Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
14.8.13 22:08
@IvetaKapi píše:
Né byla jsem týden po vynechání. 4. týden od minulé ms. teoreticky bych měla být 3 týdny těhotná :D

týden po vynechání je 5 tt ;)počítá se to od poslední ms. v dne vynechání je to 4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
14.8.13 22:09

Holky já se v těch počtech a týdnech taky nějak nevyznám :D teda vyznám, ale nevyznám se v tom jak to počítá muj doktor, podle PM bych měla být začátkem sedmého týdne a podle doktora jsem v pátém, ale v pátém by nebylo vidět přeci srdíčko, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.8.13 22:10

@simuška 1 no doktora mám na dovče, ale mám ho v nemocnici takže mi na recepci řekli, že mě na utz vezmou, ale zdá se mi to brzy mám teprve 4 dny od vynechané ms. Mně právě taky řekl ať s epo mimoděložním kdyžtak ozvu kdyb se zadařilo..

Příspěvek upraven 14.08.13 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.13 22:10

@Danča1984 no já první těhu měla teda šílený, ale zatim únava dneska, euforie zvláštní za dnešek a jinak pobolívání podbřišku :) v pondělí jdu na gyndu tak snad už bude něco vidět, tedy doufám.. to bych podle mé aplikaci v tel měla být v 5 tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.8.13 22:11
@Lumpik25 píše:
@RadulkaZ doktorovi jsem to řekla, ale prý je špinění normální a mám čekat do pondělí a doufat že se nerozkrvácím. Dneska už špiním míň a čárka na testu malinko sílí. Tak snad to bude ok:-)

Tak vidíš, to bude dobrý, asi jseš těhu ještě hodně krátce. Držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
14.8.13 22:11

@beruska03 a na jakým odd jsi pracovala? Já na onkologii, tak jsem raději už skončila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.8.13 22:12

@simuška 1 koukni o list zpátky, ty týdny jsou tam vypsané. Hlavně pak to může doktor úplně posunout, bude záležet jak se bude prcek vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.8.13 22:13
@Lumpik25 píše:
@RadulkaZ Jinak pracuju jako zdravotní sestra a měla jsem 2 náročný dvanáctky po sobě když jsem začla špinit tak to může být i z toho… raděj jsem si vzala dovolenou a odpočívám:-)

Na jakém děláš oddělení, nebylo by lepší jít rovnou na rizikovku? Abys v práci něco nechytla, když děláš s infekčním materiálem, tělesnýma tekutinama, konec konců dýcháš i různé chemikálie - dezinfekce atd… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.8.13 22:16

@Lumpik25 na metabolicke jip, ale ja byla taky od zacatku na neschopence, my tam meli porad neco infekcniho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
14.8.13 22:17

@Boudice23 já jsem byla u doktora tyden po vynechání MS a vidět bublinka už byla, ale u každého je to jiný, protože zároveň s mnou tam byla holka a ta byla stejně jako já a ještě nic vidět neměla. Neboj bude to v pořádku, já bych se na UZ objednala abych byla klidnější, ale opravdu nevím jestli není na bublinku ještě brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
14.8.13 22:19

Holky a odkud jste? Nebude někdo rodit v UL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.8.13 22:19

@simuška 1 no asi počkám ještě týden, to budu 5+3tt..u mimoděložního byla bublina vidět až 10dnů od termínu ms :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
14.8.13 22:22

@pipi5 vím že se to počítá od poslední menstruace, ale doktor mi v tom udělal zmatek :D, když jsem byla po prvé na ultrazvuku tak mi řekl že jsem 4 tý 5tý týden a když jsem šla o dva týdny později tak mi řekl to samé, ale že je vidět už jak tepe srdíčko. Tak se v tom začínám ztrácet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.8.13 22:24
@IvetaKapi píše:
@Boudice23 u mě byla vidět už ve 3tt ;). Nevím jestli je to normální, ale mě taky víc popichuje na pravé straně.

Nevím jak jiné mamči, ale mě taky buď uprostřed nebo vpravo :lol: Ale mě tam teda pobolívalo chvílema už od 12 let, a to jsem samozřejmě ještě dávno těhotná nebyla :mrgreen: Dokonce právě kvůli tomu jsem šla na tu první lapku, a nic nenašli, ani slepák, nic… Tak doufám že to bude ok, když vidím že nás je víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
14.8.13 22:27

@Boudice23 tak ještě chviličku vydrž, já šla tyden po vynechání a byla tam. Držím ti palečky aby bylo vše jak má být! Ale co jsem četla ty diskuze tak se o tom píchání holky dost zminovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí