Poradna duly
Jana Čurdová
Kila - u prvniho jsem pribrala asi 15kg a po pul roce bylo vse dole, pozdeji i neco navic - za rok jsem otehu zase a pribrala jsem 17kg a zase do pul roku vse dole - u obou jsem nechala v porodce asi 8 kg - jsu zvedava co ted - manzel furt rype (jak s ditkem stale nesouhlasi) a mysli si, ze me nasere - ale kravinnky jako vyber nejhorsiho jmena nebo ze budu pekne tlusta mi jsou u prdky - ja zu si na myslenku tretatka zvykla, i kdyz to bude boj, urcite se ho nevzdam ![]()
Ahoj holky.
Jste toho napsaly od včerejška hrozně moc že nejspíš nebudu ani dočítat. Včera nám přijel synovec jenže… přijel, šel ven a přišel nalámanej jak doga. Skoro celou noc jsem nespala a musela dávat pozor aby zvracel do kýble
No ráno jsem mu dala dobrý čočky. Mě je poslední dva dny blbě a včera jsem chvílema myslela že snad hodím taky
Půjdu připravit snídani a pomalu si připravit na vaření. Co budete vařit? Mě pomalu a jistě dochází nápady ![]()
Ahoj holky, ted si tu asi budu pripadat jako vetrelec kdyz vam lezu do uzavrene skupiny, ale objevila jsem //…TP vychazi na konec dubna/zacatek kvetna…muzu jeste mezi vas? ![]()
@alchien Ahojky
Já sem tu od včerejška a stále si připadám jako vetřelec. Ale to jen než se člověk zaběhne. Gratuluji a vítám tě tu
Já našla // v úterý. ![]()
@Anýsek18 ahoj, s vařením je to těžké, protože z pohledu na plotnu se mě dělá zle, ale blíží se víkend, já přežívám na rohlíkách se šunkou a ovoci, ale pro partnera budu muset vařit, tak nevím - v lednici mám květák, smaženej asi ne - takže to vidím na mozeček s bramborem
@Honey Hooligan Dneska to vidím na lečo, zítra na francouzký brambory a v neděli udělám maso na mrkvi. Jenže co pák?
Už nevím co vařit. Úplně mi dochází nápady. Asi udělám pečené kuřecí paličky na medu, brambor a prdím na to. Zle mi je teda taky ale ještě se to v pohodě přejít a lečo je hlavně zachvíli
@Anýsek18 lečo je dobrý nápad, díky za tip
, já bych si dala nějakou rybičku jen na másle, a pak miluju zapečený kotletky na smetaně s bramborem, co halušky se zelím, ty jsou taky hnedka
@Honey Hooligan Rybišky já nejím. Smrdí mi
Kotletky taky není špatný nápad. Ale halušky se zelím nechci ani vidět. S přítelem jezdíme se stánkem na akce a tam se halušek věčně přejím. Minulý týden jsme byli na akci a příští týden jedeme znovu. Takže haluškama se nabouchám tam ![]()
@Honey Hooligan jee rybu, krevety, lososa naaam, ale red uz maximalne jednou tydne.. Pak vnitrnosti nejlepe vubec, syrove taky vubec a bylinky jen nektery.. Ale losuska bych si dala naaam s polnickovym salatem a cesnekovou bagetkou nami..
Holky, pokud jste i na FB tak jsem tam zalozila skupinu „Dubnovky 2014“ - poku mate zajem tak sup tam, skupina bude pak tajna, ale aby se to ted dalo vyhledat, tak je prozatim uzavrena..
@Anýsek18 https://www. facebook. com/groups/479773232119305/ tady je odkaz, snad bude fungovat ![]()
Ty jo, tak tady vas nestiham vubec
zu aby dojela lyrica a vpustila vas do uzavrene, vubec se v tom nevyznam, kdo je kdo a strasne kecate 
Jinak co jsem pochytila z poslednich stran - ja u obou kluku brala femibion - ted jaksi nic, nasla jsem skoro nepouzitou listovku, tak zobu to - nic jiineho asi nechci.
jinak jsem se dostala do tydne, kdy mi vzdy zaclo byt ne az tak dobre a vypada to, ze se tomu nevyhnu ani ted - zatim jen mirna nevolnost a mdlo - ja nechci zase blit

tak tu sedim, popijim vodu a uzdibavam pomalu jabko…