Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
15.8.13 18:54

@Boudice23 jak říkáš každej má svoji hlavu, ale je blbost jak jsi psala, že mimčo se pak vyvine z gestačního vaku…v gestačním vaku je celé těhu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
15.8.13 18:55

No koukala jsem na fotky z ultrz. z myn těhu a ve 4plus 5 jsem měla 0,5 cm váček uvnitř žloutkový váček tak pokud je vít tt. tak je dost možné že ten váček má 13 mm, váček ne miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.8.13 18:55

@ywettka16 no vidíš já jsem po třetí a taky si myslím svoje :mrgreen:
Já neříkala, že embryo bude bez vaku, ale bavila sem se o velikosti toho váčku, a pak následné délce embrya tak zase ze mě nedělej hlupačku jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 19:03

@Boudice23 Ty jsi psala, že nejdřív je gestační váček a z něho je embrio…vím co píšeš se kukni zpět ;-) nemyslím to špatně, ale vážne jsi to takhle napsala a já se celou dobu bavím o delce gestačního váčku a né o embriu…a v té tvojí tabulce je jen velikost embria…což sedí- jsem 5+3 gestační váček mám skoro 13 milimetru a embrio mělo tak 1-2 milimetry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.8.13 19:04

@Boudice23 já jdu až 2.9, ale jelikož jsem také po potratech jedu za 14 dní k imunoložce-gynekoložce tak doufám, že mi utz udělá

jinak mě se tady taky vše plete, takže se předem omlouvám, kdybych se někoho ptala na něco dvakrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.8.13 19:06

Holky, zrovna jsme se s malým vrátili z hřiště a on tam stačil půlce děckám vykecat,,že bude mít bjáchu''!!Takže to asi moc dlouho pod pokličkou neudržím. :lol: :lol:.Hlavně aby všechno probíhalo v pořádku, já jsem strašný stresař, takže na to pořád musím myslet. A to nemám za sebou žádný špatný zážitek..

Já vás fakt holky obdivuju, jak jste všechny silné :hug: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6379
15.8.13 19:06

@jana79 dneska jsem 5+3 a gestační váček mám necelejch 13 milimetru a už byl vidět i žloutkový váček a malé embrijko jenže ho dr neměřil bylo moc malé a ještě říkal, že jsem přesně podle tabulek…jinak děkuji a kdy jdeš ty na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.8.13 19:08
@marinka5 píše:
@Boudice23 já jdu až 2.9, ale jelikož jsem také po potratech jedu za 14 dní k imunoložce-gynekoložce tak doufám, že mi utz udělájinak mě se tady taky vše plete, takže se předem omlouvám, kdybych se někoho ptala na něco dvakrát :D

Já jdu 5.9. Bože, zdá se mi to jako věčnost.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4610
15.8.13 19:10

Tak na pár strnkách jsem dohledala že opravdu to odpovídá velikost gestačního váčku je cca 15 mm v ukončeném 6tt. Což sedí nebot tam píšou že roste každý den o cca 1mm. já byla na ultr. min. pátek a váček měl 6 mm.
Ale jsme mamči co si umí poradit a vysvětlit. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.8.13 19:10

@ywettka16 ano z něho to znamená z jeho vnitřku se tvoří embryo, tak neslovíčkař, koukala jsem na to zpětně neboj ;)z obalu to přeci není reálný aby vznikalo embryo. já to taky nemyslím špatně.
Už to radši nebudem rešit ok?
@marinka5 ty jo, to je docela za dlouho, ale aspoň už třeba uvidíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.8.13 19:11

@Silwinka87 mě taky, nejlepší bylo, když jsem byla u dr. Doktorka řvala na sestru ať mě objedná za 14 dní, pak kouknu na kartičku a tam 2.9 :roll: ale tak vydržet to musíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 19:13

@jana79 já vím, že to je v pořádku i dr mi to říkal a já se taky kukala na net ;-) jen mi nejde do hlavy jak někdo muže říct, že gestační váček nemuže být tak velkej když mimčo má ted jen asi 2 milimetry…gestační váček je přece vždy větší at se tam vleze žloutkový a pak i embrio…ale to je jedno a děkuji za ujištěni ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.8.13 19:14

@Boudice23 no to je, ale tak na první kontrole jsem byla, byl jen váček, srdíčko už musí pak být to budu na začátku 9tt 8o což jsem teda vždycky potratila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 19:16

@Boudice23 je to jedno jsem prostě podle tabulek a mám klid na duši…ale nebudeme to už řešit gestační váček je vždy prostě větší než embrio ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
15.8.13 19:16

Ahoj holky, teda tady se to za ty dva dny, co jsem tu nebyla rozjelo :-) No já to teď měla docela hektické, měla jsem na návštěvě 3letou neteř, takže jsem si jí užívala, ale i přesto jsem si našla čas na návštěvu mého doktora…tak po hodině a půl čekání a nervozity jsem se dostala konečně na řadu a pan doktor mi sdělil, že vidí gestační váček, že je to opravdu začínající těhotenství, hned mi předepsal utrogestan 1-0-1, protože jsem měla už jeden samovolný potrat, tak aby jsme měli jistotu no a samozřejmě jsem včerejškem začala baštit Calibrum Babyplan, aby měl mimísek vitamínky, co potřebuje :-) Na další kontrolu mám přijít za měsíc v pondělí, ale samozřejmě pokud bude něco špatně tak i dřív, ale říkal, že to stačí, když tam příjdu až v půlce září…No, nechala jsem si ten flíček vyfotit-stálo mě to 50,–kč, abych to mohla ukázat manžílkovi a víte co mi na to řekl? Cože? To je jako tohle, jo? :lol: :lol: :lol: ale obejmutí a polibek byly velikánský! Jak se mi podaří fotku naskenovat, tak vám ji sem hodím, ale věřím, že neukážu nic, co každá z vás na prvním utz. neuvidí taky :-) Tak se mějte krásně děvčata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí