem, mensi uloz. prostory… prijde mi zbytecny vyhodit penize ale zase nechci byt zklamana kdyz vezmeme ten detsky, pac ja jsem na prakticky veci :-( vubec z toho nemam dobry pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.7.13 22:06

Postylku mam po brachovi, ale dneska jsem se drzela abych nekoupila cely set v ikee, penize se budou ale hodit na neco jinyho.. Ja bych rekla ze staci ten mene prostorny, mamka ma na brachu jednu komodu a uplne to staci.. Kort na zacatku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
29.7.13 08:24

Holky, nejak se v tech vasich a nebo mych poctech nevyznam :) ja mamtermin o cca 14dni driv nez vy a jsem dnes 17+5,… blbe pocitam nebo jak?:-) mam termin 1.1.2014 a podle posledni Ms jsem 17+5…co ta ikea? cea se tam trepu, az tam pojedem a mame to spojene taky s vyletem do Vidne :) kde jste byli se Vidni? my se chystame do zoo a d centra, neztratime se? da se tam dobre orientovat?:-) a ta ikea, nrpsali jak dlouho to bude v rekonstrukci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
29.7.13 08:28

@katuska_m
Je to jednoduche… my jsme 16+0 a termin je 12.1. ty mas 1.1 coz je o 11 dnu driv a jsi 17+5 coz je o 12 dnu vic nez my :-) takze to vlastne vychazi… 1 den se tam nekde max schovava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
29.7.13 08:30

@Natali14
no, prave proto tapam mezi temi dvema pokojicky… ale jak rikas… blbe je ze v tom vetsim je i vetsi postylka a obj jsme tam povleceni, perinky a prosteradlo… myslis ze bude takovy problem to dat do kalsicke mensic postylky? prosteradlo se zasune dospod, perinka a postarek aspon budou do kraju a neodkope se, nebo to je nerealne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
29.7.13 08:37

@DanulkaF to jsou pocty :) me zarazilo od Natalky, ze vcera byla 16+6,tak jsem se zarazila, ze mam blbe pocty :) takze to sedi :-D uz zacinate citit nejaky pohyby holky? ja obcas takovy maly tukani, ale hodne malo… v patek jdu do poradny, tak jsem napjata, co noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí