Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
15.8.13 19:55

Tak ja beru od vcerejska taky Femibion, ale jen ten nic jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 19:56

@Boudice23 já už předtím brala duphaston a ted jsem se ptala na ten utrogestan a bere se častěji a když já mám vycházky od 13 do 19 tak nevím, ale venku na léky nemyslím a nemám ráda léky na polikání i femibion si musím lámat nejmín na tři kusy :-/ mě to začne v krku hned dusit a nadavuje se mi víš :-( takže léky které se nemusí polikat tak ráda vynechám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 19:58

@beruska03 nic jiného ani není potřeba vše je ve femibionu ;-) to jen třeba já a teda hlavně marinka toho bereme víc :-/ ale hlavně, že nám to pomuže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.8.13 19:58

@ywettka16 jo to chápu, takhle to má táta, nespolkne ani paralen, jedině nadrtit, nalámat, rozpusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 20:02

@Boudice23 bohužel je to nepřřjemny, ale ted už toho hoodně dělají v kapkach a nebo sirupech takže to je štěstí :-) ikdyž se člověk tomu polikání nevyhne ;-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 20:04

Nic holky, jdu se napapkat, do vany a pak do postele…zítra se určitě zase ozvu a snad vás i dočtu :-D zatím pá a dobrou ;-) třeba se tady večer ještě ukážu, ale nevím jsem unavená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
15.8.13 20:09

@Danča1984 moc gratulujiiii a tiše závidím že už to máš potvrzené… příště už srdíčko určo bude:-))) a ponožtičky jsou kouzelný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.8.13 20:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.8.13 20:13

Jjeee to jsem ráda, že se tu řeší vitamíny v těhu.
Já teda jsem na zdravou stravu maniak :oops: :mrgreen: vážím si denně půl kg ovoce a zeleniny, 1× týdně luštěniny, 1× týdně ryba,5× týdně maso, jídlo mám hodně pestré. Zatím jím jen obyč listovku od dr.Max a horčík, ale uvažuju taky o vitamínech v těhu. Hlavně proto, že třeba špenát je sice zdravej, ale málo kdo už ví, že špenát napomáha špatnému vstřebavání vápníku. Normálnímu člověku to nevadí, ale v těhotenství by mohl být problém. Ale zase špenát obsahuje hodně železa takže je v těhotenství taky potřeba :think: Celkově se snažím jídlo si sestavovat tak, aby si z toho tělo co nejvíc vzalo a měla jsme všeho dostatek. Jenže taky se mi to vždycky nepovede a vždycky je strava o nějaký ten minerál a vitamín v ten den chudší a hlavně v tom těhotenství tělo těch minerálu a vitamínu potřebuje daleko víc. :think: Takže i když jsem na zdravou stravu, tak sjem přesvědčená, že v těhu nestačí jen obyč. listovka a jíst zdravě, ale je dobrý aspoň do once druhého trimestru něco brát. Zatím tedy přemýšlím o GS mamavit - nevíte je tam ta listovka naštěpená?
Jinak ano tělo si z potravy neumí vzít listovku všechnu 95 procent jde zas z těla pryč. a pouze 5 procent si tělo veme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
15.8.13 20:23

@tetma teda s tou stravou te obdivuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.8.13 20:24

@beruska03 vždyť píšu maniak :mrgreen: hlavně to ke cvičení prostě patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.8.13 20:27

@tetma to nevím, v příbaláku nic o naštěpení není.
Nevíte jak to má ten baby plan, naštěpí jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 20:48

Holky naštěpenou listovku má jen femibion…já to s dr řešila po druhém potratu a kvuli tomu je prej tak drahej… ;-) :-( ale mě cena nevadí hlavně ať pomuže;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 20:52

@tetma já tě obdivuji ;-) já teda zdravě nejím ale aspon se o to snažím :-D sem tam rybu, luštěniny taky a o zelenine a ovoci radši ani nemluvím to miluji, ale taky si dopřeju třeba knedlo zelo vepřo, svíčkovou, i krupici atd ;-) ale co nejím tak je špenát ten fakt třeba jednou za pul roku a to samo i brokolici ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.8.13 21:00

@ywettka16 i já si dám knedlo, zele vepřo - zdravá strava není jen o zeleninových salátech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí