Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky, dneska jsem 4+5 a zítra půjdu nejspíš k dr, at se podívá, jestli je to tam kde má být a taky protože jsem dneska zašpinila, sice jen trošičku, ale i tak mám strach, b řeznu jsem začala špinit a následně na to potratila. Chtěla jsem se zeptat, může nebo měl by mi dr. napsat třeba utroš, když jsem po potratu a dneska jsem zašpinila???
S tím jídlem je to masakr
. No nevím, myslím si, že všeho tak akorát a bude fajn. Mě třeba doktor odrazoval od vitamínů v těhu. Prý je to úplně zbytečné. Akorát listovku, tu jsem měla s něčím kombinovat aby se vstřebávala
, ale nepamatuji si s čím. Pak dostatečné množství všeho, nepřežírat se a hlavně nedržet žádné diety.
Tak já minulé těhotenství užívala jen listovku ze začátku a sem tam jód, co jsem ale jedla pravidelně byl colafit, čistý kolagen, jsem lenoch na mazání a neudělala se mi žádná strie, i porod byl v poho ikdyž šla malá zadkem napřed, možná jsem si to vsugerovala, ale obě jsme byly pružnější ![]()
@pipi5 jak byla velká když šla KP? jaký byl odhad? Zuza šla tyk KP, ale šla jsem na císaře, na UZ typovali váhu přes 4kg.
@Boudice23 byla malinká, říkala jsem si, že když bude do 3kil že to dám a odhad byl 2900, nakonec měla 2790
Holky, vy si porad jedete to svoje, uz min 3× se vas tu na neco ptam a nic.. Dostat se do diskuze je tedy velmi tezke vam povim..
Příspěvek upraven 15.08.13 v 22:24
@disinka2011 koukam, ze taky ignorace vid? Bohudik nemam zkusenosti s potratem, ale urco bych se na vsechno vyptala dr, necekala na nic, ale jinak vsude pisou, ze zaspineni a nekdy i krvaceni na zacatku tehu nemusi nic znamenat, nebo, ze je to i normos.. Tak drzim pesti..
@RadulkaZ ptala ses na nevolnosti, že? Já je v prvním těhu měla tak v 9.týdnu a všeho všudy týden, spíš mě zlobil nízký tlak, teď je mi zatím fajn ![]()
@RadulkaZ ale né tak to není ![]()
Já teda nevolnosti v prvním těhu neměla, občas s emi zvedl kýbl a teď necítím nic
zatím, nevím co to je trávit den s kýblem po ruce ![]()
@pipi5 tak to byla krásná, mě se sekli skoro o třičtvrtě kila(přidali, měla míň), ale nakonec sem i tak ráda, že to bylo sekcí, chuděra byla celá pokroucená.
@disinka2011 já jsem těhu o den míň, určitě si tam zajdi, ale možná nic neuvidí, je to brzy, každopádně utrošem nic nezkazí, tak si o něj kdyžtak řekni, jestli by ti ho mohl dát.
@pipi5 jee diky
. A ted v poho? Zatim taky zadne? Ja jej mela od 5 6 tt do toho 11 tt a bojim bojim a tys mas kluka nebo holku?
@Boudice23 ty jo zavist, jinak me rekli ze mala bude mit 2700 g a mela 3950 g ![]()
@RadulkaZ vzdy jsem ti chtela odepsat, ale zacetla jsem se tu
mne v minulem tehotenstvi nevolnosti netrapily vubec - NASTESTI
. a ted v to take doufam
ty jsi mela u prvniho nejake?
@RadulkaZ já minulý těhu měla chvilkama přes den žaludek jak na vodě a asi cca od 8-9tt jsem ráno zvracela. Ted mi je přes den špatně- blivno, ale jinak zatim nic a jsem k tomu dost unavená což jsem byla i v prvním těhu
Já tu moc nereaguju, protože pokaždý, když se dostanu k pc tak je tu popsaných dalších x stran a to prostě nestíhám ![]()
Jo a rodila jsm na 7cm vyvolavackou kterou zkouseli tyden a ocitoxin a epidural (podle me nefungoval) dostala jsm 3 - 4 davky