Poradna duly
Jana Čurdová
@Boudice23 jsem ve 4.týdnu a bublinu jsem teď v pondělí viděla ![]()
@Boudice23 čoveče po týdnu, test byl pozitivní, ale nevěřila jsem tomu, chtěla jsem jíst léky od bolesti, tak jsem to šla vyvrátit a ejhle
doktor říkal 4.týden, ale v podstatě 6.
@janape píše:
Ahoja ja se pridavam jsem 5-6 tt. Zcela v soku, pac menstruaci mam. Nebyt bolavych prsou tak nevim nic. Srdicko jsme jeste nemeli.
Mensruace se bát nemusíš, kámoška taky menstruovala, dokonce jí zezačátku léčili na slepák, netušili že je těhotná
A výsledek - dneska už 8letá princezna, zdravá, zlobivá
Každá těhulka to má jinak, držím palce aby to neznamenalo nic zlého a i Ty jsi měla krásné zdavé miminko ![]()
@pipi5 to nechápu ty tvoje počty..4 týden, jde v den očekávané ms, 6 týden je 14 dní od vynechané ms.
Těhotenství se počítá už i ty dva týdnz před ovu ![]()
@pipi5 jak 6 kdyz dr rikal 4? dr to prece uz pocita tak jak se ma, ne?
@Boudice23 u mě byla vidět už ve 3tt
. Nevím jestli je to normální, ale mě taky víc popichuje na pravé straně.
@IvetaKapi už tak brzy
ty joo to jsi tam byla ještě před vynechání ms? co na to říkal?
@Boudice23 doktor to počítá od ovulace a já od poslední Ms (+2) on tedy 4 já 6 ![]()
@pipi5 me to dr pocital od ms, tak jako vsichni, to je nejake zvlastni…on ti rikal, ze to tak pocita?
Né byla jsem týden po vynechání. 4. týden od minulé ms. teoreticky bych měla být 3 týdny těhotná ![]()
@ywettka16 píše:
@Danča1984 horečku už nemám…jen 36,9 e paralen jsem si radši vzala. nejvíc nahouby je to, že mám alergii od jara do podzimku a taknachlazení hned nepoznám…snad bude vše ok a prcek se mnou vydrží i přez to nachlazenía neboj zítra dám hned vedět-ať žije internet v mobilu
No alergie je fakt mazec, to Tě plně chápu
Zodac nesmíš, kapky do očí a nosu taky ne… Ale jestli už teplotu nemáš, radši už s paralenama přestaň. A řekni to zítra mudr, pro jistotu. I když relativně „bezpečná“, je to pořád chemie.
Budu nahlížet
Já si net v mobilu nechala deaktivovat, ale doma jsem onlajn pořád, na pc
Držím všechny palce!!! ![]()
@Boudice23 já jsem byla u doktora poprvé cca před 2 týdny a už byla vidět bublinka, ale u každého je to jinak, doktor mě upozornil, že nic vidět být ještě nemusí, že je brzy.Ale já se objednala tak brzy, protože mám za sebou dva zamlklé potraty a celý rok jsem lítala po doktorech a povedlo se nám až po laparoskopii.To píchání v podbřišku mám také, ale co jsem četla v diskuzích tak holky psaly že je píchává i na straně jako na vaječníku, myslím si že to je normální podle toho co jsem pročítala v diskuzích. Tak neboj…
@beruska03
1.měsíc 0+0tt až 4+3tt
2.měsíc 4+4tt až 8+6tt
3.měsíc 9+0tt až 13+2tt
4.měsíc 13+3tt až 17+5tt
5.měsíc 17+6tt až 22+1tt
6.měsíc 22+2tt až 26+4tt
7.měsíc 26+5tt až 31+0tt
8.měsíc 31+1tt až 35+4tt
9.měsíc 35+5tt až 40+0tt
Takže já 4+2tt
@Boudice23 píše:
a příjmá se tam nebo nepříjmá? mám žádost a stále bez odpovědi
Přijímá, ale spravkyne skupiny je na dovolené a nemá přístup k internetu. Až se vrátí, tak vás přijme ![]()