Poradna duly
Jana Čurdová
Jestli mohu doplnit s těmi vitamíny - můj gynekolog mi říkal, že větší děti se rodí především z důvodu, že maminka bere spoustu „chemických“ vitamínů a pak se snaží ještě všechno doplnit vitamíny z ovoce a zeleniny…ale myslel to tak, že je to pak větší množství, než obvyklé a že maminka miminko pak až příliš vyživuje.
Říkal, že dobré je brát vitamíny, že si tím maminka zajistí příjem vitamínů hlavně v zimě a stravovat se mám jako doposud, jen si občas tu zeleninu a ovoce přidat o něco víc a myslet na vyváženost, ale nijak to nepřehánět.
@RadulkaZ Bohužel to nemůžu najít a odkaz nefunguje.. ještě se chci zeptat…když vstoupím do skupiny, tak se mi to zobrazí na profilu? Nechci to ještě nijak veřejně říkat a lidi by si domysleli…věděli, že podstupujeme už další pokus IVF…
Tady je nase zavrena - zazadej si a prijd tam, ode dneska se tam vsechny presunuly
https://www.emimino.cz/…ankovani/55/
@terkam1 zazadej si o pristup do zamcene skupiny nahore, tam breptame o stosest;)
@terkam1 zazadej si o pristup do zamcene skupiny nahore, tam breptame o stosest;)
Ahoj holky, ráda bych se přidala. 13.8. jsem objevila //, TP by měl být podle poslední MS 18.4. Doma už máme 16ti měsíční holčičku. 2.9. jdu k doktorovi, tak snad bude vše v pořádku. ![]()
Ahojky holky,
hlásím se k vám. Podle poslední MS bych měla mít TP 10.4. K mudr půjdu až 2.9., teď má dovolenou. Snad bude vše v pořádku. Jinak je mi 35 a čekám třetí dítko, doma už mám dvě holčičky 5 a 8 let, které pořád mluví o miminku, tak doufám, že budou příjemně překvapené, až se to dozvědí. ![]()
Zatím to teda neví krome mne nikdo, ani manžel
, i když si říkám, že ten by to už mohl poznat. Znatelně mi povyrostla prsa a jsem šíleně unavená, stejně jako v předchozích těhu. Ale předtím jsem to měla lepší, u prvního jsem pracovala z domu, takže jsem si pracovní dobu přizpůsobila únavě a u druhého jsem byla s dítkem taky doma, takže to šlo. Teď vydržet celý den v práci a neusnout mi dává dost zabrat. Hlavně když jsem i vysadila mé oblíbené kafe. ![]()
Jinak o vstup do uzavřené skupiny jsem si už zažádala, tak snad se k vám přidám brzo. ![]()
Ahojky tak 20.8. jsem byla na gynde a 6+1tt podle utz a 7+1tt podle PM
Miminku tuka srdicko
![]()
Ahoj všechny
Mám šestiletou dceru a po 3,5 roku snažení to konečně přišlo. Včera jsem byla u doktora a jsem 5+6tt ale zatím nebylo vidět srdíčko, tak snad za týden to bude ok. Můžu se přidat? ![]()
Ahoja ja jsem 7tt a rano jsem po sexu zaspinila.Je to ok? navic kojim dcerku stale