Poradna duly
Jana Čurdová
@ywettka16 ty musíš mít poslední slovo viď?
![]()
Holky co berete kromě listovky za vitamíny?
@Silwinka87 já jí to radši ještě neříkám, za prvé by to vykecalala a za druhé nevím jak bych jí vysvětlila, kdyby se nedejbože něco pokazilo ![]()
@marinka5 neboj vše bude ok a my se toho štěstíčka dočkáme
hlavně myslet pozitivně a nepřipouštět si potraty…jinak dr mi dal jen njákou injekci na udržení, neviděl náznak krvácení ani projasnění tak říkal ať si mě potom dr vyšetří a napíše léky že on nemá ani moji kartu…ale pondělí je za chvilku tak snad bude do té doby vše ok ![]()
@Boudice23 Femibion 800,selen, zinek, vitamín E, hořčík - a k tomu ještě tři druhy léků…takže jsem jak chodící lékárna
@Boudice23 nemusím mít poslední slovo
jinak já brala od března jen listovku a od pozitivního testu beru femibion800 je v něm njákej vitamín čico a on dokáže tu listovku štěpit…hodně maminek to totiž štěpit neumí sixe je dražší, ale asi nejlepší…jinak je i chytré miminko, mamavit a ještě njaky gravital…je toho hodně na výběr ![]()
@marinka5 ten selen, zinek, hořčík a E bereš po jedné tabletce?
No máš toho docela požehnaně ![]()
@Boudice23 jinak já ještě beru magnosolv a od pondělí mi dá bud duphaston a nebo utrogestan, ale to už je na udržení ![]()
@Boudice23 jo jo po jedné tabletce, beru to takhle na doporučení profesorky imunoložky
Já jsem u malého brala Elevit..Ten byl v té době podle některých doktorů a lékárníků nejlepší..Teďka ještě přemýšlím, co si pořídím, ale kyselinu listovou určitě..
@marinka5 já budu brát bud duphaston 1-0-1 a nebo utrogestan 1-1-1 ale vaginalně a hodně holek si na ten vaginální stěžovali takže asi duphaston ![]()
@ywettka16 já právě přemýšlím co vybrat, je toho tolik, zatím mám jen listovku, občas vit. C, hoříčk a Béčka…
Ono se říká, že stačí jíst pestrou stravu, ale kdo z nás má možnost pestré stravy, kterou jí pravidelně
![]()
@Boudice23 píše:
@ywettka16 já právě přemýšlím co vybrat, je toho tolik, zatím mám jen listovku, občas vit. C, hoříčk a Béčka…
Ono se říká, že stačí jíst pestrou stravu, ale kdo z nás má možnost pestré stravy, kterou jí pravidelně![]()
![]()
Já když tu vidím, co holky všechno berou, tak z toho nestíhám..Jsem půlku názvů ještě ani neslyšela.. ![]()
@Silwinka87 listovkou jsme začla už v době snažení, jen jednu tabletku, teď sem to navýšila na dvě…no a pak zvažuju nad tím femibionem…
u Zuzky jsme brala mamavit myslím.