Poradna duly
Jana Čurdová
@Anýsek18 to já je právě měla taky než sem testila…a v lékárně mi doporučil Clotrimazol, stejná látka canesten, ale levnější
no a říkal právě, že když to nebudu používat dlouho, že se nic nemůže stát. sem se ptala radši informativně, co kdybch byla těhu a ono to fakt vyšlo ![]()
@Lucii H. ahojky, já jsem těhu po čtvrté ale mimčo ještě nemám a tohle těhu je s jiným přítelem tak snad se mi ted poštěstí a já přivedu na svět to štěstíčko…
jinak kdo si neprošel potratama nepochopí, ale vyzní to třeba ted špatně ale když jsem šla na revizi po druhe, tak jsem se ani tak nebála…veděla jsem do čeho jdu a co to bude obnášet a taky je to hodně o sestřičkách v nemocnici a o doktorech…se mnou se bavili v pohodě a větu kterou řekl doktor mám pořád v hlavě - Na vás je snažení a na miminku pak udržení a když se s ním bohužel něco stane, tak za to nikdo nemuže. tím se ted taky řídím…
těhu už jsem a ted ten boj je na miminku jinak bych se asi zbláznila strachy…a navíc jsme ženy a co nás nezabije to nás posílí, takže hlavu vzhuru na potraty nemyslet a v dubnu vozíme mímčo
![]()
@beruska03 mě dr v prvním těhu doporučil toto http://www.lekarna.cz/…0-6gm-pesar/ a ted už jsem je taky použila a dr mě ještě neviděl.
Já ted ležím bolí mě v podbřišku z toho vyšetřování, tak radši odpočívám…pak pujdu si něco dát na jídlo a zase do postele dnešek prostě proležím ![]()
@STEVIANKA Já to tady už někde psala, ale navadí
váček má skoro 13 milimetru, byl vidět i gestační váček a mimi jen njákej náznak ale nemělo cenu ho ještě měřit
jonak v pondělí jdu už konečně k mojí dr tak třeba už bude i srdíčko měla bych být 6+0 v pondělí ![]()
@RadulkaZ mě ten můj lumpík taky kope. Snažím se, aby to nebylo nějak často, ale tzomu asi hold nezabráníme
Ywettka16
tak to se omlouvám nějak jsem to přehlídla ![]()
ale super a gratuluju tak hezky odpočívej!!
Mě to utajení zatím nějak drží ale holky, včera jsme nakládyly 500kg koule slámy a bála jsem se zabrat. Vymluvila jsem se na záda ale jak to ještě budu do 29.8 ukecávat to nevím.
Taky závidím tak časté kontroly…
Moje dítě má přes dva roky. Před chvíli jsme si hráli na posteli a já mu říkám „dávej pozor na bříško, tam neskákej“ a on na to „ale maminka tam nemá miminko“
Kde na ty rozumy chodí.. ![]()
A. L.
To my máme skoro pětiletou slečnu až jí to řeknem tak to bude vědět celá školka a tím pádem i město, je jak hlásná trouba ![]()
@ywettka16 tak to je parada!! @Pekoni jsou to mrsky, vim, ze si to neuvedomuji, ale obcas se teda bojim..
Jinak co ty nevolnosti v jakem ydnu vam ted zacaly??