Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
13.8.13 19:06

@marinka5 buď ráda aspoň budeš víc hlídaná a nečeká tě nějaká hnusná tromboza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.8.13 19:07

Holky zlobí vás prsa? mě před ms boleli jako po bokách, do včerejška mě boleli nebo i sem tam pálili bradavky a dneska mě bolí celá prsa a bradavky pořád v pozoru…zajmavé jak se to ze dne naden dokáže měnit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
13.8.13 19:09

@ywettka16 docela dobre ale ted mi zacalo bolet bricho tak me to trochu

vydesilo ale snad to bude ok @tetma ja jsem za ne stastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
13.8.13 19:10

@ywettka16 me boli docela dost bradavky ale jenom na dotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.8.13 19:12

@marinka5 tak to mě v podbřišku jen sem tam pichne ale né že by to bolelo pořád tak jako u pšedešlích těhu…ale co se ted od soboty oběvilo jsou kříže-to fakt bolí a k večeru už celkem dost a to si pak musím jít na chvilku lehnout. neboj vše bude ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.8.13 19:14

@marinka5 mě taky boleli na dotek, ale ted ty prsa mám větší a přítel říkal, že jsou i jako kdyby tvrdá tak nevím no a dneska už mě bolí celá, že nemužu jít ani ze schodu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.8.13 19:18
@ywettka16 píše:
Holky zlobí vás prsa? mě před ms boleli jako po bokách, do včerejška mě boleli nebo i sem tam pálili bradavky a dneska mě bolí celá prsa a bradavky pořád v pozoru…zajmavé jak se to ze dne naden dokáže měnit :-D

Yvettko, představ si - žádné velké nemám, tak podprdy nosím molitanové s kosticema, abych nebyla úplně plochá. Ráno se oblíkám, ok. Odpoledne jsme šli s manžou k farmáři do vedlejší vsi pro mlíko, a najednou, během asi půl hodiny - mě nějak ta podprda nesedí… pořád si jí rovnám, posunuju… zejtra budu muset do větší s kytičkama, co mám schované po prvním těhu… :roll: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.8.13 19:23

@Danča1984 jé tak to jsem ráda, že nejsem jiná jen já :-D celkem jsem se lekla, že nebolí už bradavky, ale ty prsa ted no nevím kam až to zajde…já mám taky malá prsa, ale ted podprda Bčka mi je malá a neplánovala jsem tak brzo kupovat kvuli těhu novou podprdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.8.13 19:24
@tetma píše:
Když nebyli potraty, umělý a není vysoký věk tak se chodí až tak po 6tt někdy dýl a když tedy bylo umělé početí či předtím hodně potratů chodí se dřív a ženský jdou většinou na neschopenku :kytka: každá jsme jiná každá to máme jinak ;)

Mylíš tedy, že 5+5 je u mě nejvyšší čas na první návštěvu, když jsem prodělala jedno nevydařené těhu s nuceným ukončením kyretáží? Navíc mám negativní rH a manža pozitivní, to bych asi měla být taky víc hlídaná co? Neschopenku už mám od obvoďáka, u něj jsem byla hned jak jsem našla // :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
13.8.13 19:25

Me boli podbrisek a krize :-( prsa ani nee :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
13.8.13 19:27

@Danča1984 mě po revizi dávali hned njákou injekci kvuli Rh faktoru, tak se na to zeptej jestli ti ji taky nedávali to prej dávaji po potratu hned každé…a já být tebou tak bych k dr šla aspon na potvrzení těhu, ale je to na tobě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
13.8.13 19:31

@Danča1984 tak kdyz pujdes uz ted tak tim nic nezkazis aspon budes vedet ze je to v deloze a treba bude videt uz i pludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
13.8.13 19:38

Tak návštěva gyndy proběhla v pohodě. Zatim velikost prcka odpovídá i tt podle poslední ms. Takže do teď se vyvijí, srdce ještě nebylo, tak uvidíme jestli to vydrží. Mám už za sebou zamlklé, pokaždé před každým dítětem. Rodině řeknu až ve 12 tt. Na další kontrolu jdu za měsíc. Kvůli mthfr zobám femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.8.13 19:49
@ywettka16 píše:
@Danča1984 mě po revizi dávali hned njákou injekci kvuli Rh faktoru, tak se na to zeptej jestli ti ji taky nedávali to prej dávaji po potratu hned každé…a já být tebou tak bych k dr šla aspon na potvrzení těhu, ale je to na tobě ;-)

Už jsem objednaná, na čtvrtek. Ptala jsem se, protože jsem myslela jestli mě neobjednala na moc pozdě. Chodím k ní teprv od května, tak jestli mě třeba ještě tak nezná, tak mě objednala jako jiné bezproblémové těhulky :think: Samozřejmě jsem na ten potrat a rH při objednávání úplně zapoměla že… :oops: Volala jsem tam v pátek jestli třeba nemá dovču, a objednala mě na pozítří, proto jsem šla pro neschopenku k obvoďákovi. Na injekci si nepapamuju, byla jsem tam během 2 let 3× (2× diagnostická lapka, 1× kyretáž), tak se mi to slévá. Mám pocit že jsem dostala jen Clexane, pamatuju si že jsem chtěla do ramene, protože před tím do stehna jsem se na tu nohu nemohla ani postavit jak to bolelo. Ale jak píšu, jen MYSLÍM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.8.13 19:52
@Bunnies píše:
Tak návštěva gyndy proběhla v pohodě. Zatim velikost prcka odpovídá i tt podle poslední ms. Takže do teď se vyvijí, srdce ještě nebylo, tak uvidíme jestli to vydrží. Mám už za sebou zamlklé, pokaždé před každým dítětem. Rodině řeknu až ve 12 tt. Na další kontrolu jdu za měsíc. Kvůli mthfr zobám femibion.

Tak hlavně že mrňousek zapadá do tabulek, srdíčko určitě uvidíš příště, držím Ti všechny palce!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí