Poradna duly
Jana Čurdová
@janape píše:
Holky jsem 6+2 tt a dr.me rekl ze je to zrejme zamlkle tehu.ach jo. nebylo srdicko
6+2 ještě nemusí být konec…ještě počkej…myslim, že tu byli i holky které ještě neměli vidět srdíčko v tomhle stádiu počkej tejden a uvidíš…kamarádce řekli že má syndrom mizejícího dvojčete a dneska má krásnej páreček… nejházej flintu do života
@terkam1 tak dr.rekl ze do ctvrtka jhnak jdu v patek na revizí
@janape Je mela posledni menstruaci 7.7. takze jsem taky v sestem a neco a ted ve ctvrtek nebylo videt jeste srdicko a dr. rikala ze v pohode, ze pockame.
@janape, já jsem byla na prohlídce taky v 6+2 a ještě před vyšetřením mi doktorka řekla, že už možná bude vidět akce srdíčka, ale že když ne, tak to ještě nic neznamená, že je ještě čas. A v jedné z diskusí (nevím už v které) jsem četla, že srdíčko viditelně pumpovalo až v 8. týdnu, když už to maminka vzdávala. Takže žádný strachy. Držím ti palce!
Holky já se bojím, byla jsem dneska na kontrole a dr. říkala, že se jí to nelíbí, že není vidět srdíčko i když by už mělo. Vzala mi krev a řekla, že pokud bude hcg dvojnásobný od minulého týdne, tak počkáme ještě týden jestli se rozbuší, pokud ne, tak mi to vezme!! Za 2 hodiny budou výsledky!! Mám hroznej strach!!!
Tak to budou pěkně dlouhý dvě hodiny. Byla jsem ve stejné situaci a vím, jak je to hrozný. Držím palce a přeju mooooc štěstí! A doufám, že za 2 hodiny si tu přeč
teme tu vysokánskou hodnotu hCG ![]()
@pepeng píše:
Holky já se bojím, byla jsem dneska na kontrole a dr. říkala, že se jí to nelíbí, že není vidět srdíčko i když by už mělo. Vzala mi krev a řekla, že pokud bude hcg dvojnásobný od minulého týdne, tak počkáme ještě týden jestli se rozbuší, pokud ne, tak mi to vezme!! Za 2 hodiny budou výsledky!! Mám hroznej strach!!!
drzim palecky.
Jinak holky, už jsem sem psala ale asi jste mě nijak nezaregistrovaly, takže… Čekáme druhé mimi. Laurince je rok a půl nešla nám rok. Mám PCO. Po roce se nám s lékama podařilo. Měla jsem těhu cukrovku a píchala si inzulín. Cukrovka mi bohužel zůstala. A druhé mimi se nám díky stejným lékům nečekaně podařilo na první pokus. Opět už jsem na inzulínu. Přiznám se, že mám strach jak budu zvládat dvě dětičky ale mooc se těším
Tak mám dokonce 4násobnou hodnotu!!!
Takže teď se bude čekat jestli se rozbuší
. Máme na to týden!! Děkuju všem za podporu
málem mě kleplo
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat?
jsem v 8tt a včera už bylo krásně vidět srdíčko, tak máme hrooooznou radost
najde se tu taky mladá budoucí maminka kolem 20? ![]()