Poradna duly
Jana Čurdová
@marinka5 vychází mi to na cca 4+0 a začla jsem špinit den po očekávané MS tak to máme podobně…
@tetma Děkuji za radu, nechám si nabrat krev, tím nic nepokazím. ![]()
@kudiska Vítám
a gratuluji, přeji hodně zdravíčka pro mimísky
![]()
Ahojky holky pridavejte fotečky mimiska
at muzu koukat jak vacek a miminko roste ![]()
@RadulkaZ me hl. tehu priznaky jsou unava a pobolivani v podbrisku… snad se nedostavi nejake nevolnosti, u dcery mi bylo ok, tak uvidime.. tobe je ok?
Ahojky holky, jsem tady uplný nováček a test mi na konci července ukázal // po dvou letech snažení a lítání po doktorech. Doktor nám dával léto a kdyby se nepovedlo tak v září by jsme šli na umělé oplodnění. Ale koukám že léto bylo plodné období
. Mám už 10 letého prcka a mezi tím dvě ZT, vezmete mě mezi Vás?
podle ultrazvuku mi vychází termín 14.4.2014
@simuška 1 samozrejme pojd mezi nas, aspon pekne podrbeme
.
naprosto chapu to litani po doktorech, my si tim s muzem taky prosli… je super, ze se to povedlo
gratuluji ![]()
@simuška 1 gratuluji
A běhání po doktorech je mi také dobře známé ![]()
@simuška 1 Vítej mezi dubnovkama, máme stejný termín, taky mi to vychází 14.4.. Vlastně jsem tu taky nováček, před týdnem jsem zjistila, že jsem těhotná, teprve po 2 měsíčním snažení, takže jsem v tom neprosto nová a ještě trochu v šoku ![]()
Každopádně velká gratulace ![]()
Holky děkuju za přijetí
, jsem ráda že se nám to povedlo, ted už jenom aby bylo všechno v pořádku. Prvotní radost se zároveň obrátila i v starost, aby bylo všechno jak má být. Byla jsem už dvakrát na UZ, protože si mě doktor hlídá a zatím je všechno v pořádku
, jsme veliky 3,3 mm a srdíčko nám tepe
. Máte nějaké těhu příznaky? U mě poslední dva dny píchání v podbřišku a únava, dnes jsem prospala skoro celé odpoledne ![]()
@simuška 1 U mě zatím jen píchání v podbřišku, únava spíš až navečer, a lehká citlivost v prsou, ale jinak se máme fajn
Jo a mám furt hlad, je to děsný
![]()
Holky, vy které jste nedočkavé, kdy byla aspoň vidtě bublinka?
Jde mi o to, že jsem po mimoděložním a hodně mě píchá strana ze které jsem ovulovala(pravá) tak se bojím aby to nebylo mimo, ukildnila bych se jen kdybch viděla, kde se bublina nachází ![]()
Nebo myslíte, že je normální jednostranné popichování, tahání?
@IvetaKapi
tak to máme skoro stejny, lehce citlivá prsa mám taky, unavená jsem snad už od začátku a jsem líná cokoliv doma udělat, musim s přemlouvat, abych vůbec uklidila ![]()
@ywettka16 píše:
@Bunnies uzavřená skupinak fungujea at to co nejlíp dopadne u dr
já jdu ve čtvrtek…
a příjmá se tam nebo nepříjmá? mám žádost a stále bez odpovědi ![]()