Poradna duly
Jana Čurdová
To jsem ráda že je nás víc:-) nevím jak se postupuje při žádosti o vstupu do skupiny…
Ahoj holky, nějak nestíhám vás dočítat. Taky čekám na puštění do uzavřené skupinky. Jinak už mám těhu příznaky…hlavně mi pracuje děloha…prostě je to nějak víc citlivé, bude to třeťátko a mám už „zničené“ tělo z předchozích těhu a poprvé cítím žaludek na vodě, únavu a jsem náladová…U obou dětí jsem byla fit, teď se tak už necítím fit. Papala jsem vitamíny u obou dětí a dcera měla 3,2kg, syn 3,0kg…žádný přerostlící
…
@Pekoni no tak na to jsem hodne zcedava, jestli i pri druhem bude tehu cukrovka doufam ze ne..
@Lumpik25 píše:
To jsem ráda že je nás víc:-) nevím jak se postupuje při žádosti o vstupu do skupiny…
Nahoře na modré liště máš skupiny tak na to klikni a najdi si toto: Porod 04/2014: Duben 2014 Na to klikneš a bude to chtít poslat žádost o vstup. A pak už jen čekat až tě moderátorka přijme ![]()
@RadulkaZ na jednu stranu to nebylo špatný, protože jsem nad sebou měla bič a nepřibrala jsem ![]()
@Pekoni ja tloustla i z vidy, ikdyz jsem drzela dietu tak jsem pribrala 32 kg v porodnici jsem hned nechala 16 kg, ale i tak, takze me to nepomohlo
(
@RadulkaZ tak to mě zase jo. Celkově jsem nad svou váhu nabrala 2 kila a v porodnici nechala 13, takže o 11 mín než před těhu. No ale už je mám zpět
![]()
@Pekoni pockej jak si to udelala to si teda jeste hubla!!! Jaaak? Nevolnosti jsi nemela..
Ahoj tak jsem dnes maličko hnědě zašpinila. Bylo to opravdu jen nepatrně. Uplně ve mě hrklo. Myslíte že mám jet na pohotovost? ale bylo to opravdu jen nepatrně ![]()
@marinka5 Vím jak to je, hrklo ve mě uplně stejně…špinila jsem 2 dny a ted už je to dobrý.. Já bych počkala, ale hlavně to nesmí být krev…
@marinka5 tak jak ja se znam, tak bych asi jela, ale opravdu to nemusi vubec nic byt..
Ty jo, 11kg dole, teda. Já přibrala 25kg, hned po porodu jsem měla 3kg dole a to měl malej přes 3kg a po pár dnech dalších 10kg. Ještě 4kg mi zůstali a teď budu zase jen pribirat.
A. L.