Poradna duly
Jana Čurdová
@Boudice23 jak říkáš každej má svoji hlavu, ale je blbost jak jsi psala, že mimčo se pak vyvine z gestačního vaku…v gestačním vaku je celé těhu ![]()
No koukala jsem na fotky z ultrz. z myn těhu a ve 4plus 5 jsem měla 0,5 cm váček uvnitř žloutkový váček tak pokud je vít tt. tak je dost možné že ten váček má 13 mm, váček ne miminko.
@ywettka16 no vidíš já jsem po třetí a taky si myslím svoje ![]()
Já neříkala, že embryo bude bez vaku, ale bavila sem se o velikosti toho váčku, a pak následné délce embrya tak zase ze mě nedělej hlupačku jo ![]()
@Boudice23 Ty jsi psala, že nejdřív je gestační váček a z něho je embrio…vím co píšeš se kukni zpět
nemyslím to špatně, ale vážne jsi to takhle napsala a já se celou dobu bavím o delce gestačního váčku a né o embriu…a v té tvojí tabulce je jen velikost embria…což sedí- jsem 5+3 gestační váček mám skoro 13 milimetru a embrio mělo tak 1-2 milimetry…
@Boudice23 já jdu až 2.9, ale jelikož jsem také po potratech jedu za 14 dní k imunoložce-gynekoložce tak doufám, že mi utz udělá
jinak mě se tady taky vše plete, takže se předem omlouvám, kdybych se někoho ptala na něco dvakrát ![]()
Holky, zrovna jsme se s malým vrátili z hřiště a on tam stačil půlce děckám vykecat,,že bude mít bjáchu''!!Takže to asi moc dlouho pod pokličkou neudržím.
.Hlavně aby všechno probíhalo v pořádku, já jsem strašný stresař, takže na to pořád musím myslet. A to nemám za sebou žádný špatný zážitek..
Já vás fakt holky obdivuju, jak jste všechny silné
![]()
@jana79 dneska jsem 5+3 a gestační váček mám necelejch 13 milimetru a už byl vidět i žloutkový váček a malé embrijko jenže ho dr neměřil bylo moc malé a ještě říkal, že jsem přesně podle tabulek…jinak děkuji a kdy jdeš ty na kontrolu?
@marinka5 píše:
@Boudice23 já jdu až 2.9, ale jelikož jsem také po potratech jedu za 14 dní k imunoložce-gynekoložce tak doufám, že mi utz udělájinak mě se tady taky vše plete, takže se předem omlouvám, kdybych se někoho ptala na něco dvakrát
Já jdu 5.9. Bože, zdá se mi to jako věčnost.. ![]()
Tak na pár strnkách jsem dohledala že opravdu to odpovídá velikost gestačního váčku je cca 15 mm v ukončeném 6tt. Což sedí nebot tam píšou že roste každý den o cca 1mm. já byla na ultr. min. pátek a váček měl 6 mm.
Ale jsme mamči co si umí poradit a vysvětlit.
![]()
@ywettka16 ano z něho to znamená z jeho vnitřku se tvoří embryo, tak neslovíčkař, koukala jsem na to zpětně neboj
z obalu to přeci není reálný aby vznikalo embryo. já to taky nemyslím špatně.
Už to radši nebudem rešit ok?
@marinka5 ty jo, to je docela za dlouho, ale aspoň už třeba uvidíš ![]()
@Silwinka87 mě taky, nejlepší bylo, když jsem byla u dr. Doktorka řvala na sestru ať mě objedná za 14 dní, pak kouknu na kartičku a tam 2.9
ale tak vydržet to musíme
@jana79 já vím, že to je v pořádku i dr mi to říkal a já se taky kukala na net
jen mi nejde do hlavy jak někdo muže říct, že gestační váček nemuže být tak velkej když mimčo má ted jen asi 2 milimetry…gestační váček je přece vždy větší at se tam vleze žloutkový a pak i embrio…ale to je jedno a děkuji za ujištěni
![]()
@Boudice23 no to je, ale tak na první kontrole jsem byla, byl jen váček, srdíčko už musí pak být to budu na začátku 9tt
což jsem teda vždycky potratila ![]()
@Boudice23 je to jedno jsem prostě podle tabulek a mám klid na duši…ale nebudeme to už řešit gestační váček je vždy prostě větší než embrio ![]()
Ahoj holky, teda tady se to za ty dva dny, co jsem tu nebyla rozjelo
No já to teď měla docela hektické, měla jsem na návštěvě 3letou neteř, takže jsem si jí užívala, ale i přesto jsem si našla čas na návštěvu mého doktora…tak po hodině a půl čekání a nervozity jsem se dostala konečně na řadu a pan doktor mi sdělil, že vidí gestační váček, že je to opravdu začínající těhotenství, hned mi předepsal utrogestan 1-0-1, protože jsem měla už jeden samovolný potrat, tak aby jsme měli jistotu no a samozřejmě jsem včerejškem začala baštit Calibrum Babyplan, aby měl mimísek vitamínky, co potřebuje
Na další kontrolu mám přijít za měsíc v pondělí, ale samozřejmě pokud bude něco špatně tak i dřív, ale říkal, že to stačí, když tam příjdu až v půlce září…No, nechala jsem si ten flíček vyfotit-stálo mě to 50,–kč, abych to mohla ukázat manžílkovi a víte co mi na to řekl? Cože? To je jako tohle, jo?
ale obejmutí a polibek byly velikánský! Jak se mi podaří fotku naskenovat, tak vám ji sem hodím, ale věřím, že neukážu nic, co každá z vás na prvním utz. neuvidí taky
Tak se mějte krásně děvčata…