Poradna duly
Jana Čurdová
@Danča1984 tak to asi jo, mě si gyndařka pozvala v 5+4,ale myslím, že je to brzy ![]()
@Danča1984 Se zeptej na gyndě a dr ti poradí a řekne…je lepší to na rhčko píchnout třeba 2× než by se něco zanedbalo :-/ já jdu ve čtcrtek na gyndu a doufám, že vše bude ok
dnes jsem si musela dát paralen. měla jsem zvýšenou teplotu a nechci si zahrávat a v těhu se prej paralen muže, tak snad se nic nestane ![]()
@ywettka16 neboj, paralen Ti neublíží, takže se určitě stachovat nemusíš!
Jinak jsem se chtěla zeptat, jak se tak vesměs cítíte?
Jak si zkracujete čekání na další kontrolu - práce, přátelé, dovča..?
Všem přeji krásný den.
@Lucii H. tak ja se citim da se rict dobre ( zatim tukam na drevo) trapi mne unava a k veceru pobolivani v podbrisku, jinak nastesti ok… no a cas mi utika peci o dceru
ale i tak si porad rikam, uz aby byla kontrola a clovek vedel neco vic
@Lucii H. Ja si obcas ani neuvedomuju, ze jsem tehotna
unavou taky trpim, ale vic teda tim nadymanim.se tem mimiminkum nedivim, jak placou. Kolikrat mam taky chut brecet jak to boli
ono to tehotenstvi utece jako voda. Jak se citis ty? Kdy ze jdes na kontrolu?
@beruska03
tak to je moc bezva, že máš doma jednu krásnou berušku
To Ti to do kontrolu uteče, ani nebudeš vědět, jak!
A určitě nám to všem dopadne dobře…také mám strach, ale většinou z práce přijdu natolik unavená, že nemám sílu nad něčím špekulovat
připadám si jak medvěd - pořád spím, když to jde..:D Jinak prsa mě také bolí, ale už méně, než na úplném začátku(nebo jsem si zvykla), občas mě píchne v podbřišku, ale naštěstí nic hrozného a pravidelného…Kontrola je až 26.8. - jestli jí nezaspím ![]()
@veverka87 Je pravda, že mě to někdy taky moc nedochází..je to všechno tak nové…a pocity různé…vlastně i náladovost
snad to se mnou můj nastávajícíc vydrží!
Ale je to asi tím, že máme před svatbou a spousta zařizování…do toho strach o to malé… no už to lepší „snad“ nebude a ten strach bude pořád. Máš pravdu nadjímání mě taky trápí…jsem z toho překvapená, nikdy jsem s ničím neměla problém…ale včera jsem měla zelí a navečer jsem taky trpěla.. ![]()
@marinka5 mas na to neco osvedcenyho? Ja si koupila noball, ale nic moc. Jinak holky, ja chci taky ty vetsi prsa
abych mela vubec z ceho kojit ![]()
Děvčata k těm příznakům : já pořád spím
Trochu divno od žaludku, ale jsem žravec, tak že se to snažím přejíst
, pravda ale je, že nemůžu cítit nic vařeného, takže jsem na rohlíkách, mléku, ovoci, zelenině a zmrzlině. Prsa mám větší, ale taky už ne tak přecitlivělé. Nejhorší je ta únava. Ráno vstanu, donutím se jít se psama na hodinovou procházku, nasnídám se a už zase koukám po postýlce
Utíká to, kontrola přesně za týden, se tak těším na ten ultrazvuk, jen doufám, že vše bude tak nějak v normě. Kéž by tam bylo vidět srdíčko
Přeji hezký den Vám i pidi miminkům ![]()
Tak se hlásím do klubu
chtěli jsme se s partnerem začít snažit tento měsíc, máme už 11.měsíční dcerku.
Tak jsem zašla k zubaři, nechala jsem si spravit jeden zub, druhý den vytrhnout osmičku ať nám pusu hezky v pořádku. Jedla jsem brufen…, no a až pak ve mě začalo hlodat, že jsem to vlastně měla dostat… v neděli test, jasné //
V pondělí gynda a bublina je tam ![]()