Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
14.8.13 15:29

No mě se malá zatím jen staví, takže je uhlídatelná :-)jen mi neustále šlape po břiše, hlavně na přebalováku si z něj dělá balón…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
14.8.13 15:31

Díky za přivítání..snažím se být klidná ale jsou to hrozný nervy:-) do pondělí daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.13 15:47

@beruska03 už máš nějaké těhu příznaky?? Já asi začínám být taky pěkně unavená, jen se bojim toho, že budu mít zase nevolnosti, protože v min těhu byly šílený :-( Jinak jsem dvakrát zvracela snad týden po oplodnění :D ale to jsem fakt netušila že je to k tomu..
@Lumpik25 pozitivně myslet a zavolat dr. a říct mu to, moje mamka měla MS i do 5 měsíce, takže to nemusí vůůůbec nic znamenat, ale dr bych to řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.13 15:51

@Lumpik25 http://www. priznaky-tehotenstvi. g6.cz/priznaky-tehotenstvi/kdy-se-zacinaji-projevovat-priznaky-tehotenstvi/ hele jukni - kliiid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 15:59

@janape @Lumpik25 Vítám Vás děvčata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 16:05

Ta únava je šílená, já prospím denně dobrých 16 hodin ale i více. Obdivuji holky, co v těhu chodí do práce, nebo se starají o další dítka, máte můj obdiv :andel:
Na jednu stranu jsem ráda, že jsem na neschopence a jelikož mě dnes přišlo ukončení pracovního poměru k 31.8.2013 (smlouva na dobu určitou), tak na ní zůstanu až do konce, ale to bych zůstala stejně vzhledem k věku a špatnému průběhu předchozího, nevydařeného těhu. Tak hlavně úsměv, pohodu a zase do peřin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 16:09

Jinak jsem se chtěla zeptat, k tomu ukončení pracovního poměru? Doufám, že to chápu dobře, že když mám splněno těch odpracovaných 270 dní a smlouva končí k 31.8.2013, že mám ještě 6 měsíců ochranou lhůtu v které mohu nastoupit na mateřskou dovolenou. Termín mám podle menstruace 10.4.2014 a tak podle mích výpočtů, když půjdu na mateřskou koncem února, což bych se vešla, tak budu mít na mateřskou nárok? že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
14.8.13 16:40

@RadulkaZ můj malej ještě vůbec nechodí, ani se nestaví nan nožičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
14.8.13 16:50

@Honey Hooligan ano, tak jak to píšeš by to mělo být. Já jsem taky doma na neschopence a můj zaměstnavatel možná půjde do likvidace, tak jsem to zjišťovala. Pokud by skončil (u tebe smlouva), tak je ochranná lhůta 180 dnů, ve které musím nastoupit na mateřskou, pokud mám odpracováno 270 dní (tedy pojištěno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
14.8.13 16:54

Ahojky holky,

jinak se také přidávám do diskuze, jsem po 3. IVF a 6. 8 jsem na testu objevila //, ještě ten den nabrána krev HCG 142 (13. den od OPU a 8. den od ET) a včerejší výsledky krve HCG 3342 (21. den od OPU a 15. den od ET).

Podle výpočtu poslední ms (13.7) bych měla být dnes 4+4. Sestřička říkala, že se to tahle nedá poznat, jestli jsou to dvojčata nebo ne :think:, protože mi vkládali 2 embrya. V út jdu na UTZ, tak snad bude všechno v pořádku a tam, kde to má být. Mám hrůzu z mimoděložního, tolik se tady o tom píše…

Bolení břicha jako přes ms, únava, v noci nespavost, nervozita…to jsou mé příznaky. Na udržení miminka/miminek beru Utrogestan a Medrol a při odběru vajíček mi píchli na sále ještě Dithiaden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.8.13 16:55

Hezky se nám to tu množí :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.8.13 18:00

@Honey Hooligan kkdyž tak moc spíš a jseš unavená, zajdi si k obvoďákovi ať ti nabere krev na štítnou žlázu- nechci tě nijak strašit, mě přišli na nemocnou štítku v těhu a byl to teda mazec těhotenství odleželý, ale já měla Graves. basedowu chor. u tebe když furt tak spíš bych tipla sníženou funkci, tak aby ti kdyžtak v těhotenství dodali hormon štítný žlázy - bacha nezkoušj žádný bylinky a vitamíny na štítnou žlázu pomůžou fakt jen léky, mimochodem štítná žláza může zavinit i potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
14.8.13 18:17

@RadulkaZ doktorovi jsem to řekla, ale prý je špinění normální a mám čekat do pondělí a doufat že se nerozkrvácím. Dneska už špiním míň a čárka na testu malinko sílí. Tak snad to bude ok:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
14.8.13 18:19

@RadulkaZ Jinak pracuju jako zdravotní sestra a měla jsem 2 náročný dvanáctky po sobě když jsem začla špinit tak to může být i z toho… raděj jsem si vzala dovolenou a odpočívám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
14.8.13 18:23

@Lumpik25 a kdy jsi začala špinit, kolik tt si byla přesně? já špinila min. týden v době kdy měla přijít ms a pročetla jsem net a prý se to občas stává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí