Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak s desnou unavou bojuji take - jakmile mi mala jde spat, zkousim si lehnout taky, protoze to jinak fakt nejde… me se ty oci zacnou zavirat i ve stoje ![]()
Já si to slabé kafe pro dnešek taky udělala, mám trošku výčitky, ale je mi líp ![]()
Já si koupila domů caro a v práci piju bez kofeinový. ale jestli chci fungovat, tak to kafe budu muset přežít
Holky, kdy to řeknete rodině? ve 12.týdnu nebo po potvrzení? Předevčírem se ptala tchýně přítele, zda jsem to dostala!!
Já jsem po předchozí zkušenosti chtěla počkat alespoň do konce 3 měs., ale jela sem k našim a mamka s tetou potřebovaly snést dědečka i s vozíčkem (je po mrtvici) z druhého poschodí dolů k autu. No a já odmítla, koukaly jak pulci, zamrkaly očkama a došlo jim, co se asi děje. Od té doby zbytek rodiny volá a říká, hlavně nic netahej ![]()
Jak se znám tak to hned po potvrzení všem vyslepičím
na kontrole budu v osmým týdnu, měla bych vidět i srdíčko, a moje mamka má 23. narozky tak dostane fotečku jako dárek ![]()
Já bych to chtěla vydržet, ale obávám se, že to taky vypustim.. Hlavně v práci to chci oznámit až v tom 12.tt, nebo kdy??
Ja prvni oznamovala, nejak kolem 10-11tt, sla sem na neschopenku..ted to snad vydrzime do screeningu..pokud to nepraskne driv:-D:-D
Já s oznamováním počkám co nejdyl…tchyni jsme řekli kvuli neschopence, že mám problem ze žaludkem a střevama (tak se vysvětlí ty nevolnosti a to, že mi je špatně
) a jinak to chceme říct nejmín v 16 týdnu, ale u mě to je kvuli těm potratum…
Tak únavu uz taky pociťují zatím slabě a v pondělí me čeká práce po 2tydnech dovci, tak jsem na to zvědavá
taky uvidíme na kdy me objedná na gynde jestli bude mít misto. Jinak rodina a v praci to věděli hned v tom 5tt protoze jsem šla na neschopenku a Mamka tenkrát jela na gyndu se mnou takže to věděli všichni hned.ted bych radši pockala protoze predtim jsem taky v 11.tř zacala krvacet a bylo to jako kdyz pustíte naplno kohoutek z vodou a pak to ustalo, to bylo přesně na aprila
no byl tam prcek, rupla mi cevka pry, ale taky tOmu dr moc neverila
Tak únavu uz taky pociťují zatím slabě a v pondělí me čeká práce po 2tydnech dovci, tak jsem na to zvědavá
taky uvidíme na kdy me objedná na gynde jestli bude mít misto. Jinak rodina a v praci to věděli hned v tom 5tt protoze jsem šla na neschopenku a Mamka tenkrát jela na gyndu se mnou takže to věděli všichni hned.ted bych radši pockala protoze predtim jsem taky v 11.tř zacala krvacet a bylo to jako kdyz pustíte naplno kohoutek z vodou a pak to ustalo, to bylo přesně na aprila
no byl tam prcek, rupla mi cevka pry, ale taky tOmu dr moc neverila
Tak holky, teda tady to jede
No, já co se týče únavy, tak sotva ráno otevřu oči, tak zívám celej den až do večera, ale pak zase nemůžu usnout…Zatím je ta únava u mě asi i proto, že jsem značně eliminovala příjem kofejnu-byla jsem celkem silná kafařka- cca 3-4 kávy denně, ale teď si dávám jen jednu po ránu a jinak přes den piju Caro, zatím se to ale dá…Já bych dneska měla být 6+0,tak jsem zvědavá, k dr.bych chtěla jít příští týden…No a rodině? Tak moje máma-ta to věděla jako první-ještě dřív než manžel, protože bydlíme v jednom baráku, manžel byl v práci a já z té radosti a šoku, jsem hned za mámou letěla a jinak to zatím ví jen manžel. V týdnu jedu s 8 letým synem za mým tatínkem, tak tomu to taky sdělím, ale nejdřív to musíme s manželem říct synovi, aby jsme ho pak nepostavili před hotovou věc…Takže rodinka se to bude dozvídat postupně průběžně-to i proto, že jsme se snažili fakt 4 roky a tohle je hodně radostná událost. Jinak já mám typické těhu příznaky-únava, prsa min. o velikost větší a bolí jak hrom, občas hlava, únava, čůrání-to neustále, ale jinak jsem zatím v poho…Holky, chtěla bych mít těhu příznaky i se zvracením, protože pak bych věděla, že čekám holčičku, takhle zatím to vypadá zase na kluka po předchozích zkušenostech ![]()
Za mě určitě, čím později, tím lépe, člověk nikdy neví co ho může potkat, začátek těhu je vždycky takoveje nejistej, takže dokud to půjde, nebudeme říkat
![]()
Ahoj holky. Pár dní už mam pozitivni test a termín mam podle data oplodnění 21. 4. Máme doma 10 letého Ondraska a ročního Davida. Je tu na tom někdo podobně? K doktorce se chystám až na 10 týden. Jinak cítím se skvěle. ![]()
Jinak rodině to reknu během několika dnů, pokud bude test sílit. Stát se něco může kdykoliv, tak by se jim to řeklo, ale ja počítám jen s jedinou správnou variantou. ![]()