Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
12.8.13 11:34
@Honey Hooligan píše:
Holky můžu mít hloupý dotaz? Já se sice snažím nebýt úplně hysterická matka, ale to předchozí nevydařené těhu a fakt, že jsem vlastně pořád ještě bez dětí, takže bez zkušeností, tomu moc nepřidává :mrgreen: jedna paní říkala, že bych si v těhotenství vůbec neměla nechat barvit vlasy? Chodím na světlý melír, jen tak 3× do roka a ted už mám odrosty jako…, ale nevím co je na tom pravdy? Můžu se v těhu odbarvovat, nebo ne?

Já se kadeřnice ptala preventivně :mrgreen: a říkala že to je proto, že v těhu bývají vlasy křehčí, že by to nemusely snést. Miminku to prý neublíží. Ale taky říkala že hodně maminek má vlasy v těhu naopak kvalitnější. Kdybys jako kadeřnice pracovala a byla bys s těmi všemi chemikáliemi denně kontaktu, to by mimískovi vadit mohlo, ale 3× do roka fakt ne :* Nebo jestli se bojíš tak zkus hennu, ale je to děsný sajrajt (kaše z rozdrcených bylinek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
12.8.13 11:50
@PeBa píše:
@Danča1984U prvního jsem chodila na předpor. kurz a byli jsme tam na prohlídce.
A pa si celou dobu maminky pro porod ve strakonické porodnici „zpracovávala“. Prostě od klystýru, holení, vždyť to přeci nic není, takové procedůry, to dáte, po jedinnou možnou polohu - vysloveně jsem se ptala, zda můžu podle toho, jak mi tělo řekne, že to cítím jinak - ne, jen nohy hore a jedem :*. Měla k tomu i ilustrativní obrázek :|.
V Písku už byli přístupní, že si lze více sednout, ale záleželo to, jak se personál vyspí :think:

Tyjo, tak to mrkám teda 8o Klystýr jsem dostala pokaždé před operací, to mi nepřišlo nijak hrozné, spíš to čekání abych… ehm. Seděla jsem na wc celou dobu radši :mrgreen: Holím se sama že jen proužek vepředu nechávám, před těmi výkony jsem šla už z domova dohola, to mi žádné trauma taky nedělalo. Když by se pak muselo šít, není dobré se prodírat houštím :think: Ale ta nemožnost volit polohu, to je velký mínus :evil: Pupečníkovou krev chci darovat, chtěla bych dávat i normálně krev, ale ještě jsem se k tomu nerozoupala :? I když je pravda, že jsem o tom teda moc nečetla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.8.13 12:07

@Danča1984 taky mi nepříjde klystýr taková hrůza - hlavně mě to to břicho strašně krásně uvolnilo a porod šel po klystýru daleko daleko rychleji, jen teda to není zákrok u kterého bych se cítila dobře spíš se cítím trapně :oops:,ale zase daleko víc trapně bych se cítila kdybych při porodu při tlačení posrala doktora :think:, holení taky nechápu, já se prostě taky holím normálně všude do hladka vepředu proužek a když jsem jela rodit přijela jsem do porodky už oholená :think: příjde mi to takový hygieničtější, než se hrabat v roští :think:
Ty jsi dělala zdravotní sestru a na kterým oddělení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.13 12:33
@tetma píše:
hele já jsem dneska 5+0 a byla jsme v posilovně. Spíš se dej do klidu, a jez 2× zdravěji

Pořád si říkám - hlavně klid, co se má stát, to se stane, vlastně mě to říkají všici, i přítel tvrdí, že to prostě nikdy nevzdáme, ale holky - někdy se to tak špatně dělá :andel: Budu se ale snažit, už pro to mini mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.13 12:36

Jinak já mám zatím zkušenosti jen s nemocnicí v Prachaticích, v Jižních čechách bydlíme teprve 2 roky, a tam jsem zažila 2 úžasné mladé doktorky a měla jsem tam i příjemné sestřičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.8.13 12:40

