Poradna duly
Jana Čurdová
@IvetaKapi píše:
Né byla jsem týden po vynechání. 4. týden od minulé ms. teoreticky bych měla být 3 týdny těhotná
týden po vynechání je 5 tt
počítá se to od poslední ms. v dne vynechání je to 4tt
Holky já se v těch počtech a týdnech taky nějak nevyznám
teda vyznám, ale nevyznám se v tom jak to počítá muj doktor, podle PM bych měla být začátkem sedmého týdne a podle doktora jsem v pátém, ale v pátém by nebylo vidět přeci srdíčko, ne?
@simuška 1 no doktora mám na dovče, ale mám ho v nemocnici takže mi na recepci řekli, že mě na utz vezmou, ale zdá se mi to brzy mám teprve 4 dny od vynechané ms. Mně právě taky řekl ať s epo mimoděložním kdyžtak ozvu kdyb se zadařilo..
Příspěvek upraven 14.08.13 v 22:11
@Danča1984 no já první těhu měla teda šílený, ale zatim únava dneska, euforie zvláštní za dnešek a jinak pobolívání podbřišku
v pondělí jdu na gyndu tak snad už bude něco vidět, tedy doufám.. to bych podle mé aplikaci v tel měla být v 5 tt. ![]()
@Lumpik25 píše:
@RadulkaZ doktorovi jsem to řekla, ale prý je špinění normální a mám čekat do pondělí a doufat že se nerozkrvácím. Dneska už špiním míň a čárka na testu malinko sílí. Tak snad to bude ok:-)
Tak vidíš, to bude dobrý, asi jseš těhu ještě hodně krátce. Držím palce ![]()
@beruska03 a na jakým odd jsi pracovala? Já na onkologii, tak jsem raději už skončila…
@simuška 1 koukni o list zpátky, ty týdny jsou tam vypsané. Hlavně pak to může doktor úplně posunout, bude záležet jak se bude prcek vyvíjet.
@Lumpik25 píše:
@RadulkaZ Jinak pracuju jako zdravotní sestra a měla jsem 2 náročný dvanáctky po sobě když jsem začla špinit tak to může být i z toho… raděj jsem si vzala dovolenou a odpočívám:-)
Na jakém děláš oddělení, nebylo by lepší jít rovnou na rizikovku? Abys v práci něco nechytla, když děláš s infekčním materiálem, tělesnýma tekutinama, konec konců dýcháš i různé chemikálie - dezinfekce atd… ![]()
@Lumpik25 na metabolicke jip, ale ja byla taky od zacatku na neschopence, my tam meli porad neco infekcniho ![]()
@Boudice23 já jsem byla u doktora tyden po vynechání MS a vidět bublinka už byla, ale u každého je to jiný, protože zároveň s mnou tam byla holka a ta byla stejně jako já a ještě nic vidět neměla. Neboj bude to v pořádku, já bych se na UZ objednala abych byla klidnější, ale opravdu nevím jestli není na bublinku ještě brzy…
@simuška 1 no asi počkám ještě týden, to budu 5+3tt..u mimoděložního byla bublina vidět až 10dnů od termínu ms
![]()
@pipi5 vím že se to počítá od poslední menstruace, ale doktor mi v tom udělal zmatek
, když jsem byla po prvé na ultrazvuku tak mi řekl že jsem 4 tý 5tý týden a když jsem šla o dva týdny později tak mi řekl to samé, ale že je vidět už jak tepe srdíčko. Tak se v tom začínám ztrácet…
@IvetaKapi píše:
@Boudice23 u mě byla vidět už ve 3tt. Nevím jestli je to normální, ale mě taky víc popichuje na pravé straně.
Nevím jak jiné mamči, ale mě taky buď uprostřed nebo vpravo
Ale mě tam teda pobolívalo chvílema už od 12 let, a to jsem samozřejmě ještě dávno těhotná nebyla
Dokonce právě kvůli tomu jsem šla na tu první lapku, a nic nenašli, ani slepák, nic… Tak doufám že to bude ok, když vidím že nás je víc…
@Boudice23 tak ještě chviličku vydrž, já šla tyden po vynechání a byla tam. Držím ti palečky aby bylo vše jak má být! Ale co jsem četla ty diskuze tak se o tom píchání holky dost zminovaly…