Poradna duly
Jana Čurdová
Simsulko taky mám PCOS ty dvě co mám jsou jen díky pomoci doktorů. Čekali jsme poprvé přiřozeně holčičku ale v 5měsíci přestalo být srdíčko. Tak teď se podařilo podruhé přiřozeně.. asi budu muset na stará kolena používat antikoncepci..
Tak snad nám všem to dopadne dobře.. taky mám nervy na pochodu.. zvláště když se blíží kontrola.. už z nich mám fakt strach.
Já ještě nic nevím.. nikde jsem nebyla.. nevím, zda hcg stoupá a jestli je mimčo tam kde má být.. tak musím vydržet až do příští středy. ![]()
@Pavca3388 nasla jsem mu sveho stareho usinacka a poustim mu ho i kdyz to jeste nevi, snad se mu
roztluce
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, můžu? ![]()
Poslední MS jsem měla 15.7 a 12.8 - hned po svatbě - jsem objevila //! Na UZ jsem byla brzo, měla jsem 4+6tt, takže byl vidět jen gestační váček. No a na kontrolu jdu zítra a trošku se bojím, aby tam bylo vidět
…tohle bude naše první mimi ![]()
včera jsem si přečetla o zamlklém těhotenství a šílím..žádné děti zatím nemáme, takže v tom vůbec nejsem zběhlá, teprve se učím všechny ty pojmy, počítání tt a tak a když si tu pročítám ty katastrofické scénáře, tak mám hrozný strach
Ahoj holky.Taky bych se k vám ráda přidala.// jsem našla na konci července, dnes začínám 9.tt,který je pro nás kritický. Už 3× jsem totiž o miminko přišla. Jinak mám třináctiletého syna z předchozího vztahu.TP dle ms zatím vychází na 10.04.2014.Věříme, že tentokrát to už dotáhneme až do konce! ![]()
Holkyyyy my už tlučeme!!
Tlučeme jako blázen!! ![]()
Jen tedy uplně nerozumím tomu počítání. Poslední MS jsem měla 7.7. což by znamenalo že dneska to je 7+3, ale na papíře od doktorky mám 6+3, tak nevím
@pepeng to je krásný
velká gratulace!!! 6+3 nejspíš proto, že jsi měla později ovulaci a tak je mimisek menší než by měl být podle ms. Já to mám dokonce o 2 týdny posunuté ![]()
@pepeng, gratuluju! Teď už tě snad čekají jen ty příjemnější těhotenské chvilky ![]()
A co @janape? Snad srdíčko taky už buší. Doufám v to a přeju hodně štěstí!
@Mber píše:
Ahoj holky.Taky bych se k vám ráda přidala.// jsem našla na konci července, dnes začínám 9.tt,který je pro nás kritický. Už 3× jsem totiž o miminko přišla. Jinak mám třináctiletého syna z předchozího vztahu.TP dle ms zatím vychází na 10.04.2014.Věříme, že tentokrát to už dotáhneme až do konce!
ahojík, koukám že nám tady nikdo neodpoví ![]()
@Amandi píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, můžu?
Poslední MS jsem měla 15.7 a 12.8 - hned po svatbě - jsem objevila //! Na UZ jsem byla brzo, měla jsem 4+6tt, takže byl vidět jen gestační váček. No a na kontrolu jdu zítra a trošku se bojím, aby tam bylo vidět…tohle bude naše první mimi
včera jsem si přečetla o zamlklém těhotenství a šílím..žádné děti zatím nemáme, takže v tom vůbec nejsem zběhlá, teprve se učím všechny ty pojmy, počítání tt a tak a když si tu pročítám ty katastrofické scénáře, tak mám hrozný strach
neboj všichni nemají takové scénáře, já mám dvě holčičky a obě těhu byly naprosto ok…a teď čekáme třetí ![]()