Poradna duly
Jana Čurdová
@simuška 1 píše:
@veverka87 já jsem měla právě cykly po 26 dnech pravidelny a ovulaci jsem si taky hlídala tak vím přesně den a i tak to nevychází. Snažili jsme se dva roky tak jsem taková maminka snažilkadvakrát se nám to bohužel nepovedlo a měli jsme špatný konec, tak si říkám do třetice všeho dobrého…Doktor mě tim docela zaskočil, řekl že mu to nevychází podle poslední MS, tak příští čtvrtek uvidím jestli se ten náš drobeček vyvíjí tak jak má. Mě by ty cykly měly fungovat jako hodinky jsem tři měsíce po laparoskopii
Třeba se doktor špatně vyspal, věř že bude mrňousek v pořádku, a v pořádku určitě bude ![]()
@Lumpik25 píše:
@Danča1984 když to nevyjde tak holt budu v práci..ale dělám na směny a můžu si to nějak domluvit jak mi to vyhovuje, tak by nějaké volno bylo.. Jinak dovolenou si nemusíš vybírat, když ti zbyde tak by ti ji měli proplatit. Držím všechny palečky at je vše v pořádku, hned dej vědět:-)
Děkuji za držení
, už za chvilku mi jede bus
Na proplacení se zeptám, vím že u nás býval problém i převedení do dalšího roku…
@Danča1984 taky si to říkám, že třeba doktor neměl svůj den, uvidim za týden, ale akorád stresuje a když jsem se ho zeptala na to jak je to možné že odpovídá asi pátému týdnu když přítele už asi měsíc nemám doma a dělala jsem si test jen co odjel a vyšel pozitivní, tak mi ani neodpověděl. No uvidim, snad bude mimísek v pořádku a bude vše jak má být
@Honey Hooligan ty blaho v predchozim tehu jsem mela nevolnosti od toho 5.-6.tt do 11tt pak uz jen nevolnost, jinak zatim dobry tuk tuk prala bych si aby to tentokrat bylo v poho v zari jdu ke statnicim a musim se jeste byt schopna ucit
Ahoj holky, teda vy jedete ![]()
vítám nové maminky ![]()
jinak já měla 6+4 minulé úterý ale byla tam jen bublinka prý je menší 10,5mm doktorka neděsila prostě jdu na další 29.8 i když je to na jednu stranu hrozně dlouho a uvidíme ![]()
prostě doktor neměl svůj den, na jednu stranu lepší než by vás hned hnal na revize což někteří taky rádi dělají a ani nedají prckovi možnost se vyklubat ![]()
Ty jo, clovek nakukne po takove dobe a tady se to tak rozjelo a tolik novych mamin ![]()
Lyri furt dovolenkuje, ze se na otevrene tak keca? to jsem jeste na uzavrenou ani nestihla mrknout - no nevyplaci se to, kdyz tu clovek tyden neni ![]()
Snad je u vsech vse OK a nikdo se nemusel rozloucit ![]()
Holky mě nebylo špatně nikdy, jen trošku žaludek na vodě, ale v pohodě, stačilo to zajíst trošku suchý rohlík, nebo sušenka u postele… ![]()
@Lumpik25 píše:
@tetma je to fakt postavený na hlavu..těhotenství přece nejde simulovat tak co…a když máš jen rizikový pracoviště a nic ti není tak proč máš být zavřená doma..
Pokud máš rizikové pracoviště a nejsou schopni tě přeřadit na jinou nerzikovou práci tak jsi doma plný plat ale zaměstnavatel tě radši pošle na neschopenku, ale na tu ty nemusíš přistoupit přeci!!!Takže rizikové se píše opravdu jen ženám co mají rizikové těhu a ne pracoviště ![]()
Holky dovolenou si můžete vybrat před nástupem na mateřskou, nemusíte to řešit teď kdyby náhodou něco.
Jinak já bych měla být cca 4+něco. Teprve budu volat doktorovi, takže počítám, že první KO budu mít koncem nebo začátkem měsíce.
Vím, že na to náš doktor fakt nespěchá. I v prvním těhu si mě pozval až po 6+něco.
A. L.
Holky měla tu některá hodně nepravidelné cykly? Já měla ms jednou za čtyři měsíce, minulý cyklus přišla konečně poprvé po měsíci a teď nedorazila už vůbec
Léčila jsem se v CARu kde mi dr. řekni že mi nefungují vaječníky. ![]()
@Boudice23 Spíš hodně velký. Už jsem tomu nevěřila, totálně vypla, hodila vše za hlavu, bavila se, makala a hle najednou na testu //. V prní chvíly jsem tomu nevěřila jelikož jsem na testech měla už kolikrát duchy ale tenhle šel přeci jen v limitu a hlavně druhý den ráno tam byl zase!
Nic krásnějšího jsem zatím nezažila. Slzy mi tekly proudem ![]()