Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
30.8.13 10:45

Ahojky Misulinko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
30.8.13 11:02
@Pavca3388 píše:
Ahojky Misulinko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

no sláva :potlesk: aspoň někdo odpověděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
30.8.13 13:25
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
3.9.13 09:22
@misulinka27 píše:
ahojík, koukám že nám tady nikdo neodpoví :?

Já odpovídám, já se hlásím!!! :D Tady se nás snad nebude snažit nikdo poučovat jako zakladatelka v uzavřené skupině o tom, jak to chodí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co a jak a jak často, viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.9.13 09:22

@Mber jsi asi trošku mimo, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
3.9.13 09:25
@Mber píše:
Já odpovídám, já se hlásím!!! :D Tady se nás snad nebude snažit nikdo poučovat jako zakladatelka v uzavřené skupině o tom, jak to chodí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co a jak a jak často, viď? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.9.13 09:28

@Mber můžeš mi říct, kde tu je jaká výhružka v uzavřené skupině?
Jestli se ti něco nelíbí, odejdi, pravidla skupiny jsou jasně dány, nepotřebuju, aby si každý četl, co píšu, to postrádá princip uzavřený skupiny nemyslíš?
a taky nevysedávám každý den u pc, někdy se zapojím hodně jindy napíšu jednu větu za den, jde o to se aspoň ozvat, jak se kdo má, apod takže ty si to pochopila úplně špatně zbytečně si hledáš terč, jestli ses blbě vyspala tak si to vybíjej někde jinde :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
3.9.13 09:28

@lyrica Nejsem si jistá, kdo je tady mimo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.9.13 09:30

@Mber já myslím že nejspíš ty. Nenapsala jsi nic, nereagovala a teď tu fňukáš, že ti někdo řekl, že v uzavřené se má diskutovat. Docela ubohý, co? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
3.9.13 09:33
@Mber píše:
Já odpovídám, já se hlásím!!! :D Tady se nás snad nebude snažit nikdo poučovat jako zakladatelka v uzavřené skupině o tom, jak to chodí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co a jak a jak často, viď? :mrgreen:

hele pokud chceš pomlovat tak ve svém soukromí, myslím že je to nemístné, nehodlám aby tam byli čumilky co je čumí, čtou a nepřispívají…

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
3.9.13 09:34
@Mber píše:
@lyrica Nejsem si jistá, kdo je tady mimo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ono je zvláštní že v uzavřené DISKUZI se diskutuje, že?

• Citovat
  • Upravit
1376
3.9.13 09:36

@lyrica A jak jsem mohla něco napsat? V sobotu jsem sice zjistila přijetí do skupiny, ale zároveň byla mezi jmény, které nepřispívají…???Já opravdu nesedím 24 h. denně u pc, abych mohla HNED reagovat a hlavně jsem si chtěla nejdříve pročíst příspěvky, abych na něco reagovat vůbec mohla, víš? A dnes je myslím úterý a už jsem si všimla, že najednou ve skupině nejsem.Ale nemrzí mě to, budu diskutovat s těmi, které o to stojí a nebudou mě zatracovat hned, jak se pár dní neozvu. A tak nás tady nech prosím v klidu, moderuj si svou uzavřenou skupinu a usměrňuj si děvčat v ní a než začneš někoho napadat, tak si to prosím rozmysli. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.9.13 09:37

@Mber stačilo to napsat takhle víš? ;) Jenže ty jsi hned hrubá a nafrněná. Ostatní taky napsaly, že chodí do práce a podobně a úplně v klidu se to toleruje.
A pokud jsi slepá a přehlédla jsi, že to to byla iniciativa všech holek, že vás upozorníme, tak pak nevim. Tak si laskavě nech kecy typu, že já někoho usměrňuju, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
3.9.13 09:37
@Mber píše:
@lyrica A jak jsem mohla něco napsat? V sobotu jsem sice zjistila přijetí do skupiny, ale zároveň byla mezi jmény, které nepřispívají…???Já opravdu nesedím 24 h. denně u pc, abych mohla HNED reagovat a hlavně jsem si chtěla nejdříve pročíst příspěvky, abych na něco reagovat vůbec mohla, víš? A dnes je myslím úterý a už jsem si všimla, že najednou ve skupině nejsem.Ale nemrzí mě to, budu diskutovat s těmi, které o to stojí a nebudou mě zatracovat hned, jak se pár dní neozvu. A tak nás tady nech prosím v klidu, moderuj si svou uzavřenou skupinu a usměrňuj si děvčat v ní a než začneš někoho napadat, tak si to prosím rozmysli. Děkuji!

nikdo nás neusměrnuje a pokud chodíš na net jednou za týden tak bys stejně nestíhala číst..

• Citovat
  • Upravit
1376
3.9.13 09:44

Děvčata já vám přeju krásné a pohodové těhotenství, co nejvíc klidu v duši… :mavam: P.S.Jo a slepá nejsem, bohužel jsem si to nestihla přečíst… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí