Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
3.9.13 20:39

Tááák a proběhla i registrace, tak jsem tu s váma oficiálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.9.13 20:55

@misulinka27 díky za podporu :kytka: kontorla dopadla moc dobře, už miminku bije :srdce:!
Tak doufám, že budu spokojená maminka jako Ty :)
Pardon, že píšu tak pozdě, stěhovali jsme se a ještě do toho měl brácha svatbu, no hrůza…teď už tu snad budu pečená vařená :-D

@Šááára jsem ráda, že nejsem jediná tak líná :-) už jsem si říkala, že to snad ani není normální, úplně na začátku těhotenství nic a teď bych pořád jen spala, dnes jsem prospala celé odpoledne :roll:
Navíc už mám nevolnosti. Byla jsem strašně spokojená, jak mi je dobře, ale o víkendu už jsem i zvracela.. :,( jak jste na tom vy? Můžete jíst? Zjistila jsem, že jediné, co mi nevadí, je suchý rohlík nebo těstoviny, vůbec nemůžu mastné a taky nejsem schopná toho sníst víc najednou (tím myslím běžnou porci), v jídle se spíš jen tak pohrabu a končím. To samé s vodou, jsem úplně vysušená, ale pít mi nejde, chce se mi pořád zvracet..

@ixule ještě před 14-ti dny jsem taky měla cystu a teď na posledním UZ už nic, prý cysty samovolně praskají a zanikají, takže můžeš být v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.9.13 20:59
@Clai píše:
Ahojky, taky se přidávám :-), dneska jsem 7+2tt a ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidíme, snad je všechno v pořádku. V pátek odjíždíme s manželem na svatební cestu do HR. Tak snad se nic nestane. Doktorka řekla, že to nevadí, že je vše zatím dobrý, jen mě chce ješťe vidět před odjezdem. Tak místo ve dvou pojedeme ve 3 :-D. Je mi 23 a tohle bude naše první mimi, ikdyž neplánované tak z toho máme oba hroznou radost :-) mám pocit, že to bude kluk, dokonce se mi o tom zdálo :-D tak se nemůžu dočkat až se to dozvíme ;-) TP vychází na 20.4.2014
máte některá taky pocit, že víte jestli pod srdíčkem nosíte holčičku nebo chlapečka?

Ahoj :kytka:
jee, mě je 24, taky první těhotenství, to jsme na tom podobně :-)
Mám to přesně, jak to píšeš - taky si od začátku myslím, že to bude kluk. Vůbec nevím, kde jsem na to přišla, ale prostě ve mně roste malý rošťák :-)
Krásně si užijte svatební cestu! My už s sebou taky měli miminko, i když to ještě nebylo potvrzené od doktorky, ale už jelo s námi a my o něm věděli :) Kdy ses vdávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.9.13 07:50

Ahojky Amandi, vdávala jsem se 29.6.2013. Zatím jsme mimčo neplánovali, protože chceme stavět domeček a chtěla jsem to malý jednou přivézt do nějakého zázemí už, ale pak jsme si řikali, že takhle by jsme to mimčo nikdmx nemělí. Nikdo to nebude tak super dokonalý, peníze, práce a tak. Takže jsme opravdu rádi, že se to stalo a teď už se s tím nějak poperem ;-)
zítra jdu k doktorce a doufám, že bude všechno dobrý aby jsme mohli všichni „tři“ odjet na dovču :-)
no mě se i zdál sen, že máme kluka a jmenuje se Samuel :-D už 2× :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamculka
4.9.13 12:14

Ahoj Clai, máme stejný termín porodu :D. Mě je 28 a bude to naše druhé mimčo - doma už mám 17ti měsíční holčičku. Taky mám pocit, že to bude kluk, protože se cítím úplně jinak než u malé… No uvidíme! Chceme se tentokrát nechat překvapit. ;)Tak ať je vše v pořádku a užijte si dovču! :)

• Citovat
  • Upravit
4.9.13 19:15

Bunnies: Tak to drzim pesti, to už by se něco dělo kdyby nebylo srdicko, neboj…Ja byla pred tremi tydny a to videl Dr. jen vacek takze jsem v utery zvedava co vse bude videt:-D…JInak k tomu jidlu co tu pisi ostatni, nemuzu cejtit maso a to jsem na mase byla kazdy den :-( zveda se mi zaludek z kazdy vune jidla co ucitim, takze taky vede rohlik s pomazankou a testoviny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.9.13 20:06

@Kačka Teron díky za povzbuzení. No uvidíme, stejně nic nemůžu ovlivnit. Už jsem zažila dva zamlklé potraty…poprvé jsem krvácela a podruhé mi nebylo nic a najednou v 9tt nebylo srdíčko. Tohle těhotenství jsem poprvé měla i těhu příznaky a bylo mi ráno blbě. I moje milované kafe jsem přestala pít. Ale mám trochu obavy z toho, že mi ty příznaky před dvěma dny vymizeli a necítím se „netěhotně“. Nebudu malovat čerta na zeď, snad tam v úterý bude srdíčko, to už budu 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
5.9.13 05:37

Holky tak mimi tam je, má 7mm odpovídá na 6+3 a doktorka si mě prý z toho začátku více ohlídá, tak místo za tři týdny mám dojít už za dva. A srdíčko bije. Holky a TP se mi změnil na 26.4. Zatím nevolnosti nemám ale to si myslím teprve příjde. Prý příští kontrolu mi dá průkazku, aby jsme to nezakřikly. Tak snad nezapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.9.13 08:42

Ahojky Kamculko, já ještě těhotna nebyla tak nemam srovnání ale mam prosté pocit na kluka ;-)je to zvláštní. Třeba to nakonec bude holka :-D :-D :-D. Děkujem, na dovču se moc těšíme, už to potřebuju, jsem pořád nějak utahaná. Dneska jdu na kontrolu, tak držte palce ať je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.9.13 13:35

Čauky holky, tak mám po kontrole, všechno je v pořádku, prej už jsme 7+5tt, srdíčko nám tluče a máme první fotku :-) tak můžem odjet v klidu na dovču :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
5.9.13 13:50

@Clai gratuluju! A přeju krásnou dovolenou. Já si už taky budu muset nechat vytisknout fotku. Budoucí dědeček už na ní prý čeká :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.9.13 11:34

Ahoj holky, posílám pozdrav od moře. Je tu krásně a nevolnosti diky bohu ustoupily, takže si užíváme :-) za to bříško už nějak vykukuje :-). Šaaary, tak to abys ji budoucímu dědečkovi co nejdřív přinesla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
14.9.13 07:42

Ahoj tak, mam potvrzeno od doktorky 7tt+4. Poraďte delam fyzicky náročnou práci u zvířat v zoo, tento týden jsem užívala dovci a zaplat pan bůh za ni je mi porad špatně a jsem i dost unavená, tak nevim jak dlouho se jeste trápit v práci? Má někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
14.9.13 18:27

@konice20 to bych se zmínila doktorce a šla hned asi na rizikové. Lepší než dělat hrdinku a pak si vyčítat, že mohlo být vše jinak a moc gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
14.9.13 18:54

Taky se přidám..termín 15 duben :) 18 jdu na další ultrazvuk..byli jsem v 5tém..a byla tam akce už :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí