Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavca3388 píše:
Ahojky Misulinko![]()
![]()
![]()
![]()
no sláva
aspoň někdo odpověděl ![]()
@misulinka27 píše:
ahojík, koukám že nám tady nikdo neodpoví
Já odpovídám, já se hlásím!!!
Tady se nás snad nebude snažit nikdo poučovat jako zakladatelka v uzavřené skupině o tom, jak to chodí…
co a jak a jak často, viď? ![]()
@Mber píše:
Já odpovídám, já se hlásím!!!Tady se nás snad nebude snažit nikdo poučovat jako zakladatelka v uzavřené skupině o tom, jak to chodí…
![]()
![]()
co a jak a jak často, viď?
@Mber můžeš mi říct, kde tu je jaká výhružka v uzavřené skupině?
Jestli se ti něco nelíbí, odejdi, pravidla skupiny jsou jasně dány, nepotřebuju, aby si každý četl, co píšu, to postrádá princip uzavřený skupiny nemyslíš?
a taky nevysedávám každý den u pc, někdy se zapojím hodně jindy napíšu jednu větu za den, jde o to se aspoň ozvat, jak se kdo má, apod takže ty si to pochopila úplně špatně zbytečně si hledáš terč, jestli ses blbě vyspala tak si to vybíjej někde jinde
![]()
@Mber já myslím že nejspíš ty. Nenapsala jsi nic, nereagovala a teď tu fňukáš, že ti někdo řekl, že v uzavřené se má diskutovat. Docela ubohý, co? ![]()
@Mber píše:
Já odpovídám, já se hlásím!!!Tady se nás snad nebude snažit nikdo poučovat jako zakladatelka v uzavřené skupině o tom, jak to chodí…
![]()
![]()
co a jak a jak často, viď?
hele pokud chceš pomlovat tak ve svém soukromí, myslím že je to nemístné, nehodlám aby tam byli čumilky co je čumí, čtou a nepřispívají…
@lyrica A jak jsem mohla něco napsat? V sobotu jsem sice zjistila přijetí do skupiny, ale zároveň byla mezi jmény, které nepřispívají…???Já opravdu nesedím 24 h. denně u pc, abych mohla HNED reagovat a hlavně jsem si chtěla nejdříve pročíst příspěvky, abych na něco reagovat vůbec mohla, víš? A dnes je myslím úterý a už jsem si všimla, že najednou ve skupině nejsem.Ale nemrzí mě to, budu diskutovat s těmi, které o to stojí a nebudou mě zatracovat hned, jak se pár dní neozvu. A tak nás tady nech prosím v klidu, moderuj si svou uzavřenou skupinu a usměrňuj si děvčat v ní a než začneš někoho napadat, tak si to prosím rozmysli. Děkuji!
@Mber stačilo to napsat takhle víš?
Jenže ty jsi hned hrubá a nafrněná. Ostatní taky napsaly, že chodí do práce a podobně a úplně v klidu se to toleruje.
A pokud jsi slepá a přehlédla jsi, že to to byla iniciativa všech holek, že vás upozorníme, tak pak nevim. Tak si laskavě nech kecy typu, že já někoho usměrňuju, ano?
@Mber píše:
@lyrica A jak jsem mohla něco napsat? V sobotu jsem sice zjistila přijetí do skupiny, ale zároveň byla mezi jmény, které nepřispívají…???Já opravdu nesedím 24 h. denně u pc, abych mohla HNED reagovat a hlavně jsem si chtěla nejdříve pročíst příspěvky, abych na něco reagovat vůbec mohla, víš? A dnes je myslím úterý a už jsem si všimla, že najednou ve skupině nejsem.Ale nemrzí mě to, budu diskutovat s těmi, které o to stojí a nebudou mě zatracovat hned, jak se pár dní neozvu. A tak nás tady nech prosím v klidu, moderuj si svou uzavřenou skupinu a usměrňuj si děvčat v ní a než začneš někoho napadat, tak si to prosím rozmysli. Děkuji!
nikdo nás neusměrnuje a pokud chodíš na net jednou za týden tak bys stejně nestíhala číst..
Děvčata já vám přeju krásné a pohodové těhotenství, co nejvíc klidu v duši…
P.S.Jo a slepá nejsem, bohužel jsem si to nestihla přečíst… ![]()