Srdíčko

Ahoj holky – těhulky. :) Jsem v 5.týdnu těhotenství, dnes jsem byla na kontrole u svého gyn., vše je ok, mimí je vidět krásně v děloze. Na další kontrolu mám jít za 14 dní tj. 26.8.2013. Holky prosím vás o radu nebo spíš o názor…jak se zbavit strachu, zda na příští kontrole bude bít srdíčko? Nevím proč, ale musím na to pořád myslet a mám strach… 31.8. mám ještě ke všemu svatbu, takže by to asi moc veselé nebylo. Prosím o názory nebo zkušenosti Je více pravděpodobné, že bude vše ok? Dííííky a všem krásný den! Nalaďte mě na vlnu pozitivního myšlení! Nebo se podělte o pocity, jste na tom stejně? Děkuji!!!
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.13 13:03

@Lucii H. Luci, já bych se soustředila na tu svatbu :) :potlesk:, musíš být přeci dokonalá princezna, no nééééé :dance: uteče ti to rychle
Já jsem pro jistotu začala hrát online hry :mrgreen: nic moc, ale taky to utíká :D takže jezdím s tankem a občas mrknu na hodinky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.8.13 13:13

Ahoj tak jsem se byla objednat na gyndu a mám přijít 19.8.odpoledne a jeste tam misto mého gynekologa bude zástup protoze ma dovcu tak uvidíme snad něco zjisti, protoze tenhle pry nic nevidí tak si budu muset asi vydupat krev a do konce tydne jdu na ranni, jen nevím jak to zvládnu, protoze tam je docela honička ale zase to utíká a muzu sedět, jen nevím jak vy ale v noci vůbec nemůžu spat ušima kolem druhé a porad se budim bud na wc nebo jen tak a pres den jsem utahana a spala bych jak mimino a nemám kdy se natáhnout. porad se mi hlavou honí jestli tam ten prcek je nebo ne a tak znáte ty myšlenky a obavy :( V průběhu tydne uvidím jestli mrcha dorazí nebo ne a ve čtvrtek jeste testnu, tak moc by h si přála videt aspoň ducha abych si oddechla a nebyla nervozni.jak jste na tom vy s pocitama a myslenkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.8.13 13:22

Ahojky holky, tak já objevila dvě čárky6.8., na gyndě jsem zatím nebyla, taky mám obavy, zda je všechno ok, ale půjdu tam tak za 14dní, at vidíme srdíčko, snažím se nepřipouštět, že by bylo něco špatně :-)Strach máme asi všichni, a je to naprosto normální. Věřím, že nám všem všechno dobře dopadne. Já jsem otěhotněla po 5 měsících, ale z toho jsem 4 měsíce kojila a pátý už ne a šup a bylo to :-D Doma mám skoro 20měsíční berušku Vanesku :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
12.8.13 15:37

:hug: @Lucii H. ja jsem objednana rovnou az 27.8 taky se moc bojim aby tam srdicko bylo, ale to neovlivnime, hold musime doufat a cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.8.13 15:59

Tak jsm po kontrole. Byla jsem u zastupujiciho doktora.. Potvrzene to mam, ale na srdicko je pry jeste brzy. Mam prijit az za mesic a kdyz bude vse ok, dostanu prukazku :-) jo a pan doktor mi zakazal internet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.8.13 16:00

@veverka87 ale nebudeš ho poslouchat že ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.8.13 16:13

@marinka5 to asi fakt ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
12.8.13 19:59

@veverka87 je fakt, ze internet dokaze dost vydesit, ale pokud to beres s rezervou, tak je to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
12.8.13 20:22

Ahojky holky tak na gyndu jsem sla uz dneska :-) akorát jse musela cekat az po objednanych pacientkách. Takze sliznice vysoka a je to tam :-)je to malinkaty toho se i bojim ale je tam.-) gynekoložka je super vse mi rekla vysvětlila :-)) Rekla jsem si i o fotku :-) tu jsme mela zdarma. dutinku nemerila ze je fakt brzy mela jsem později tu ovulku asi toho 24.7.takze to tak odpovida :-)) vzala mi krev a v patek mam jit pro výsledky a na další odber jestli stoupa hcg.tak doufam ze bude a je vse v poradku :-)) Další ko 26.8.tak holky drzte palce ja drzim vsem taky at nam to vsem vyjde a vse je v poradku. Prikladam foto :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex