Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
13.8.13 20:15

@Danča1984 tak to asi jo, mě si gyndařka pozvala v 5+4,ale myslím, že je to brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.8.13 20:17

@Bunnies co je to femibion :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
13.8.13 20:45

@tetma vitaminky ;-) nebo da se rict vylepsena listovka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.8.13 22:59

@Danča1984 Se zeptej na gyndě a dr ti poradí a řekne…je lepší to na rhčko píchnout třeba 2× než by se něco zanedbalo :-/ já jdu ve čtcrtek na gyndu a doufám, že vše bude ok ;-) dnes jsem si musela dát paralen. měla jsem zvýšenou teplotu a nechci si zahrávat a v těhu se prej paralen muže, tak snad se nic nestane ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.8.13 07:33

@ywettka16 neboj, paralen Ti neublíží, takže se určitě stachovat nemusíš! :) Jinak jsem se chtěla zeptat, jak se tak vesměs cítíte? :) Jak si zkracujete čekání na další kontrolu - práce, přátelé, dovča..? :) Všem přeji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.8.13 08:12

@Lucii H. tak ja se citim da se rict dobre ( zatim tukam na drevo) trapi mne unava a k veceru pobolivani v podbrisku, jinak nastesti ok… no a cas mi utika peci o dceru :-D ale i tak si porad rikam, uz aby byla kontrola a clovek vedel neco vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.8.13 08:23

@Lucii H. Ja si obcas ani neuvedomuju, ze jsem tehotna :) unavou taky trpim, ale vic teda tim nadymanim.se tem mimiminkum nedivim, jak placou. Kolikrat mam taky chut brecet jak to boli :-D ono to tehotenstvi utece jako voda. Jak se citis ty? Kdy ze jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.8.13 08:25

@beruska03 :) tak to je moc bezva, že máš doma jednu krásnou berušku :) To Ti to do kontrolu uteče, ani nebudeš vědět, jak! :) A určitě nám to všem dopadne dobře…také mám strach, ale většinou z práce přijdu natolik unavená, že nemám sílu nad něčím špekulovat :D připadám si jak medvěd - pořád spím, když to jde..:D Jinak prsa mě také bolí, ale už méně, než na úplném začátku(nebo jsem si zvykla), občas mě píchne v podbřišku, ale naštěstí nic hrozného a pravidelného…Kontrola je až 26.8. - jestli jí nezaspím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
14.8.13 08:26

@veverka87 nadymanim trpim taky a hodne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.8.13 08:29

@veverka87 Je pravda, že mě to někdy taky moc nedochází..je to všechno tak nové…a pocity různé…vlastně i náladovost :-D snad to se mnou můj nastávajícíc vydrží! :) Ale je to asi tím, že máme před svatbou a spousta zařizování…do toho strach o to malé… no už to lepší „snad“ nebude a ten strach bude pořád. Máš pravdu nadjímání mě taky trápí…jsem z toho překvapená, nikdy jsem s ničím neměla problém…ale včera jsem měla zelí a navečer jsem taky trpěla.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.8.13 08:36

@marinka5 mas na to neco osvedcenyho? Ja si koupila noball, ale nic moc. Jinak holky, ja chci taky ty vetsi prsa :-D abych mela vubec z ceho kojit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 08:55

Děvčata k těm příznakům : já pořád spím :nevim: Trochu divno od žaludku, ale jsem žravec, tak že se to snažím přejíst :D, pravda ale je, že nemůžu cítit nic vařeného, takže jsem na rohlíkách, mléku, ovoci, zelenině a zmrzlině. Prsa mám větší, ale taky už ne tak přecitlivělé. Nejhorší je ta únava. Ráno vstanu, donutím se jít se psama na hodinovou procházku, nasnídám se a už zase koukám po postýlce :mrgreen: Utíká to, kontrola přesně za týden, se tak těším na ten ultrazvuk, jen doufám, že vše bude tak nějak v normě. Kéž by tam bylo vidět srdíčko :srdce: Přeji hezký den Vám i pidi miminkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.13 09:06

Tak se hlásím do klubu :-) chtěli jsme se s partnerem začít snažit tento měsíc, máme už 11.měsíční dcerku.
Tak jsem zašla k zubaři, nechala jsem si spravit jeden zub, druhý den vytrhnout osmičku ať nám pusu hezky v pořádku. Jedla jsem brufen…, no a až pak ve mě začalo hlodat, že jsem to vlastně měla dostat… v neděli test, jasné //
V pondělí gynda a bublina je tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
14.8.13 09:11

@veverka87 bohuzel nic osvedceneho nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.8.13 09:23

@pipi5 je ja mam taky 11 mesicni ditko :-) :-) :-) :-) vitam te ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí