Poradna duly
Jana Čurdová
Ixule tak to máme stejný termín porodu o den.
![]()
Delfínku vím co prožíváš já potratila před 2mi měsíci holčičku v 5tém měsíci, takže se budu bát celý těhu.
A to jsme měli všechno v pořádku vč. gen. Neví z čeho to bylo, prostě na UTZ mi doktorka oznámila, že přestalo být srdíčko.. a byla takto ve mě 14dní. Odhadují, že snad něco cevního..třeba krev. sraženina v pupečníku. V říjnu jsem měla rodit.
Místo toho začnínám od začátku. Tak snad to dotáhneme konečně do konce!
Tak to je mi moc lito musí to bt hrozne
tak at uz vse je ok, ja mela rodit v Prosinci
ted jsme cetla na Women zone ze jedna maminka porodila holcicku ale po porodu zemrela
hruza asi bych se pekne sesypala ![]()
Ahoj, já jsem zjistila // 13.8. a předpokládaný datum porodu mám 13.4.2014. Byla jsem na vyšetření ve čtvrtek, což podle mých výpočtů mělo být 6+2tt a srdíčko ještě vidět nebylo, je to normální?
@bozenkakatenka děkuju. Doktorka mi pořád opakuje ať se na to neupínám, že do 12. týdne není nic jistého. Jeztráta miminka v prvním trimestru hodně častá??
Neboj
Mi to taky Dr. říka, protože zrovna v tom období co jsi ty a až skoro do 8tt jsem byla hodně vynervovaná, jestli bude srdíčko. Bohužel jsem o jedno mimi v 8tt přišla, protože právě
netlouklo tak jak by mělo
.Ale neboj vše bude o. k
Pozitivní myšlění horně pomáha ![]()
@bozenkakatenka no tak nevim jestli jsi mě zrovna tímhle uklidnila
ale děkuju ![]()
@bozenkakatenka když oni všude píšou co všechno se má už dít v tom 6tt a že má být vidět
a tak a my pořád nic, tak jsem nervozni. Ale z bublinky byl hezký váček a pak žloutkový váček a teď už je tam něco znatelné, tak snad je to na dobré cestě a dává si jen trochu načas.
Ahoj holky, ráda bych se mezi vás přidala:)) Nám se po 3 letech snažení a několika nepovedených inseminacích zadařilo a z dovolené jsme si dovezli suvenýr v podobě //
podle UTZ z 23.8. jsem dnes 5+2 HCG bylo 14.500
tak snad je vše na dobré cestě
Jinak je mi 28 let a jsem z Prahy:))
Holky jsem 6+2 tt a dr.me rekl ze je to zrejme zamlkle tehu.ach jo. nebylo srdicko
Jani to jsem někde tady na emimino četla, že těhulce MUDR řekl, že má neporspívající těhu a ted je nakonec vše v pořádku a to měla jít na potrat takže nic není ztracený a myslím, že se ještě ukázat klidně může..záleží taky na tom, kdy ovu nastane. ![]()
Ahoj,
můžu se k vám přidat? Jsem 6+6 tt a termín porodu mi podle PM vychází na 16.4. 2014.
10.7.2013 jsem v 6 tt spontánně potratila a 2 týdny na to se nám povedlo znovu zasadit Hráška (jak mu říkáme). Moc doufám, že tentokrát bude všechno v pořádku, ale stále se spíš bojím si tento šťastný stav užívat. Snad je tento termín porodu, který nás spojuje, ten nejšťastnější a v naší diskusi budou jen samé radostné zprávy. Všem vám to přeju!!! ![]()