Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
15.8.13 14:14

Holky, ja bych dle intern. kalkulacky dle ms mela byt dnes 6+1 a chytla jsem asi kvasinky :-( od rana volam na gyndu, ale tam nikdo asi neni :-( u minuleho tehotenstvi jsem to mela myslim take a dr mi povolila si to mazat Canestenem, ale toto aspon videla, ted mam celkem strach si jen tak neco naordinovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 14:14

Jinak vítám nové těhu ;-)
Já do CARu docházela od března, ale v lednu po tom posledním potratu jsem se rozešla s bývalím a chodila jsem tam sama…zatím vyšetřili mě (hormonální profil, ovu, laparka…) a na genetiku jsem šla už s mým novím přítelem a než nám došly výsledky z genetiky tak jsem neplánovaně otěhotněla a výsledky jsou super :-) takže ted už to snad výjde a my budeme v dubnu vozit ;-) do CARu jsem měla jít s výsledkama laparky a genetiky, ale už se mě asi nedočkají :-D někdy je strašny co musíme pro to mimčo vytrpět, ale výsledek za to stojí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
15.8.13 14:18

Jo holky já při mých cyklech ani nevím kdy byla ovu. :zed: Ms jsem očekávala 31.7. a nedošla jenže kdo ví kdy ta ovu byla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 14:18

@beruska03 já v těhu používala lactoffel je hlavně pro těhu, ale ted ti neřeknu jestli i na kvasinky, ale zajdi do lèkarny a určitě ti poradí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.8.13 14:19

Ahojte..

Zdravím všechny těhule.. :mavam: Já jsem si včera dělala 3 testy a byli pozitivní..Dneska jsem musela i k doktorovi, protože pracuju v pekárně, dělám noční směny a nosím celkem těžké bedny..
Samozřejmě jsem teprve na začátku, kolem 5 týdnu..Na další kontrolu jdu 5.9.Do té doby asi ještě pár testů udělám, budu nejspíš nervózní, aby všechno dopadlo dobře..

• Citovat
  • Upravit
15.8.13 14:21

Já se teda taky musím přiznat, že jsem si 5 dní před menstraucí dělala test, protože jsem se cítila divně a byl negativní. Takže jsem nelenila, jelikož už se od revize činíme 7 měsíců ( a před tím nám to trvalo 9 měsíců) a je mě téměř 35 let a volala do centra asis.rep. v ČB, co mám dělat, jak se mám objednat, co budu platit atd. Domluvila jsem se s paní, že v pondělí si dojdu na gyndu pro doporučenky pro mě i partnera, njn - jenže v sobotu mě 3den opožděné mens. vyšel pozitivní těhu test :dance: Já si myslím, že ta miminka se leknou a hupnou nám do bříšek :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
15.8.13 14:22

@Silwinka87 ahoj a vitám tě ;-) jé až v září? to bych asi nezvpádla, ale jsem po třech potratech tak asi kvuli tomu :-) jinak gratuluji a neboj vše bude ok jinak já jsem dneska 5+3 takže jsme kousek od sebe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 14:24

Vítám všechny nové těhulky a holky musím teda napsat, že Vaše životní příběhy mě tu někdy vhánějí slzy do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.8.13 14:25
@ywettka16 píše:
@Silwinka87 ahoj a vitám tě ;-) jé až v září? to bych asi nezvpádla, ale jsem po třech potratech tak asi kvuli tomu :-) jinak gratuluji a neboj vše bude ok jinak já jsem dneska 5+3 takže jsme kousek od sebe ;-)

Jo jo..To jsou 3 týdny..No nejspíš budu jako na trní..A to jsem si myslela, že druhé těhotenství nebudu tak prožívat..

Tak snad to všechno klapne..Tobě moc gratuluju, hlavně, aby vám to už konečně dobře dopadlo.. :andel: :hug:

• Citovat
  • Upravit
14871
15.8.13 14:28

@beruska03 canesten můžeš v těhu pokud ho nebudeš brát delší dobu, v příbaláku je napsáno, že je jen na doporučení lékaře v prvním trimestru, ale to jsou defakto všechny léky, lékárník mi říkal, že to na těhulích netěstují tak je to taková jejich pojistka ;)
Myslím, že jsou i nějaké boraxové globule či co, cinkni do lékárny a nebo se tam rovnou stav ať ti něco dají, na začátku těhu není zánět nic dobrého, takže bych to řešila ihned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.8.13 14:29

@Honey Hooligan tos i řekla moc hezky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.8.13 14:30

@Silwinka87 to už jsou pěkné dálnice :-)
Já si dělal test dneska, hrozně sem se bála, aby neslábl, přeci jen od pondělka, kdy jsem testovala naposled už uběhlo pár dní 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
15.8.13 14:31

@beruska03 Kvasinky jsem měla nedávno. V úterý ještě před testem sem se mazala gyno pevarilem a nic se nestalo. Mažu se sním furt. Kdyby těhule nesměly všechno co je psané pořádně by jsme se nenajedly, nenapily a nevyléčily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.8.13 14:31

@Honey Hooligan úplný souhlas budoucí maminy! Někdy si říkám, jak jste všechny odvážné a statečné! Jsem těhu poprvé a vůbec nevím, jak by mě zasáhla zpráva, že něco není v pořádku.. chjo…ani myslet na to nemůžu. O to více obdivuji vás všechny, jste báječné a určitě se vše podaří a v dubnu budeme vozit zdravá miminka :)Musíme věřit a doufat!!! :) Jinak @beruska03 já bych se Canestenu nebála, určitě neublíží…ale raději se pozeptej v lékárně, zda nebude něco dostupného ještě účinnější… :) Jak se jinak cítíte? Jaké máte pocity..hlavně holčiny, které čekají první dítko…já tomu pořád nemůžu ani uvěřit..těším se a mám strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
15.8.13 14:34

@Lucii H. Taky čekám první a mísí se ve mě tolik pocitů že nevím kterého se chytit. Mám strach a přesto strašnou radost. Ty pocity jsou opravdu šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí