Poradna duly
Jana Čurdová
@disinka2011 ja si myslim ze prave jo a nechci to, je to hodne cerstve a navic to chci dat pritelovi jako svatebni darek, takze to musim jeste ututlat ![]()
@disinka2011 ne neuvidí, je jako tajná, bez odkazu se tam nikdo nedostane, ani jí neuvidí a ani se ti nezobrazí na fb v aktivitách ![]()
Ahoj holky ![]()
Kdo žádal o členství v uzavřené skupině, jste schválené.
A kdo ještě nežádal, tak tady odkaz ![]()
https://www.emimino.cz/…/duben-2014/
@RadulkaZ já mám docela velkou nadváhu a jak jse začala držet tu dietu tak to šlo samo ![]()
@Pekoni To jsme dvě. Taky mám nadváhu jak kráva. Jsem zvědavá kolik budu vážit po porodu. Ale itak chci v těhotenství zdravěji jíst. Prcek dostane živiny které potřebuje a já se budu cítit líp. ![]()
@ywettka16 Já se tam moc neorientuju a hlavně je za chvíly napsáno plno stránek a není možnost dočítat
@Anýsek18 já jsem z toho měla taky hrůzu, ale nakonec to bylo v pohodě. Ale teda je pravda, že díky tý dietě ![]()
@Pekoni píše:
@kackamates máš ho na této stránce trochu nahoře od lyricy
Já už to vidím, jak budou psát všichni všude ![]()
Teoreticky když se všichni přesunou tam, tak tady se to přes admina s odkazem na uzavřenou skupinu dá zamknout ![]()
Ahojky holky tak mam skvele zprávy výsledky z krve na hcg uplne superrrr
mam radost 12.8.kolem 900
a dnes 16.8. přes 3000
další odber 20.8. snad i poslední a pry si me asi dr. prohlidne uz se nebojim ale tesim az uvidíme prcka ![]()