Poradna duly
Jana Čurdová
@tetma to teda
já si tohle těhu pokud to vše bude v pořádku chci pořádně užít.
@jana79 kolikate ditko cekas? v podpisu dole vidim jen metrik s timto dubnatkem ![]()
slyšela jsem, že když tam někdo leží a jde domů, tak je nutí psát kladná hodnocení ![]()
hodně jezdí druhé rodit do Písku, po zkušenostech s prvním ze Strak
já uvažuji nad Příbramí nebo Havlíčkův Brod, do Vrchlabí daleko nebo pak zahraničí
@PeBa pokud tohle tehotenstvi miminko donosim chci prave do Pisku
Já ještě ani nepřemýšlím o porodnici. Nechci to zakřiknout
a v kolikátém týdnu se to musí rezervovat?
Já každé dítě porodím jinde. Dcera- Praha, syn- Plzeň, třeťátko- Mělník
@jana79 teda, to je krasne
, to ja jsem doat pozadu, cekam teda teprve druhe ![]()
Holky můžu mít hloupý dotaz? Já se sice snažím nebýt úplně hysterická matka, ale to předchozí nevydařené těhu a fakt, že jsem vlastně pořád ještě bez dětí, takže bez zkušeností, tomu moc nepřidává
jedna paní říkala, že bych si v těhotenství vůbec neměla nechat barvit vlasy? Chodím na světlý melír, jen tak 3× do roka a ted už mám odrosty jako…, ale nevím co je na tom pravdy? Můžu se v těhu odbarvovat, nebo ne?
@Honey Hooligan ja se barvila v tehotenstvi dal a nic se nestalo, ale pokud jsi z toho nesva tak pockej po prvnim trimestru ![]()
Já se taky barvím, spíš se říká že to těhulím špatně chytá, ale teda u mě to neplatí.
A když už jsem v těch dotazech, na co bych si v tomto období 5+4 měla dávat největší pozor? Nic nezvedat, žádná horká vana…? co ještě?
Snažím se fungovat normálně, ráno chodím na dlouhou prochajdu se psama a jelikož jsem ted doma, tak pak už jen běžné domácí práce a pohoda. Omlouvám se, ale přesto, že už jsem dost stará, tak zkušenosti žádné a když se ptám mamky - tak ta je stará škola, kdy řeny rodily ve dvaceti nejpozději a spíš se modlily at neotěhotní, než že chtěly otěhotnět. Takže s břichama skákaly ve stohu a podobně. Podle nich mám dělat všechno a nežrat za 2
Co Vy na to?
@Honey Hooligan Já jsem to kdysi říkala těhotné kamarádce a ta se ptala své doktorky. Prý by nemohla chodit ani po ulici a dýchat ty zplodiny…:-) takže to asi nevadí. a té kamarádce to pak chytalo do zrzava