Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
11.8.13 13:04

@marinka5 Díky. Mám z toho docela respekt… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
11.8.13 13:05

Holky, tak s desnou unavou bojuji take - jakmile mi mala jde spat, zkousim si lehnout taky, protoze to jinak fakt nejde… me se ty oci zacnou zavirat i ve stoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.8.13 13:06

Já si to slabé kafe pro dnešek taky udělala, mám trošku výčitky, ale je mi líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.8.13 13:11

Já si koupila domů caro a v práci piju bez kofeinový. ale jestli chci fungovat, tak to kafe budu muset přežít :) Holky, kdy to řeknete rodině? ve 12.týdnu nebo po potvrzení? Předevčírem se ptala tchýně přítele, zda jsem to dostala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.13 13:15

Já jsem po předchozí zkušenosti chtěla počkat alespoň do konce 3 měs., ale jela sem k našim a mamka s tetou potřebovaly snést dědečka i s vozíčkem (je po mrtvici) z druhého poschodí dolů k autu. No a já odmítla, koukaly jak pulci, zamrkaly očkama a došlo jim, co se asi děje. Od té doby zbytek rodiny volá a říká, hlavně nic netahej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
11.8.13 13:24

Jak se znám tak to hned po potvrzení všem vyslepičím :mrgreen: :mrgreen: na kontrole budu v osmým týdnu, měla bych vidět i srdíčko, a moje mamka má 23. narozky tak dostane fotečku jako dárek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.8.13 13:44

Já bych to chtěla vydržet, ale obávám se, že to taky vypustim.. Hlavně v práci to chci oznámit až v tom 12.tt, nebo kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
11.8.13 13:50

Ja prvni oznamovala, nejak kolem 10-11tt, sla sem na neschopenku..ted to snad vydrzime do screeningu..pokud to nepraskne driv:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.8.13 13:55

Já s oznamováním počkám co nejdyl…tchyni jsme řekli kvuli neschopence, že mám problem ze žaludkem a střevama (tak se vysvětlí ty nevolnosti a to, že mi je špatně :-D ) a jinak to chceme říct nejmín v 16 týdnu, ale u mě to je kvuli těm potratum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.8.13 14:00

Tak únavu uz taky pociťují zatím slabě a v pondělí me čeká práce po 2tydnech dovci, tak jsem na to zvědavá :-)taky uvidíme na kdy me objedná na gynde jestli bude mít misto. Jinak rodina a v praci to věděli hned v tom 5tt protoze jsem šla na neschopenku a Mamka tenkrát jela na gyndu se mnou takže to věděli všichni hned.ted bych radši pockala protoze predtim jsem taky v 11.tř zacala krvacet a bylo to jako kdyz pustíte naplno kohoutek z vodou a pak to ustalo, to bylo přesně na aprila :-D no byl tam prcek, rupla mi cevka pry, ale taky tOmu dr moc neverila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.8.13 14:00

Tak únavu uz taky pociťují zatím slabě a v pondělí me čeká práce po 2tydnech dovci, tak jsem na to zvědavá :-)taky uvidíme na kdy me objedná na gynde jestli bude mít misto. Jinak rodina a v praci to věděli hned v tom 5tt protoze jsem šla na neschopenku a Mamka tenkrát jela na gyndu se mnou takže to věděli všichni hned.ted bych radši pockala protoze predtim jsem taky v 11.tř zacala krvacet a bylo to jako kdyz pustíte naplno kohoutek z vodou a pak to ustalo, to bylo přesně na aprila :-D no byl tam prcek, rupla mi cevka pry, ale taky tOmu dr moc neverila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
11.8.13 16:31

Tak holky, teda tady to jede :) No, já co se týče únavy, tak sotva ráno otevřu oči, tak zívám celej den až do večera, ale pak zase nemůžu usnout…Zatím je ta únava u mě asi i proto, že jsem značně eliminovala příjem kofejnu-byla jsem celkem silná kafařka- cca 3-4 kávy denně, ale teď si dávám jen jednu po ránu a jinak přes den piju Caro, zatím se to ale dá…Já bych dneska měla být 6+0,tak jsem zvědavá, k dr.bych chtěla jít příští týden…No a rodině? Tak moje máma-ta to věděla jako první-ještě dřív než manžel, protože bydlíme v jednom baráku, manžel byl v práci a já z té radosti a šoku, jsem hned za mámou letěla a jinak to zatím ví jen manžel. V týdnu jedu s 8 letým synem za mým tatínkem, tak tomu to taky sdělím, ale nejdřív to musíme s manželem říct synovi, aby jsme ho pak nepostavili před hotovou věc…Takže rodinka se to bude dozvídat postupně průběžně-to i proto, že jsme se snažili fakt 4 roky a tohle je hodně radostná událost. Jinak já mám typické těhu příznaky-únava, prsa min. o velikost větší a bolí jak hrom, občas hlava, únava, čůrání-to neustále, ale jinak jsem zatím v poho…Holky, chtěla bych mít těhu příznaky i se zvracením, protože pak bych věděla, že čekám holčičku, takhle zatím to vypadá zase na kluka po předchozích zkušenostech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.8.13 16:36

Za mě určitě, čím později, tím lépe, člověk nikdy neví co ho může potkat, začátek těhu je vždycky takoveje nejistej, takže dokud to půjde, nebudeme říkat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
11.8.13 16:50

Ahoj holky. Pár dní už mam pozitivni test a termín mam podle data oplodnění 21. 4. Máme doma 10 letého Ondraska a ročního Davida. Je tu na tom někdo podobně? K doktorce se chystám až na 10 týden. Jinak cítím se skvěle. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
11.8.13 16:53

Jinak rodině to reknu během několika dnů, pokud bude test sílit. Stát se něco může kdykoliv, tak by se jim to řeklo, ale ja počítám jen s jedinou správnou variantou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí