Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1275
16.8.13 07:21
@ywettka16 píše:
@marinka5 to MTHFR je že neumíš štěpit listovku? jinak ten utrogestan jim neseděl prej jim njak moc nepomáhal, některá z něho měla výtoky atd šli by radši do duphastonu ;-)

Já jsem po 3. IVF a k Utrogestanu asi toto: Určitě to není o tom, že by nepomáhal, CARECH nepředepisují nic jiného a věřím, že to mají odzkoušené, závádím si 2-0-2 a sama lékárnice i dr mi řekl, že je lepší si jej zavádět a ne polykat. Výtoky z toho žádné nejsou. Jen jak si zavedete ty bobulky, tak samozřejmě pak něco vyteče na kalhotky, takže nosím hold slipovku teď pořád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
16.8.13 07:23

Co se týče vitamínů, taky beru Femibion…lékárnice říkala, že je to Mercedes mezi těmito vitamíny pro těhotné…akorát jsem koukala, že teď na plánované těhotenství a první tři měsíce stojí asi 320,–Kč a od 4. měsíce ten druhý Femibion stojí 550,–Kč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
16.8.13 07:32

Já jsem tak nějak proti všem chemickým vitamínům, když je člověk zdravý a jí všechno. Něco jiného, když jsou alergie a daná osoba něco nemůže… Možná nemám správný názor, ale čím je to lepší než vyvážená strava??? Jasně že v těhu třeba tu listovku a ke konci jsem brala magnesium (tvrdlo mi břicho), tam něco tělu chybělo a přírodně to dodat nešlo, ale proč tak podporovat farmaceutické giganty bez příčiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.8.13 08:01

@kackamates Mně teda císař nevadil, den sem sice byla na odpis, ale pak to bylo docela dobrý, ale nechám to na přírodě ona si poradí, ale císaře máme v rodině, já i brácha jsme byli KP a docela veliký. tak by mě zajímalo jestli to fakt, může být aspoň trochu dědičný :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
16.8.13 08:06

Ja se ptala dr co brat u prvniho tehu i kamaradky lekarnice a rikala ze to je celkem jedno, ale ze po vitaminech se stalo, ze deti se rodily i vetsi :))). Ja mam centrum maternu s dha brala jsem i u prvniho tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
16.8.13 08:08

@kackamates u porodu se taky rozhodovali jestli mam jit cisarem nebo ne a nakonec jsem sla normalne, ale teda pekne nastrihnuta a potrhana uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
16.8.13 08:09

Ja se ptala dr co je pravda o tech velkych detech po vitaminech a rikala ze jsou to jen famy… jinak ja dla taky akutnim cisarem, jako prvni den nic moc, ale pak to bylo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
16.8.13 08:13

Jsem to blbe napsala to mi dr nerekl s tema detma, ale ze jsem to slysela, ale muj prcek byl vetsi asi geneticky, manzel mel 4,300g :))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
16.8.13 08:17

Dobré ranko, tak já teda taky nestíhám všechno číst :D Koukám že už skoro všichni máte doma jednoho prcka a máte zkušenosti s porodem. Je tu vůbec někdo kdo čeká první? :D Co se týká vitaminů tak jsem slyšela že se má brát jen listovka a jinak se nic nemusí, že po vitamínech bývají veliký děti.. Tak nevím… Jinak můj prcek přestal zlobit a snad už se zahnízdil, protože jsem přestala špinit a čárečka krásně sílý..Tak snad je vše v pořádku :srdce:
nevolnosti zatím nepocituji, pouze únavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
16.8.13 08:21

@Lumpik25 no tak super ;). Chci se zeptat, nevite kdy spravkyne ze skupiny se vrati z dovci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.8.13 08:25

@RadulkaZ taky jsem nad tím včera přemýšlela, už by bylo fajn kecat v uzavřený ;) ať si můžem udělat tabulku, představit se atd, a´t víme, kdo je kdo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
16.8.13 08:30

Taky nevím, doufám že mě přijme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.13 08:31

Dobrý ráno. O tom, že jsou děti větší jsem taky slyšela. Kamarádka co ji dítě velikosti neodpovídalo věku to začala zobat, tak ji dorostl. Možná je to individuální. Já jsem brala mamavit v průběhu a ke konci ho vysadila. Malej měl přes 3kg. A. L.

• Citovat
  • Upravit
6909
16.8.13 08:33

Holky, správkyně jela na týden, tak snad o víkendu bude už zpět. Jinak v uzavřené je už téma o nás, kde jsme se představily apod. Jak Vás správkyně pustí, tak hned nám něco o sobě můžete povědět.

@Lumpik25 : já taky čekám první, v uzavřené je nás prvních myslím pět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
16.8.13 08:38

Krásné ráno :mavam:

@RadulkaZ já měla též vysoký tlak, ale ten jsem měla už před těhu a těhu cukrovku jsem měla taky :? Sice od 15tt na dietě, ale zase bylo fajn, že jsem nepřibrala :) Ted jsem zvědavá, jestli jí budu mít znovu nebo ne. Ty jsis taky pěkně „užívala“ koukám :hug:

K vitamínům. Můj dr mi v prvním těhu, když jsem se ho ptala co brát tak mi řekl, že stačí listovka v prvním trimestru a víc nic ;) Takže jsem brala jen listovku a jedla dostatek zeleniny, ovoce jsem moc nemohla kvůli cukrovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí