Poradna duly
Jana Čurdová
Vycházky na hlavu postavený jsou, to jo, ale co zmůžem
Já mám neschopenku od obvoďáka, takže 8-10 a 14-18, ale když jdu k mudr, může mi dát razítko že jsem byla u ní, kdyby mi přišla kontrola. Jako že se necourám nikde po hospodách. Jako kdybych to někdy dělala
Víc mě štve, že půjdem příští týden uložit do hrobu dědovu urnu, ale protože to není pohřeb jako takový, asi nedostanu žádné potvrzení, to bude o ústa
A že bych mohla v září švagrové na svatbu, to si iluze nedělám vůbec
No, jsem zvědavá ![]()
Jinak @Lumpik25, to není špatný nápad vybrat si dovču
Taky jsem na to pomýšlela, ale co kdyby to pak nevyšlo, to pak do konce roku budeš makat jak šroub? Beru si dovču vždycky na úklid a pečení před posvícením a Vánocema, 2 tejdny bych ještě potřebovala ušetřit… Jde to nějak udělat, že bych si dovču vybrala až před nástupem na md? Jako marodit - dovča - md?
@IvetaKapi ja se cele tehotenstvi mazala obycejnym telovym mlekem a nemela jsem strie, teda tam kde jsem se mazala, zadek jsem si nemazala a tam se mi jich par urodilo ![]()
Ahojte. Mohu se přidat? V úterý na mě po 19měsících snažení, trápení a špatných zpráv vykoukly // ![]()
@veverka87 píše:
Zeny, tak jsem byla na krvi. Evidentne maji novou sestru. Na xty pokus se ji povedlo zapnout zaskrcovadlo, hrozne se ji klepaly ruce a to se teda sotva trefila do zily. Uf![]()
K nám by měla jít, staroušci mají žíly jak vlásky, navíc křehké, to bych jí chtěla vidět
Taky mi v prvním těhu nabírala krev podobně šikovná sestřička, strefila se na kolikátý pokus, a to mám žílu jak kládu
Co ty holky ve škole učí ![]()
@IvetaKapi to jsem ještě neslyšela, že se to má dělat hned na začátku ![]()
a jsem taky z Prahy ![]()
@Lumpik25 píše:
@Danča1984 a už jsi byla na první kontrole?
Půjdu dneska ve 12, tak držte palce prosím ![]()
@ywettka16 píše:
Ahoj holky, tak sedím u dr v čekátně a čekám až dojdu na řadu, ale nervy mám teda hrozny
Jsme tam s Tebou
Bude to dobrý, říkej si. Není důvod aby něco bylo špatně, ne? Že to předtím nevyšlo neznamená, že to nevyjde teď ![]()
@Anýsek18 píše:
Ahojte. Mohu se přidat? V úterý na mě po 19měsících snažení, trápení a špatných zpráv vykoukly //
Blahopřeji a vítám Tě tu
![]()
@Danča1984 Moc děkuji.
![]()
Najdu zde nějakou tabulku nebo popis každé z vás? Abych se trochu zorientovala ![]()