Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3085
15.8.13 09:47

Holky s malejma detma: taky vas furt ty prckove kopou do bricha?? Jsem z toho nervozni, ale prece se s ni kvuli tomu neprestanu dotykat, mazlit, prenaset apod. Ted se strefila primi do pupiku a projelo to az dolu.. Ach jo.. Jak to delate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
15.8.13 09:48

@ywettka16 tak to jsem zvedava, dej hned vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
15.8.13 10:07

@RadulkaZ me nekope, nastesti…tak ti neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.8.13 10:13

@veverka87 tak to máme skoro stejně, jsem 7 tyden podle poslední menstruace a doktor mi říkal, že jsem tak pátý, tak nevim jstli se mám děsit, protože dva týdny je podle mě dost velkej rozdíl. Nevím jdu na kontrolu zase za týden tak snad bude vše jak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
15.8.13 10:14

@beruska03 ona mi to nedela schvalne, ale v zapalu hrani, mazleni a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
15.8.13 10:14

Ahojky, holky, tak i mne potkalo štěstíčko a v dubnu budu mít nový přírustek do rodinky :-) Mám už doma dva kluky, tak snad by to mohla být holčička :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.8.13 10:16

@kackamates tak veliká gratulace :kytka: :kytka: :kytka: vítej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 10:20

Také vítám všechny příchozí maminky s Dubnovým termínem :mavam:
Holky jak jste na tom s nevolnostma, mě se den o de dne gradují, dnes je mě zle už od rána a to jsem podle menstruace teprve 6+0? Jaké jsou Vaše zkušenosti z předchozích těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.8.13 10:21

@simuška 1 A jak si měla dlouhé cykly? Já poslední dva měla kolem 40 dní, tak asi proto to mám takhle posunutý. A vůbec netuším, kdy jsem měla ovulaci. Ty ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.8.13 10:28
@Honey Hooligan píše:
Také vítám všechny příchozí maminky s Dubnovým termínem :mavam:
Holky jak jste na tom s nevolnostma, mě se den o de dne gradují, dnes je mě zle už od rána a to jsem podle menstruace teprve 6+0? Jaké jsou Vaše zkušenosti z předchozích těhu?

Mě bylo poprvé špatně včera ráno, ale hned jsem si lehla a zkroutila se, tak jsem to v břiše udržela. Předevčírem a dneska jen tak trošku slinění. Ale tenkrát v zimě mi mudr říkala, že čím víc je mamině blbě tím líp je miminku, takže snad bude Tvoje mímí ok :dance: Moc Ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.8.13 10:31

@veverka87 já jsem měla právě cykly po 26 dnech pravidelny a ovulaci jsem si taky hlídala tak vím přesně den a i tak to nevychází. Snažili jsme se dva roky tak jsem taková maminka snažilka :D dvakrát se nám to bohužel nepovedlo a měli jsme špatný konec, tak si říkám do třetice všeho dobrého…Doktor mě tim docela zaskočil, řekl že mu to nevychází podle poslední MS, tak příští čtvrtek uvidím jestli se ten náš drobeček vyvíjí tak jak má. Mě by ty cykly měly fungovat jako hodinky jsem tři měsíce po laparoskopii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 10:35
@Danča1984 píše:
Mě bylo poprvé špatně včera ráno, ale hned jsem si lehla a zkroutila se, tak jsem to v břiše udržela. Předevčírem a dneska jen tak trošku slinění. Ale tenkrát v zimě mi mudr říkala, že čím víc je mamině blbě tím líp je miminku, takže snad bude Tvoje mímí ok :dance: Moc Ti to přeju :hug:

Bože to by bylo skvělé :srdce: jestli to je pravda, tak si na ty nevolnosti nebudu snad ani stěžovat :mrgreen: i když je to opravdu nepříjemné, ale co bych pro naše vysněné miminko neudělala, klidně se i pozv… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
15.8.13 10:37

@Danča1984 když to nevyjde tak holt budu v práci..ale dělám na směny a můžu si to nějak domluvit jak mi to vyhovuje, tak by nějaké volno bylo.. Jinak dovolenou si nemusíš vybírat, když ti zbyde tak by ti ji měli proplatit. Držím všechny palečky at je vše v pořádku, hned dej vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.8.13 10:37

@Honey Hooligan já nevolnosti moc nemám přes den jsem jenom unavená a prospim třeba celé odpoledne, ale ráno když jdu na záchod stačí se podívat na vodu v záchodě a nevim proč kope mě to :D ještě že nestačim něco sníst, jinak bych se tam určitě zdržela :D, ani prsa mě nějak moc nebolí, jenom na dotek:Když jsem čekala první dítko tak mi začalo být nevolno snad až po třech měsících, ale nikdy jsem nezvracela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
15.8.13 10:39

@Anýsek18 taky gratuluji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie