Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
27.8.13 17:46

Simsulko taky mám PCOS ty dvě co mám jsou jen díky pomoci doktorů. Čekali jsme poprvé přiřozeně holčičku ale v 5měsíci přestalo být srdíčko. Tak teď se podařilo podruhé přiřozeně.. asi budu muset na stará kolena používat antikoncepci.. :oops: :lol: Tak snad nám všem to dopadne dobře.. taky mám nervy na pochodu.. zvláště když se blíží kontrola.. už z nich mám fakt strach. :zed: Já ještě nic nevím.. nikde jsem nebyla.. nevím, zda hcg stoupá a jestli je mimčo tam kde má být.. tak musím vydržet až do příští středy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.8.13 18:28

@Pavca3388 až příští středu? no budem čekat spolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.8.13 20:28

@Pavca3388 nasla jsem mu sveho stareho usinacka a poustim mu ho i kdyz to jeste nevi, snad se mu :srdce: roztluce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
28.8.13 08:00

:D Určitě neboj.. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.8.13 15:20

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, můžu? :kytka:
Poslední MS jsem měla 15.7 a 12.8 - hned po svatbě - jsem objevila //! Na UZ jsem byla brzo, měla jsem 4+6tt, takže byl vidět jen gestační váček. No a na kontrolu jdu zítra a trošku se bojím, aby tam bylo vidět :srdce:…tohle bude naše první mimi :srdce:
včera jsem si přečetla o zamlklém těhotenství a šílím..žádné děti zatím nemáme, takže v tom vůbec nejsem zběhlá, teprve se učím všechny ty pojmy, počítání tt a tak a když si tu pročítám ty katastrofické scénáře, tak mám hrozný strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
29.8.13 09:53

Ahoj holky.Taky bych se k vám ráda přidala.// jsem našla na konci července, dnes začínám 9.tt,který je pro nás kritický. Už 3× jsem totiž o miminko přišla. Jinak mám třináctiletého syna z předchozího vztahu.TP dle ms zatím vychází na 10.04.2014.Věříme, že tentokrát to už dotáhneme až do konce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
29.8.13 10:22

@Mber Určitě to dobře dopadne, držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
29.8.13 11:43

AHOJÍK HOLKY MŮŽU SE PŘIDAT??? JSEM 6 + 5 DNESKA :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
29.8.13 14:27

Holkyyyy my už tlučeme!! :srdce: :dance: :dance: Tlučeme jako blázen!! :srdce:
Jen tedy uplně nerozumím tomu počítání. Poslední MS jsem měla 7.7. což by znamenalo že dneska to je 7+3, ale na papíře od doktorky mám 6+3, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
29.8.13 16:26

@pepeng to je krásný :)) velká gratulace!!! 6+3 nejspíš proto, že jsi měla později ovulaci a tak je mimisek menší než by měl být podle ms. Já to mám dokonce o 2 týdny posunuté :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
29.8.13 17:40

@pepeng, gratuluju! Teď už tě snad čekají jen ty příjemnější těhotenské chvilky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
29.8.13 17:42

A co @janape? Snad srdíčko taky už buší. Doufám v to a přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
29.8.13 22:20

Moc vam dekuju, bez vasi podpory bych to nezvladla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
30.8.13 08:29
@Mber píše:
Ahoj holky.Taky bych se k vám ráda přidala.// jsem našla na konci července, dnes začínám 9.tt,který je pro nás kritický. Už 3× jsem totiž o miminko přišla. Jinak mám třináctiletého syna z předchozího vztahu.TP dle ms zatím vychází na 10.04.2014.Věříme, že tentokrát to už dotáhneme až do konce! :mavam:

ahojík, koukám že nám tady nikdo neodpoví :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
30.8.13 08:30
@Amandi píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, můžu? :kytka:
Poslední MS jsem měla 15.7 a 12.8 - hned po svatbě - jsem objevila //! Na UZ jsem byla brzo, měla jsem 4+6tt, takže byl vidět jen gestační váček. No a na kontrolu jdu zítra a trošku se bojím, aby tam bylo vidět :srdce:…tohle bude naše první mimi :srdce:
včera jsem si přečetla o zamlklém těhotenství a šílím..žádné děti zatím nemáme, takže v tom vůbec nejsem zběhlá, teprve se učím všechny ty pojmy, počítání tt a tak a když si tu pročítám ty katastrofické scénáře, tak mám hrozný strach

neboj všichni nemají takové scénáře, já mám dvě holčičky a obě těhu byly naprosto ok…a teď čekáme třetí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí